Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 r mı geçer dylan 150 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 r mı geçer dylan 150 mi?

cbr 125 r mı geçer dylan 150 mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35 demiş ki:
crazy_81, sen allaha boyle seyler sormaya devam et daha neler gorursun... Çok gülüyorum

cok sey oldugu kesın Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesın son surati farklı 120 de kalanıda var 140 ta kalanıda 155 gördüm ben bi arkadaşın cbr 125 le şimdi kendi makınamı acıyorum daha Gülümsüyorum ama açılması çok farkettiriyor
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.04.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, aynen oyle hemde nası seyler anlatamam sana... Delirdim Bravo Çok gülüyorum
ErdoganAktas
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba, videodaki Dylan benim motosikletim ve sürücüde benim. Benim motosikletimde kayış dışında hiç bir modifikasyon yok ve videoyu otobanda düz yolda çekmiştim. 140 km. yi videoda gördüğüm 45 sn de ulaşmıştım. Cbr in kilometre saatini biraz abartılı buluyorum. Belki race tutkusu olanlar için km saati fazla gösteriyor da olabilir Gülümsüyorum 1. köprü çıkışı ziverbey yokuşundan beverly 500 ile yan yana inerken ben 140+ gidiyorken beverlinin km.si 155 civarıydı. Heralde cbr da 140+ gidiyordur. Sonuçta ikisi de Honda Gülümsüyorum Ama 200 le gitmesine yavaşş! derim..

Ancak bu son hız konusunda önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu motorlar çok hafif ve 120 km. nin üzerinde çıktığı anda son derece tehlikeli ve güvensizdir. Öncelikle Dylan'ın orjinal lastikleri de yolda çok sağa sola gidiyor, ben sonradan Pirelli taktırdım ve yüksek hızlarda rahat ettim.

Son hıza bu kadar takmayalım, İkisi de çok seri ve hızlı motorlar alacak kişinin zevkine ve tarzına bağlı kıyaslanacak motorlar. Motorların son hızı kilonuza, rüzgara, yolun kalitesine vs. değişir. Ancak bu iki motorla hızlı gitmek tehlikelidir.
Başa dön
ErdoganAktas Çevrimdışı ErdoganAktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.04.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu motorlar çok hafif ve 120 km.

DYLAN 120KG-15.8HP
demekki biz pamuk ipliğiyle bağlıyız yola!!
161kg-185+hp(K6) Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bin905
Üye
Üye

Nereden: ısparta

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben cbr 125 10000 km bindim 130dan fazla gittiğini hiç görmedim rampa aşağı yukarı düzde her şekilde . 120 sabit zor gidiyo motor. 155-160 gibi rakamlar duyuyorum. bende mi problem var acaba kendimden şüphelenmeye başladım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
bin905 Çevrimdışı bin905 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hızlı gittigi yada gidemedigi idda edilen araçlar yan yana gelmedikten sonra çözüme ulaşmak burada imkansız.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.04.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki cbr 125 Bravo
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 19.04.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar dylan sürdüm 3 4 aykadar motor felakett kalkışta benim derbiye kafa tutucak neredeyse 100 km ye kadar ama ondan sonra hantalaşıyo dylan la 140 gördüm üstüne yatıp cbr 130 felan diyolar
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw arkadaslar ınanmayan ve ızmırde olan bır arkadas varsa gelsın benım CBR ıle duzde nasıl 140_145 yapılır gorsun bu kadar basıt ya... Delirdim
edizayberk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.07.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla benim dylan 150 4road egsoz,malossi hava filtresi var haliçten aşağı rahat görüo 140km/h ı Bravo
Başa dön
edizayberk Çevrimdışı edizayberk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bi gidin alla aşkına şöyle topicler açmayın ya saçma sapan adamın teki yok 2. vitesde tekere kalkıyo diyo adam geliyo buraya topic açıyo kim kimi geçer kim kimi yutar..Ne zorunuz var ne gibi bi çabanız var burda kendinizi kanıtlamaya çalışıyosunuz yok alayını geçerim falan bu muhabbetlerden lanet etmeye başladım artık..

Hiç bi topic te birisinin evet sen haklısın dediğini duydunuzmu ben olacakları söyleyim biri dicek ben şunu yaptım diğer gülücek dalga geçcek diğeri başka bişi dicek ortalık kızışcak topic kitlencek..

Beğenmedim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, Tolga sen haklısın.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende dylan var ve 125km yapıyor baska cıkmıyor,oyuzden bence cbr125 gecer!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ianbrisk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 17.07.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acun0, cbf250 vardı bende ve 160gördüm Çok gülüyorum boy ve kilo son sürate etki ediyor.
ianbrisk Çevrimdışı ianbrisk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal