Tarih: 17.04.2008 - 19:59 Mesaj konusu:
mysugar demiş ki:
Kaç Kişi olduk arkadaşlar, liste varmi..? biz 3 garanti haber bekliyorum diğer arkadaşlardan.
Muhtemelen 15 kişi ve üzeri olacağız.Birkaç arkadaşımız ani çıkan işleri nedeniyle cuma akşamı iştirak edemeyeceklar ancak;c.tesi geziye iştirak edebilecekler,Tabii;c.tesi çalışan arkadaşlar olabilecek,erken çıkabilirlerse iyi olacaktır.Eğer çıkamazlarsa da zaten hafta organize edeceğimiz geziyi pazar günü geçekleştirerek bu süreci de böylelikle çözümleyebileceğiz.
Benim ani çıkmış bir toplantım olacak cuma günü ancak;eğer gecikirsem diğer kardeşlerim yeni katılan arkadaşlarımıza takımımızın kültür ve kurallarından sölz edecekler...Ben de en geç 21:00 gibi gelirim .Elimden geldiği kadar 20:00 gibi orada olmaya çalışacağım.İş hayatı işte...idare edeceğiz artık...
Cenk (cgcbr)
0533 686 51 14
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada;takımımız her anlamda belli bir kültür ve disiplini ihtiva ettiğinden bayan sürücü kardeşlerimiz de hiç çekinmeden aramıza katılabilirler.Bundan onur duyarız her zaman... _________________ MAVİ BEYAZ 600 RR (2008)
cenkgulen@windowslive.com
yok yok uğraşılır çamurlu bir yol birkaç da çivi tamamdır işi
fatih sen işini bilirsin gerekirse bende yanmış yağ var bir varil gittiği güzargah belli.yc_ nin haha _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tarih: 18.04.2008 - 08:59 Mesaj konusu:
Takımın hızlı çocuğu o,dokunmayın Yücelimize arkadaşlar...
Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:
Bu akşamki konu başlıklarımız;
Takımın genel kuralları hakkında önerileri dinlemek
Yeni arkadaşlarımızla tanışmak ve onları tanımak
Hafta sonu gerçekleştireceğimiz gezi programının c.tesi veya pazar günü uygulanmasının netleştirilmesi
Gezi sırasındaki molalarda tam hazırlık sağlanmadan hareket etmemenin idrak edilmesi
Her gezide değişmek üzere takım liderinin belirlenmesi ve Liderin takımın bütünlüğünü sürüş sırasında koruyarak grubu toparlaması,gezi sırasında herşeyin yolunda olduğunun kontrolünü yapması,(sürücüler ve motorlar)
Sürüş sırasında herhangibir sorunla karşılaşan bir kardeşimizin direkt olarak takım liderine rapor vermesi ve raporun takım lideri tarafından tüm arkadaşlara iletimi (toplanma işareti ile grubun önüne geçerek el işaretleri ile mesaj vermek gibi)
Her bir ani deplasmandan sonraki sürüş mesafesinin takım içinde 10 m.yi geçmemesi(herkes belli zamanlarda ani gaz açmalar yapabilir,viraja girebilir ama sonrasında tekrar ort.10m.mesafenin korunarak sürüş seyrine devam edilmesi
Herhangibir arkadaşımızın sağından asla yüksek hızla geçmemek
Dönüşlerde mutlak sinyal vermek,unutmamak
Ani duruşlarda arka pozüsyonu mutlak kontrol ederek fren yapmak eğer yapılabilirse de el işareti ile bilgi vermek gibi....!!!!! _________________ MAVİ BEYAZ 600 RR (2008)
cenkgulen@windowslive.com
Tarih: 19.04.2008 - 00:39 Mesaj konusu:
Bu aksam katilamadim araniza, aniden cikan bi is icin adanaya geldim. Yarin (Cumartesi) aksami saat 22 gibi istanbulda olcam. Varsa bi toplanma yeri gelebilirim. Bugun icinde kusuruma bakayin abilerim.. _________________ Honda 600RR 06
34 ZK 8151
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız