Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmit pistine giderken ölümlü kaza olmuş ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmit pistine giderken ölümlü kaza olmuş ...

izmit pistine giderken ölümlü kaza olmuş ...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 00:39    Mesaj konusu: izmit pistine giderken ölümlü kaza olmuş ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar izmit pistine antrenman için giden arkadaşlardan birisi kaza yapmış ve ölümle sonuçlanmış Allah rahmet eylesin bende sirkecide motor malzemesi satan kişilerden duydum bu konudan haberi veya bilgisi olan varmı .. Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 18.04.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herhangi bi bilgim yok ama allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum İstemiyorum bende izmir deyim şu anda yarışlar için geldim
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 18.04.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ard arda ölümlü kazalara rahmet dilegiyle yazmak gercekten insanı geriyor yakınlarına ve sevenlerine sabır dilerim Üzgünüm Üzgünüm
Bornovalı
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inş. rabbim geride kalanlara kazasız belasız...
Başa dön
Bornovalı Çevrimdışı Bornovalı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.04.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin... Üzgünüm
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 18.04.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın hep soyluyorum yıne soyluyorum lutfen bıraz daha dıkkat.gercı bız dıkkatlı olsakta dıger tasıt suruculerı ne kadar olaya hakım oda ayrı bır soru ama yınede sezon hıc ıyı baslamadı bence.bı kan dokmek kurban kesmek lazım md olarak. Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 18.04.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf bence de ya sezon hiç iyi başlamadı bu kaçıncı ölüm haberi ya Öfkeliyim Ağlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironsedat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla böyle araç sürcülerinin içinde tesadüfen yaşıyormuşuz gibime geliyor.geçen gün dört arkadaş dolaşmaya çıktık.bir araç arkamdaki arkadaşı silme geçti ve o aracın sağ aynası benim sol aynama çarptı.bendeki hız 80-90 eğer biraz daha önde olsaydım veya panik yapsaydım şu an aranızda olamıyacaktım belki.arkadaşlardan bir tanesi hemen basıp arkasından yetişip durdurduğunda adamların alkollü olduğunu anladık ve aramızda 40 lı yaşlarda bi abimiz olduğundan olayı fazla uzatmadan adamları gönderdik.biz ne kadar dikkatli olursak olalım yollar böyle adamlarla dolu bunu da unutmadan iki kez dikkatli olalım lütfen.
ölen arkadaşa da Allah rahmet eylesin
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorparca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış arkadaşımız FZ6'sı ile kaza geçirerek malesef vefat etmiştir.acımız büyüktür.cenazesi bugün öğle vakti izmit fatih camii'de kılınacaktır.sevenlerine duyurulur.
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesın topragı nur olsun İstemiyorum
ama bu kadar kısa zamanda bu kadar olum sonucu ınsanı dusundurmeye baslıyor İstemiyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lasttomcat
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Başa dön
lasttomcat Çevrimdışı lasttomcat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilter_alkan
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazayı dün sabah saatlerinde babam Adapazarına giderken görmüş arka arkaya giden motorsikletlerden biri sanırım Yamaha R1 barıyerlere girmiş önden giden arkadaşı geri dönünce manzarayla karşılarştı babam aradı beni bak şimdi bir kazanın yanından geçiyorum R1 paramparça olmuş arkadaşı başında ağlıyor dedi ve kapattı çok tuhaf oldum tabi allah rahmet eylesin..
Başa dön
ilter_alkan Çevrimdışı ilter_alkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesinnnnn Ağlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin...dünde fethiyeden bir cenaze haberi aldım...allah kazadan beladan korusun hepimizi İstemiyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 18.04.2008 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölen arkadasımıza allah tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum akıllı kullanalım korumalı kullanalım motorumuzu Üzgünüm

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal