http://www.youtube.com/watch?v=ZZKRphfVHqI
çokkk üst düzey bir araba ducatinin hakkını veren bir pilot ve sonuç!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.04.2008 - 02:02 Mesaj konusu:
Arthas, 530.000euro!! bencede havada kapman iyi olur! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Ikısındende veren olsa keske al kardeşim ıkısınede bın arkaya bır romork ruhasata ısletılmemiş olucak nasıl ama gasteler televızyonlar benı konusur trafıkte ıslem goren Lamborghini Gallardo ruhsatına ısletılmemıs olan romorktan dolayı baglanmıstır ıkısındende bı tane ıstıyorum ama sadece ıstıyorum ıstemek suc degılkı
Tarih: 17.04.2008 - 09:55 Mesaj konusu:
Mehmet-MT-01 demiş ki:
Ikısındende veren olsa keske al kardeşim ıkısınede bın arkaya bır romork ruhasata ısletılmemiş olucak nasıl ama gasteler televızyonlar benı konusur trafıkte ıslem goren Lamborghini Gallardo ruhsatına ısletılmemıs olan romorktan dolayı baglanmıstır ıkısındende bı tane ıstıyorum ama sadece ıstıyorum ıstemek suc degılkı
bence iş oraya kadar bile gelmez. LPG - FERRARI ilişkisi gibi.
- Pardon Lamboghini mi?
- Evet buyrun
- Bizde bi Gallardo Superleggera var ve biz buna römork demiri takmak istiyoruz fakat bağlantıda sorunlar yaşadık. Teknik detay klavuzu göderebilir misiniz?
- Nasıl!?! Bi saniye?!? ....... Beyfendi siz araca dokunmayın yetkili arkadaşlar gelip montajı yapacaklar 1-2 gün içinde...
_________________ yamaha xtz 660 ténéré - artık yok :'(
Asker yolcusu.Dönünce BMW ile yola devam.
Traktör kullanmak bir ayrıcalıktır 0 rh+
adam manyak gidiyor ya tabi altında kuduran v 12makina (olması lazım yanlışım varsa düzeltin lütfen ) ducati 1098 s motor da motor ama adamı görüyormusun viraj girşi viraj çıkışı düzlük demeden nasıl teker yapıyor rossi bile yalan olur SRAD-HAN paylaşım için teşekkürler sağol _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 17.04.2008 - 11:02 Mesaj konusu:
havaalanı nda vale şöförlük yaptım iş gereği türkiyedeki arabaların hemen hepsini test etme imkanım olmuştu tabi bu arabadan sürmedim ama( audi, mersedes ,bmw,porsche,corvette,infiniti , range rower aklıma gelmiyo şuan her çeşit arabayı kullandım ) hepsi iyi güzel de bi mobylette bile o arabalardan daha keyifli bence _________________ karakral1@hotmail.com
zx-6r
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız