Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Değerli Arkadaşlarım;Cuma akşam Joy Ride Team toplanıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Değerli Arkadaşlarım;Cuma akşam Joy Ride Team toplanıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mysugar demiş ki:
Kaç Kişi olduk arkadaşlar, liste varmi..? biz 3 garanti haber bekliyorum diğer arkadaşlardan.

Muhtemelen 15 kişi ve üzeri olacağız.Birkaç arkadaşımız ani çıkan işleri nedeniyle cuma akşamı iştirak edemeyeceklar ancak;c.tesi geziye iştirak edebilecekler,Tabii;c.tesi çalışan arkadaşlar olabilecek,erken çıkabilirlerse iyi olacaktır.Eğer çıkamazlarsa da zaten hafta organize edeceğimiz geziyi pazar günü geçekleştirerek bu süreci de böylelikle çözümleyebileceğiz. Bravo
Benim ani çıkmış bir toplantım olacak cuma günü ancak;eğer gecikirsem diğer kardeşlerim yeni katılan arkadaşlarımıza takımımızın kültür ve kurallarından sölz edecekler...Ben de en geç 21:00 gibi gelirim .Elimden geldiği kadar 20:00 gibi orada olmaya çalışacağım.İş hayatı işte...idare edeceğiz artık... Gülümsüyorum

Cenk (cgcbr)
0533 686 51 14

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Bu arada;takımımız her anlamda belli bir kültür ve disiplini ihtiva ettiğinden bayan sürücü kardeşlerimiz de hiç çekinmeden aramıza katılabilirler.Bundan onur duyarız her zaman... Gülümsüyorum Bravo
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 17.04.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Satchafunkilus demiş ki:
yok yok uğraşılır çamurlu bir yol birkaç da çivi tamamdır işi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Delirdim

fatih sen işini bilirsin gerekirse bende yanmış yağ var bir varil gittiği güzargah belli.yc_ nin haha
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 18.04.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takımın hızlı çocuğu o,dokunmayın Yücelimize arkadaşlar... Motordelisi

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

Bu akşamki konu başlıklarımız;

Takımın genel kuralları hakkında önerileri dinlemek
Yeni arkadaşlarımızla tanışmak ve onları tanımak
Hafta sonu gerçekleştireceğimiz gezi programının c.tesi veya pazar günü uygulanmasının netleştirilmesi
Gezi sırasındaki molalarda tam hazırlık sağlanmadan hareket etmemenin idrak edilmesi
Her gezide değişmek üzere takım liderinin belirlenmesi ve Liderin takımın bütünlüğünü sürüş sırasında koruyarak grubu toparlaması,gezi sırasında herşeyin yolunda olduğunun kontrolünü yapması,(sürücüler ve motorlar)
Sürüş sırasında herhangibir sorunla karşılaşan bir kardeşimizin direkt olarak takım liderine rapor vermesi ve raporun takım lideri tarafından tüm arkadaşlara iletimi (toplanma işareti ile grubun önüne geçerek el işaretleri ile mesaj vermek gibi)
Her bir ani deplasmandan sonraki sürüş mesafesinin takım içinde 10 m.yi geçmemesi(herkes belli zamanlarda ani gaz açmalar yapabilir,viraja girebilir ama sonrasında tekrar ort.10m.mesafenin korunarak sürüş seyrine devam edilmesi
Herhangibir arkadaşımızın sağından asla yüksek hızla geçmemek
Dönüşlerde mutlak sinyal vermek,unutmamak
Ani duruşlarda arka pozüsyonu mutlak kontrol ederek fren yapmak eğer yapılabilirse de el işareti ile bilgi vermek gibi....!!!!! Bravo
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cenk kardeş listeye benıde yaz
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Satchafunkilus
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, akşama getiriver bi zahmet yağı, ben de leblebi tozunu getiriyorum Göz kırpıyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
Satchafunkilus Çevrimdışı Satchafunkilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heLL
Üye
Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aksam katilamadim araniza, aniden cikan bi is icin adanaya geldim. Yarin (Cumartesi) aksami saat 22 gibi istanbulda olcam. Varsa bi toplanma yeri gelebilirim. Bugun icinde kusuruma bakayin abilerim..
heLL Çevrimdışı heLL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal