Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Doğum günü:)CBR125R 2.Yıl 36,565 km

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Doğum günü:)CBR125R 2.Yıl 36,565 km
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 17.04.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Doğum günü:)CBR125R 2.Yıl 36,565 km Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugün benim cıbır’ın doğumgünü 17-nisan-2006’da teslim almıştım şuan 2 yaşında oldu,ve sizlerle paylaşmak istedim...
Doğum günün kutlu olsun CBR125R’ım balım peteğim Gülümsüyorum))):rendeer::rendeer:
Şu anda 36,565 km’de.
Şimdiye kadar her 4bin km’de yağ,8 bin km’de buji ,12,000’de ,ise hava filtresi değiştirdim düzenli olarak ,sağolsun bir kere yolda bırakmadı canım motorum.
20,000km’de ön arka dişli ve zincir değişti.
28,000km’de fren balataları ve fren hidrolik yağları değişti.
32,000km’de egzantirik zinciri ve gergisi değişti garantiden.
lastikler hala aynı değişmedi bu yaz büyük ihtimal değiştireceğim.
Debriyaj levyesinin uçundaki topuz kırıldı ve egzostta biraz çizikler var onlarda nazarlık olsun:)

Üzerinde birkaç değişiklik var onlarıda bir yazayım…
honda-Yüksek ve bombeli ön cam.
Yoshimura gidon topuzları
Harris elcikler
Mavi far ampülleri
Plaka lambası ve ön park lambası mavi
Sinyal kapaklarını beyaz olanları ile değiştirdim
Plakayı kestim ve mavi tr yazısı yerine kırmızı tr ve ay yıldız sticker’ı yapıştırdım.
Tankpad
Jant şeridi,artanını yan şase kısmına yapıştırdım
Ve stickerlar biraz sticker seviyorum repsol’de o yüzden aldım zaten aldığım aksesuarların stickerlarınıda ihmal etmeyip hemen yapıştırdım.
Ve birde nazar boncuğu tabi.
Ve fotoğraflar;

bir kaç karede önceki resimlerden ekledim;

Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.04.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nice yıllara Bravo
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 17.04.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten harika olmuş..Nice Yıllara diyelim..İyiki Doğdun CBRRRR...iyiki doğdun CBRRRR Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluluklar
Alkışlıyorum
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 17.04.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bakmışsın makinana nice kazasız belasız sürüşler dilerim.
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 17.04.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah nazarlardan saklasın Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğum günün kutlu olsun cbrrr Çok gülüyorum Çok gülüyorum

2pac, motorunla aranda gerçekten çok güçlü bi bağ var bunu bu forumda farkettim inşallah uzun süre hiç ayrılmazsınız Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gidişle bi 100.000 devirirsin sen...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspava7
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice senelere
Başa dön
aspava7 Çevrimdışı aspava7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice yıllaraa... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasta kesip mumda yaktınmı bariii Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RoMaNTiq
Üye
Üye

Nereden: izmir KsK ::::::::....0Rh+....::::::: KsK CARsI ALaYıNa KaRsI

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice yıllara cBrrRR 100.000 e kadar yolu war Bravo Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice yıllara Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 19.04.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun cok hos.daha nıce seneleri sorunsuz bırlıkte gecırmenız dılegıyle.sen motorunu sevıyorsun ve ılgılenıyorsun ada sana bakıyo ve bınlerce km kafanı agrıtmıyo.buda ne demek yuksek cc lı aletlere bakmazsan bu kadar km yapamazsın bıle.sanayıden cıkmaz makne.ne olursa olsun kucuk buyuk motoru sevmek onemlı.tebrıkler Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 19.04.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vayyyy bu kadar olur yaw ben de 17 Nisan 2006'da aldım cıbırımı.Aynı gün almışşız tevafuğa bak.Ama ben 9600'lerdeyim şuan.Gerçi rahat 3 ay kadar yatmışlığı var 2 senede.Maşallah diıyorum Allah nazarlardan korusun.Ne zaman değiştiricen peki düşünmüyo musun?

nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal