Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2 tekermi 4 tekermi harika bir test(yeni 1098S-gallardo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2 tekermi 4 tekermi harika bir test(yeni 1098S-gallardo)

2 tekermi 4 tekermi harika bir test(yeni 1098S-gallardo)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.04.2008 - 01:41    Mesaj konusu: 2 tekermi 4 tekermi harika bir test(yeni 1098S-gallardo) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZKRphfVHqI
çokkk üst düzey bir araba ducatinin hakkını veren bir pilot ve sonuç!!! Alkışlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.04.2008 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Motor benim için tutku ama bu arabaya da hayır denmez be. Motor mu bu mu desen arabayı havada kaparım Çok gülüyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.04.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, 530.000euro!! bencede havada kapman iyi olur! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CBoRte
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaz gelsede magnum bi kampanya daha yapsa Çok gülüyorum , need for speed ile avunmaya devam Üzgünüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.04.2008 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnce 4 teker derimm ama motor almadanda durulmaz be
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 17.04.2008 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yınede motosıklet derım ıllakı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 17.04.2008 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ikısındende veren olsa keske al kardeşim ıkısınede bın arkaya bır romork ruhasata ısletılmemiş olucak nasıl ama gasteler televızyonlar benı konusur trafıkte ıslem goren Lamborghini Gallardo ruhsatına ısletılmemıs olan romorktan dolayı baglanmıstır Dil çıkarıyorum ıkısındende bı tane ıstıyorum ama sadece ıstıyorum ıstemek suc degılkı Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, berhan anlasılan dun gece uykun kacmıs kardesım senın soleseydınde bedes te bulussaydık yaw Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum ıyı paylasım sagol Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com

En son OnurKaraca tarafından 17.04.2008 - 10:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet-MT-01 demiş ki:
Ikısındende veren olsa keske al kardeşim ıkısınede bın arkaya bır romork ruhasata ısletılmemiş olucak nasıl ama gasteler televızyonlar benı konusur trafıkte ıslem goren Lamborghini Gallardo ruhsatına ısletılmemıs olan romorktan dolayı baglanmıstır Dil çıkarıyorum ıkısındende bı tane ıstıyorum ama sadece ıstıyorum ıstemek suc degılkı Gülümsüyorum

bence iş oraya kadar bile gelmez. LPG - FERRARI ilişkisi gibi.

- Pardon Lamboghini mi?
- Evet buyrun

- Bizde bi Gallardo Superleggera var ve biz buna römork demiri takmak istiyoruz fakat bağlantıda sorunlar yaşadık. Teknik detay klavuzu göderebilir misiniz?
- Nasıl!?! Bi saniye?!? ....... Beyfendi siz araca dokunmayın yetkili arkadaşlar gelip montajı yapacaklar 1-2 gün içinde...

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam manyak gidiyor ya tabi altında kuduran v 12makina (olması lazım yanlışım varsa düzeltin lütfen ) ducati 1098 s motor da motor ama adamı görüyormusun viraj girşi viraj çıkışı düzlük demeden nasıl teker yapıyor rossi bile yalan olur Dil çıkarıyorum SRAD-HAN paylaşım için teşekkürler sağol Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 17.04.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reservoir, olabılır neden olmasın kardeş Gülümsüyorum burası Türkiye burdan geçiş yok ılklerı bız yasarız Şok oldum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 17.04.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güsel paylaşım , duruş mesafesindeki farkı da görmüş olduk
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havaalanı nda vale şöförlük yaptım iş gereği türkiyedeki arabaların hemen hepsini test etme imkanım olmuştu tabi bu arabadan sürmedim ama( audi, mersedes ,bmw,porsche,corvette,infiniti , range rower aklıma gelmiyo şuan her çeşit arabayı kullandım ) hepsi iyi güzel de bi mobylette bile o arabalardan daha keyifli bence
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 17.04.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducatı surucusunu tanımıyorum ama lamboyu kullanan Tiff nedle lö-mans ı 2 ker kazanmıs ayrıca bırcok yarısta sampıyonlugu var dıscovery channelde fifty gear programını sunuyo gercekten cok guzel bır program.Paylasımın ıcınde tsk ederımSRAD-HAN, Alkışlıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOR MOTOR MOTOR ... başkası yalan ... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal