Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Değerli Arkadaşlarım;Cuma akşam Joy Ride Team toplanıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Değerli Arkadaşlarım;Cuma akşam Joy Ride Team toplanıyor

Değerli Arkadaşlarım;Cuma akşam Joy Ride Team toplanıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Satchafunkilus
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşşşeeee OK ben de sewiom sizi Çoook seviyorum
Başa dön
Satchafunkilus Çevrimdışı Satchafunkilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1 demiş ki:
Satchafunkilus demiş ki:
sataşma var, neyse ki akşam beraberiz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Seni çok seviyoruz fatih Delirdim Delirdim

Takımımız kapsamında tüm kardeşlerimiz kendi içinde birer değerdir,tüm kardeşlerimizi çok seviyoruz değilmi Halil kardeşim...! Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Aman bütünselliğe dikkat edelim...Hepimiz birbirimiz için çok değerliyiz ki;Joy Ride Team altında buluştuk ve MD gibi kaliteli bir platformda toplandık Bravo Gülümsüyorum ...
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 17.04.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaç Kişi olduk arkadaşlar, liste varmi..? biz 3 garanti haber bekliyorum diğer arkadaşlardan.

Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cgcbr demiş ki:
uzunh1 demiş ki:
Satchafunkilus demiş ki:
sataşma var, neyse ki akşam beraberiz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Seni çok seviyoruz fatih Delirdim Delirdim

Takımımız kapsamında tüm kardeşlerimiz kendi içinde birer değerdir,tüm kardeşlerimizi çok seviyoruz değilmi Halil kardeşim...! Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Aman bütünselliğe dikkat edelim...Hepimiz birbirimiz için çok değerliyiz ki;Joy Ride Team altında buluştuk ve MD gibi kaliteli bir platformda toplandık Bravo Gülümsüyorum ...

Evet cenk kardeşim dediklerine katılıyorum.Tüm kardeşlerimizi çok seviyoruz fatihin yeri ayrı kimse alınmasın heheh.

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

mysugar demiş ki:
Kaç Kişi olduk arkadaşlar, liste varmi..? biz 3 garanti haber bekliyorum diğer arkadaşlardan.

Cenk kardeşim gerekli bilgiyi size iletecektir.
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mysugar demiş ki:

Cuma akşamı buluşma olacak 10-15 kişi arası olur kesin.
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo topic yukarı
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Satchafunkilus
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli bir akşam olacak, arkadaşlarımızı bekliyoruz Bravo
Başa dön
Satchafunkilus Çevrimdışı Satchafunkilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 20.00'de ordayım ama hiçbirinizi tanımıyorum,kendinizi belli edin de maymun olmiim orda Dil çıkarıyorum

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı BOZ79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben antreman çıkışı gelebileceğimden 10'dan soonrayı bulabilir.
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0532 297 81 05 den arayabilirsin geldiğinde
görüşmek üzere
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Satchafunkilus, senin 0900 lü değilmiydi hattın ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Satchafunkilus demiş ki:
0532 297 81 05 den arayabilirsin geldiğinde
görüşmek üzere

Bravo

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı BOZ79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Satchafunkilus
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beraber bakarız telefona kaçmış numara görürsün Delirdim
Başa dön
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 17.04.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
Satchafunkilus, senin 0900 lü değilmiydi hattın ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Zuhahahahaha uğraşılmas olm bunla
Satchafunkilus
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok uğraşılır çamurlu bir yol birkaç da çivi tamamdır işi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.48 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal