Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 344 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 17.04.2008 - 17:42 Mesaj konusu: Doğum günü:)CBR125R 2.Yıl 36,565 km
Arkadaşlar bugün benim cıbır’ın doğumgünü 17-nisan-2006’da teslim almıştım şuan 2 yaşında oldu,ve sizlerle paylaşmak istedim...
Doğum günün kutlu olsun CBR125R’ım balım peteğim ))):rendeer::rendeer:
Şu anda 36,565 km’de.
Şimdiye kadar her 4bin km’de yağ,8 bin km’de buji ,12,000’de ,ise hava filtresi değiştirdim düzenli olarak ,sağolsun bir kere yolda bırakmadı canım motorum.
20,000km’de ön arka dişli ve zincir değişti.
28,000km’de fren balataları ve fren hidrolik yağları değişti.
32,000km’de egzantirik zinciri ve gergisi değişti garantiden.
lastikler hala aynı değişmedi bu yaz büyük ihtimal değiştireceğim.
Debriyaj levyesinin uçundaki topuz kırıldı ve egzostta biraz çizikler var onlarda nazarlık olsun:)
Üzerinde birkaç değişiklik var onlarıda bir yazayım…
honda-Yüksek ve bombeli ön cam.
Yoshimura gidon topuzları
Harris elcikler
Mavi far ampülleri
Plaka lambası ve ön park lambası mavi
Sinyal kapaklarını beyaz olanları ile değiştirdim
Plakayı kestim ve mavi tr yazısı yerine kırmızı tr ve ay yıldız sticker’ı yapıştırdım.
Tankpad
Jant şeridi,artanını yan şase kısmına yapıştırdım
Ve stickerlar biraz sticker seviyorum repsol’de o yüzden aldım zaten aldığım aksesuarların stickerlarınıda ihmal etmeyip hemen yapıştırdım.
Ve birde nazar boncuğu tabi.
Ve fotoğraflar;
motorun cok hos.daha nıce seneleri sorunsuz bırlıkte gecırmenız dılegıyle.sen motorunu sevıyorsun ve ılgılenıyorsun ada sana bakıyo ve bınlerce km kafanı agrıtmıyo.buda ne demek yuksek cc lı aletlere bakmazsan bu kadar km yapamazsın bıle.sanayıden cıkmaz makne.ne olursa olsun kucuk buyuk motoru sevmek onemlı.tebrıkler
Tarih: 19.04.2008 - 01:05 Mesaj konusu:
Vayyyy bu kadar olur yaw ben de 17 Nisan 2006'da aldım cıbırımı.Aynı gün almışşız tevafuğa bak.Ama ben 9600'lerdeyim şuan.Gerçi rahat 3 ay kadar yatmışlığı var 2 senede.Maşallah diıyorum Allah nazarlardan korusun.Ne zaman değiştiricen peki düşünmüyo musun?
_________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız