Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2 tekermi 4 tekermi harika bir test(yeni 1098S-gallardo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2 tekermi 4 tekermi harika bir test(yeni 1098S-gallardo)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen motor motor motor gerisi yalannn bzım için Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli bir video,
fakat böyle bi arabayla otobanda yine de denk gelmek istemem. Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RoMaNTiq
Üye
Üye

Nereden: izmir KsK ::::::::....0Rh+....::::::: KsK CARsI ALaYıNa KaRsI

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral1 demiş ki:
havaalanı nda vale şöförlük yaptım iş gereği türkiyedeki arabaların hemen hepsini test etme imkanım olmuştu tabi bu arabadan sürmedim ama( audi, mersedes ,bmw,porsche,corvette,infiniti , range rower aklıma gelmiyo şuan her çeşit arabayı kullandım ) hepsi iyi güzel de bi mobylette bile o arabalardan daha keyifli bence

haklısın ustam mobilett bile 4 tekereden fazla keyif verir ( ya okadar abartlı olmasada 2 teker canın ceker Bravo Bravo Delirdim
Başa dön
RoMaNTiq Çevrimdışı RoMaNTiq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video çok güzelde motosikleti süren salak salak arka freni köklemesi çok saçma...... Beğenmedim Beğenmedim
ben ilk öğrenirken yapardım bu hareketi.... Gülümsüyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Arthas, 530.000euro!! bencede havada kapman iyi olur! Gülümsüyorum

Arabanın yakıtınıda hiç hesaplamayayayım aklınız karışır,

ruhunu dinle motor gibi varmı beeaaa Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 17.04.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende seviyordum spor arabalarini motorsikleti keşfetmeden önce.. Şok oldum

Arbaya herkez binip gaz verebilir ama motorsikletde hizli gitmek icin g*t gerek... Çok gülüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.04.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baya saglam kapismislar,frenlemede fark yedi ama Dil çıkarıyorum gerci 1098 yerine desmosedici rr kullanilamazmiydi?
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, Bravo bende olsam arabayı seçerdim ama neden? 530 000 £ arabayı alır satarım bütün modellerden birer tane alırdım Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 59 saniye:

tabiki her model motosikletlerden Bravo
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende havada kaparım ama sonra satıp türlü türlü bir sürü race cross motor Çok gülüyorum Delirdim
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her ikisi de gerçekten keyifli makinalardı zaten onları alabilmek değil önemli olan farklı disiplinlerdeki kıyaslamasını izlemek bizler için yeterliydi.Fren
performansına şahsen hiç şaşırmadım, ne kadar seversek sevelim 2 tekerin bu türden seramik fren sistemli yüksek teknoloji ürünü araçlar karşısında
hiç şansı yok......
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.04.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 tekerin bu türden seramik fren sistemli yüksek teknoloji ürünü araçlar karşısında
hiç şansı yok......

VALLA dostum cadde deki sıradan arabalarla kıyaslama yapılsa ducati daha önce yada en kötü ihtimalle aynı anda durur!! arabalarda bi teknoloji desteği vardır doğru ama motorda da çokkk buyuk bir avantaj vardırbu fren intikal süresidir, 100km ile giden bir arabada sürücü kusursuz refleskle ayağını gazdan cekip frene basana kadar gecen zamanda fren intikal süresi denir ve bu sürede araba 16m gider sonra frenleme baslar ve arac durur 38m civarında üst düzey araclar 44-48m arası sıradan araclar durur!! motorun avantajı ise fren intikal süresi olmamasıdır!!!, çünkü sağ bas parmak hep fren üzerindedir ve fren yapma istedi olduğunda beyin emir verdiği anda hiç zaman kaybetmeden frene baslanır!!böylece zaten arabadan bir 16m önce frene basladın demektir(100km ile giderken)bide kasaya göre korkunç yuksek olan tork frenajda buyuk katkı sağlar 1vites ufaltmak bile!! Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.04.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine motor yine motor yine motor,kim ne derse desin en güçlü biziz her zaman Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.04.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, araba son derece ust düzey bir makina ancak motor bu derecede üst düzey bir makina değil Desmosedici, bu testte daha net bir üstünlük kuaradı yada 4silindirli bir japon!!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati Lamborgini yi bile eliyor Gülümsüyorum Helal olsun.. Adam süper kullanıyor. 4Tekerin lastikleride fena tutunuyor ama dikkatimden kaçmadı Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 17.04.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ayki bike dergisinde de porsche 911 gt2 1.07 dakika da pistte dönerken, gsxr600 1.18 dakikada dönüyordu.

Pistin yapısı da sonuç üstünde çok etkili.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal