Sevgili dostlar nasıl başlasam bilemiyorum cümlelerime,cümleler boğazıma düğümleniyor,ufak bir kaza geçirdim fakat neden cümleler boğazıma düğümleniyor merak ediyorsunuzdur...çünkü elimde olmadan aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum.....8 de 0 suçum olmasına rağmen yapmış olduğum kazanın bedelini ağır ödüyorum sanırım....ilk önce kazaya geleyim,yaya geçidi olmayan bir yerden karşıya geçmeye çalışan 1i bayan 1i küçük kız olmak üzere iki kişiye çarparak kaza yaptım....ne yaya geçidi,ne hız,tam koruma,herşey benim lehime ama talihsizlik...Allahdan kimsede birşey yok yoksa vicdan azabından ölürdüm sanırım....ama herşeye rağmen motoru yasakladılar bana...sorumluluk sahibi olduğum insanlar başta nişanlım ve ailem olmak üzere malesef böyle bir karar aldılar sanırım benimde onlara saygı duymam gerekiyor...hepinizi çok seviyorum saygı ve sevgilerle
HER ZAMAN TÜM ACINIZI SEVİNÇLERİNİZİ VE TUTKUNUZU İÇİMDE YAŞIYORUM
Çağrı Tümer
Son Mesajdan 35 dakika sonra eklendi:
eeeeeee Kimseden yorum yok sanırım kımse konuyu begenmedı...siz olsanız ne yapardınız? _________________ Gerçekci Ol imkansizi iste
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 18.04.2008 - 04:03 Mesaj konusu:
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım Allah daha kötüsünü yaşatmasın ,düşüncene saygı duyarım kendi adıma ,sanada saygılar ve sevgilerle MD arkadaşım hayatında başarılar ,esenlikler dilerim ,hoşçakal.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Motosiklete binmesende aramızda kalman bizleri sevindirir arkadaşım MD sadece motor biniclerine ait değil motosiklet ruhunu taşıyan herkese açık bunu sende biliyorsun. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tarih: 18.04.2008 - 08:05 Mesaj konusu:
Arkadaşım geçmiş olsun, herkese acil şifalar dilerim.
Fakat söylemeden edemeyeceğim aldığın karara saygı duymakla birlikte çok ağır bir karar gibi gözüküyor. Yinede arkadaşların söylediği gibi binmesende buralarda ol sağlıcakla...
Buyuk gecmis olsun, kaza ve kaderin önüne geçilmiyor ama tek kaza yapan sen değilsin bicok arkadasımız daha kötüsünü yaptı ama vazgecmedi.Karar ailen tarafından verildiyse ve kırmak istemiyosan yapıcak biseyde yok..Yinede icindeki tutku bitmesin. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 18.04.2008 - 08:51 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun.İyi tarafından bakmalısın.sana veya onlara bişey olmamış.
kendi vereceğin bi karar kimse bunun hakkında sana ögüt veremez.
ben kaç defa düştüğümü bilmiyorum bile ama vazgeçmiyorum _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Tarih: 18.04.2008 - 09:01 Mesaj konusu:
on celıkle gecmıs olsun arkadsım neresın den bakarsan bak sen ıyısın dıyer kısılere de kalıcı bır hasar vermemıs olman sevındırıcı bır durum aılene ve nısanlın konusun da sana motoru yasakladılar a gelın ce senın ıcın dekı motosıklet askın varsa kımselerı dınlemeyeceyın den emınım demekkı o ask sen de tam anlamı ıle yanmamıs hersey olması gerektıyı gıbı yanı yolun acık olsun kal saglıcakla senın ıcın boylesı hayırlı belkı _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
çok gecmıs olsun demekten baska bırsey yok artındakı araba olsaydı daha kotu hasarlar ortaya cıkabılırdı Allah gecınden versın kardeş vardır herseyde hayır
arkadasım cok gecmıs olsun.yaralıların durumunun ıyı olması sevındırıcı.kazadır olur tabıkı nerde nasıl olacagı bılınmez ama boyle bır karar alman motor delısı bırısı olarak sanırım senı bır haylı uzmustur.pekı eger araba ıle bır kazaya karıssaydın bıda hıc araba kullanmıyacakmıydın.yada kaza yapan herkes motoru bıraksın mantıgı dogrumu.otobusle gıderken bır kaza olsa bıda otobuse bınılmıyecekmı yanı.yada ucakta kaza olsa bıda bınılmıyecekmı desem zaten ucak kazasında buyuk olasılıkla dunya degıstırrdık oda ayrı mesele
arkadasım nısanlısın ve aılende ıstemıyor.bunu halledecek olan sensın.zaten cbr 125 kullanıyorsun cok fazla kasılacak bı durum oldugunu dusunmuyorum.yanlıs anlama motorunu kucumsemıyorum aılenı ıkna acısından yanı daha sakın yavas surus konusunda ınandırıcı olabılır.tekrar gecmıs olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız