havaalanı nda vale şöförlük yaptım iş gereği türkiyedeki arabaların hemen hepsini test etme imkanım olmuştu tabi bu arabadan sürmedim ama( audi, mersedes ,bmw,porsche,corvette,infiniti , range rower aklıma gelmiyo şuan her çeşit arabayı kullandım ) hepsi iyi güzel de bi mobylette bile o arabalardan daha keyifli bence
haklısın ustam mobilett bile 4 tekereden fazla keyif verir ( ya okadar abartlı olmasada 2 teker canın ceker
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 17.04.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
video çok güzelde motosikleti süren salak salak arka freni köklemesi çok saçma......
ben ilk öğrenirken yapardım bu hareketi.... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
bende havada kaparım ama sonra satıp türlü türlü bir sürü race cross motor _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Her ikisi de gerçekten keyifli makinalardı zaten onları alabilmek değil önemli olan farklı disiplinlerdeki kıyaslamasını izlemek bizler için yeterliydi.Fren
performansına şahsen hiç şaşırmadım, ne kadar seversek sevelim 2 tekerin bu türden seramik fren sistemli yüksek teknoloji ürünü araçlar karşısında
hiç şansı yok...... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.04.2008 - 20:05 Mesaj konusu:
2 tekerin bu türden seramik fren sistemli yüksek teknoloji ürünü araçlar karşısında
hiç şansı yok......
VALLA dostum cadde deki sıradan arabalarla kıyaslama yapılsa ducati daha önce yada en kötü ihtimalle aynı anda durur!! arabalarda bi teknoloji desteği vardır doğru ama motorda da çokkk buyuk bir avantaj vardırbu fren intikal süresidir, 100km ile giden bir arabada sürücü kusursuz refleskle ayağını gazdan cekip frene basana kadar gecen zamanda fren intikal süresi denir ve bu sürede araba 16m gider sonra frenleme baslar ve arac durur 38m civarında üst düzey araclar 44-48m arası sıradan araclar durur!! motorun avantajı ise fren intikal süresi olmamasıdır!!!, çünkü sağ bas parmak hep fren üzerindedir ve fren yapma istedi olduğunda beyin emir verdiği anda hiç zaman kaybetmeden frene baslanır!!böylece zaten arabadan bir 16m önce frene basladın demektir(100km ile giderken)bide kasaya göre korkunç yuksek olan tork frenajda buyuk katkı sağlar 1vites ufaltmak bile!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
yine motor yine motor yine motor,kim ne derse desin en güçlü biziz her zaman _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.04.2008 - 20:11 Mesaj konusu:
racingdelisi, araba son derece ust düzey bir makina ancak motor bu derecede üst düzey bir makina değil Desmosedici, bu testte daha net bir üstünlük kuaradı yada 4silindirli bir japon!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 17.04.2008 - 20:27 Mesaj konusu:
Ducati Lamborgini yi bile eliyor Helal olsun.. Adam süper kullanıyor. 4Tekerin lastikleride fena tutunuyor ama dikkatimden kaçmadı _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız