Tarih: 13.04.2008 - 01:10 Mesaj konusu: R6 s kullanıcıları yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşım yamahanın kampanyasından faydalanıp R6 s almaya karar verdi.
bu motorun kullanıcılarından eksileri ve artıları nelerdir duymanın çok faydalı olacağına inanıyorum şimdiden herkese teşekkür ederim _________________ 2006 yamaha ybr gri
aracnobia, r6S Sağlam makınadır tek renk sıyah uretılıyoR fıyatıda cok uygun ama bunuN yanında ustune ıkı kasa üretılmış durumda..
dıreksıyon amortısoru istegıne kalmış.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 31 Nereden: Antalya/Eskişehir
Tarih: 13.04.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
arkadaşım R6 s 126 beygir. R6 ise 135 beygir arada bir miktar fark var . bilen arkdaşlar diğer hususlarınada deyinir zaten. _________________ 600lük olsun benim olsun
Tarih: 13.04.2008 - 12:51 Mesaj konusu:
imkanı varsa r6 almasını tavsiye ederim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 19.04.2008 - 16:50 Mesaj konusu:
Alıntı:
ben bi eksisini biliyorum kullanan bi arkadaşım sölemişti tank slapperolayı en çok r6s'te oluyomuş
bence r6 s den ziyade yeni kasa r6 larda daha fazla oluyor çok şükürki ben şimdiye kadar böyle bişeyle karşı karşıya gelmedim zaman zaman üst limitlerde kullanmama rağmen veya benim makina özel üretim
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
slayer2694, pardon dostum sen 98 2001 arası kasayı söylüyorsun dediğin olay gayet doğru _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.04.2008 - 17:17 Mesaj konusu:
yüksek devirlerde yağ lambası immobilazer lambası gibi çalışır motora ayrı bi hava katar _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.04.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
KaraRR, slayer2694, Arkadaslarım ben espri yapmadımmki?? neden gülüyosunuz ayrıca bu R6 ve R1lerde bu özellik standart!! düşünün şimdi gece gidiyorsunuz güzel bi yaz aksamı otobanda kimse yok tapa gaz yol okadar boşki içiniz gecicek artık dikkat dagılcak veee işte o anda yamaha mühendislerinin harika buluşu ile zınk diye kendinize geliyosunuz!! yağ yambası baslıyor şık şık şak şak!! böylece olası bir kaza önlenmiş oluyor!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız