Tarih: 17.04.2008 - 01:40 Mesaj konusu: Mangalı İle Pastası İle Güzel Bir Çayır Çimen(Fotooooo)
bu gece mükemmeldi.pastalar,tatlılar,mangaldaki etler ve kuş sütlerimiz
sayı geçen haftayı resmen katladı.bizim hız tutkunu rıdvan ve volkarr yine katil piranalar gibi tatlı ve pastalara saldırdı
benim için gecenin güzel bir anı sevgili ishak abimizin aramıza katılmasıydı
çok kalabalık bir geceydi.neyse fazla kafa ütülemeden fotolara geçelim...
of of offff karizmaya bak çayır çimeni yıktılar geçtiler şıklıklarıyla
gelmeyenler bunlara bakınca bayağı pişman olur heralde
zaten içine biz ayran koymuştuk yanlış anlaşılmasın
yeni üyemiz nymphia umarım memnun olmuştur bizlerden
extreme nickli serkan ve arkadaşı pınarın airbrush çalışması.yetenek 10 numara
çekim yapan arkadaşımız biraz titretmiş, sağlık olsun.bulanıkta olsak beraber olmak güzeldi
Topic başlığının hepsinin büyük harf olmamasına dikkat edelim lütfen,düzenledim:şeker portakalı
En son zzzzzz tarafından 17.04.2008 - 02:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.04.2008 - 01:44 Mesaj konusu:
cayır cimenlerin reytingi artıyor tabii acık havada dostlarla olmak bir baska bir sonrakinin cok daha keyifli gecmesini ve paylasımlarınızın devamını dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
cayır cimenlerin reytingi artıyor tabii acık havada dostlarla olmak bir baska bir sonrakinin cok daha keyifli gecmesini ve paylasımlarınızın devamını dilerim
her geçen gün biraz daha kalabalık ve eğlenceli olduğu belli oluo kıskandım valla eğlenceniz daim olsun inş
cok guzel kofteler kofte piş agzıma duş bol muhabbetler nıce pıknıklere tebrıkler ıstanbul da bıle bu pıknık havasını yasayabılıyorsunuz ya sızden buyuk yok arkadaslar afıyet seker olsun
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2634 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 17.04.2008 - 09:19 Mesaj konusu:
Ellerinize Sağlık...Güzel bir akşamdı katılan herkese tşkler
Dip not:Arkamdan konuşan insanlar g...y... buyrun gelin yüzüme konuşun _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Tarih: 17.04.2008 - 09:43 Mesaj konusu:
gecenin en güzel süprizi DOUBLE_R_750 İSHAK arkadaşımıızın orada olması idi en çok buna sevindim motorunun sesi ayrı güzeldi o ne muhteşem kalkış gidişti öyle adam nede olsa yarışçı kardeşim
bir daha mangal sucuk köfte tatlı yersem iki olsun VOLKANRR ve HIZTUTKUNU yüzünden kilo aldım ya sabaha kadar uğraş dur mideyle sizin olsun be yemicem alın siz yiyin neyse gelecek mangal tatlı ne zaman
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız