arkadaslar tamam kasa 10 numara fakat goruntuden beklenen performansı vermıyo acın youtube u bakın ordakı test suruslerıne oyle ahım sahım bısey degıl ve ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK PAHALIIIII... _________________ CBR 125 REPSOL
bu motor aşkı beni bitirdi abi dayanamıyom artık motorsuzluğa
bu cumartesi kursa gidecem işte sürmeyi falan biliorumda işte daha iyi olması için bide detayları öğrenmek için.
sonrada aldıracam bişey inş
hayırlısı olur inş
arkadaslar tamam kasa 10 numara fakat goruntuden beklenen performansı vermıyo acın youtube u bakın ordakı test suruslerıne oyle ahım sahım bısey degıl ve ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK PAHALIIIII...
öle deme kardesim beldeyamaya attım maile gelen cvp 140 kmh oldu ee 125lik bi makina ve bu görünüşte bi makinaya yeter artar bile _________________
RoMaNTiq, kardes 140 km yı CBR de yapıyo onemlı yanı bır artısı yokkı ama ben CBR yle gıderken yanımdan acılırsa o zaman saygı duyarım ıste... _________________ CBR 125 REPSOL
Motoshow da bu motoru inceledim. Selenin altındaki plastik grenajı ve bununla bağlantısı olan diğer grenajlar çok özensiz takılmış. inş. bunlar orda iyi takılmadığı için öyledir yoksa kullanıcılar için pek hoş olmayan bi durum olur bu. Sanki düşecekmiş gibi çok sallanıyor.
ben motora yenı başlayacağım iki motor beğendim birisi honda cbr 125 r,diğeride yamaha yzf r125,yzf r125 almak istiyorum ama türkiyeye geldimi haberim yok benı aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
yamaha yzf r125 almak istiyorum ama türkiyede varmı haberi olna lütfen cvp yazsın
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
ben motora yenı başlayacağım iki motor beğendim birisi honda cbr 125 r,diğeride yamaha yzf r125,yzf r125 almak istiyorum ama türkiyeye geldimi haberim yok benı aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız