Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Krediyle motor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Krediyle motor..

Krediyle motor..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 17.04.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla bişeyi yaparken 40 kez düşünmeye gerek var. Kredi işi herkese uygun bişi değil. Paranız Bugün var yarın olmayabilir. Ama geliri sabit ve garanti altındaysa ona bişi demem(mesela adamın kira geliri bilmem negeliri......) . Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızda fayda var derim.Sırf birilerine hava atmak nispet yapmak içinse bence gereksiz bihareketten başak bişideğil.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-R1, ellerıne saglık super anlatmıssın Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmez faizli maldan fayda ;çok denedik çok.banka eşittir kravatlı tefeciler.bakmayın öle cicili bicili bankadaki bayan elemanlara kravatlı yakışıklı çocuklara hepsi aldatmaca.amerika bile beceremedi.mortgage krizlerinin nasıl dünyayı etkilediğini biliyoruz.faizin girdiği yere bereket girmez...
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banka işi çok sakar peder bulaştı 3 yıldır kurtulamıyor :s
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kredi iyi bişey olsa bütün dünya bize vermezdi krediyi veren geçti arkamıza krediyi veren geçti arkamıza arkada yer kalmadı Gülümsüyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 5 senedir activa kullanıyorum az gelmiyo mu geliyo artık bünyeyeni bi araç istiyo.bunun çok kolay yolları var mesela kredi,borç,kredi kartı gibi ama NİYE? paramyoksa NİYE başka motoralıyım ki.sırfhavayapcam die o kadar borcun altına girceksem bırakta olmasın.adam gibi para biriktirip borca harca girmeden alabilirsem alırım paşa paşa binerim.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

zaten yarın ne olacağimiz belli değil bu günlerde bugün çektiğiniz 10000 i ödeyemezsenizadamlarya 2-3 ay sonra öder demiyo bütün hayatına el koyuyolar

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Torkk
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimse parası olmadan düdügün pesinde kosmasın Gülümsüyorum Yoksa o düdük allah muhafaza bi yerlere kacabilir Gülümsüyorum
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir konuya deginilmiş
gönül fermen dinlemiyor
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.04.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
kredi iyi bişey olsa bütün dünya bize vermezdi krediyi veren geçti arkamıza krediyi veren geçti arkamıza arkada yer kalmadı Gülümsüyorum

+1 Bravo yok böyle güsel bir yorum.. haklısın dostumm... Alkışlıyorum
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 27.04.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi tefeciden borç almak Delirdim
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 27.04.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kredi iyi bişey olsa bütün dünya bize vermezdi krediyi veren geçti arkamıza krediyi veren geçti arkamıza arkada yer kalmadı

komaya gırdım ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum dogru soylemssın Çok gülüyorum
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok süper bir gelirin yoksa ve güzel şeyler istiyosan kredi çekmekten başka ne yapabilirsinki...firmalar düşük faizle motor versinler alalım..... napçaz yani bişe almak için 5 yıl para biriktirip mi alıcaz evet bankaların uyguladığı faiz insan haklarına bile aykırı olabilir ama Çok gülüyorum Çok gülüyorum ya alıcaz yada arkasından bakıcaz... "paranın gözü kör olsun" lafını burdada kullanmak istiyorum Sinirlendim Sinirlendim yada son şans başka ülkeye gidebilrsen gidip yüksek gelirle ucuz bişeler alıcaksın İstemiyorum İstemiyorum
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:
en iyisi tefeciden borç almak Delirdim

senin bu dediğinden daha acı çektiren bi intihar şekli olamaz dostum..

sen ölürsün çoluğun - çocuğun bi ömür kurtulamaz o.....larının elinden...
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapıkredi motosikler kredisi çıkarmış Türkiye daya yeni yeni bu motor işine ısınıyor yavaş yavaş arabayla bir olucak bakın görün millet nasıl oto kredis çekiyorsa motor krediside çekicek. Bende kredi çekilir neden çekilmesin ama ödeyebıleceğin ve mantıklı şekilde olursa sonuçta bi kere geliyoruz Dünya'ya ömrünün sonuna kadar çalışsan eline kağıt ve bi ton doktor masrafından başka bişi geçmez sonuçta Sakıp Sabancıda aynı yerde bizi de aynı yere aynı şekilde gidicez.

ama tabiki ödeyemeyeceğin borcuna altına giripte 3 günlük dünyayı daha da kendine dar etmenin anlamıda yok Gülümsüyorum . Senin arkadaş tüketici kredi çektiyse vay haline Allah yardımcısı olsun..

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal