Tarih: 10.04.2008 - 16:21 Mesaj konusu:
Yahu yine yazılmış şu ANKARA MD yi küstüren kim yada kimler?
Geçen sene iki tane dünya iyisi arkadaşımız Caner ve Taylan organiztör oldular ve hakikaten ANKARA MD yi çok güzel bir noktaya getirdiler..
Hatta bizler bu güzelliğe şahit olmak için kalktıp ANKARA ya geldik ve harika bir ortam gördük..
Dedikki: ANKARA MD sizlerden sorulur ,biz misafiriz..Asla hiçbişeye karışmıyoruz...Harika toparlamışsınız ..Bravo dedik...
Hakikaten hiç bir zaman ANKARA MD ye karışmadık ama birdenbire TAYLAN arkadaşımız bıraktı..Hatat son MotoShow08 fuarında gördüm ..Selamlaştık,sarıldım omzunu sıvazladım..
Üstünde yeni kurdukları site nin T-Shirt ü olmasına ragmen...
Tabiki selamlaşacaz,sarılacaz...
Dostluklarımız MD üzerine kurulu degilki..Olmamasıda lazım zaten...
AMA BU HEP OLUYOR...
Yani tecrübelendim artık..
Birileri görev alıyor ve lider oluyor..
Sonra galiba zamanla "Neden ben kendi grubumu kurmuyayım"
düşüncesimi yerleşiyor yada ne oluyorsa SEBEPSİZ yere görev bırakılıyor ve başka grup kuruluyor...
Yani bu sadec ANKARA MD için degil..İzmir ,İstanbul şehirlerindede 10 larca kez başımıza geldi..
Arkadaşlar..ANKARA MD sizlerindir...
Şu anda Caner arkadaşımız MD KULÜBÜ adına orda Organiztör olarak yetkili gözüküyor..
Kendisi ne düşünüyor bilmiyorum ama biz ona bu yetkiyi verdik...
Eger yetkili oldugu şehirde böyle bir şikayet varsa bizler sadece dışardan seyrederiz..Kendisinin buluışma,gezi,etkinlik için bişeyler yapması gerekirki ANKARA MD bişeyler yapsın...
Eğer işlerinden dolayı,yada herhangi bir sebepten dolayı ORGANİZTÖR görevini yapamıyacaksa bunu yapacak arkadaşları ANKARA MD deki arkadaşlar belirler ve herşey yapılır...
Bakın MD sitesine ,Google İstatistiklerine göre İSTANBUL dan zonra ençok ziyaret ANKARA DAN YAPILIYOR..
Ama Ankara da ne buluşma,ne gezi,nede herhangi bir etkinlik aylardan beri yapılmıyor...
HEP söylediğim gibi ANKARA MD orda yaşayan ve MD ye dahil olanlarındır...
Biz hiç karışmadık..
Caner arkadaşımız gerekli açıklamayı yapar..
Eğer bu görevi yapmıyacagını beyan ederse..Sizler aranızda bir yada iki kişi belirlersiniz ve topicler açılmaya başlar..
Zaten ORGANİZTÖR olmaısnın amacı bu..
Geziler,buluşmalar birileri tarfından belirlenip topicler açılmalıki ANKARA MD bişeyler yapsın..
Aksi takdirde böyle oluyor...
Bu topic açılması çok iyi oldu..
Çünkü aylardır sessiz olan ANKARA MD benimde içimi acıtıyor... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 19.04.2008 - 09:44 Mesaj konusu:
hiçbirşey SEBEPSİZ değildir, illaki her olayı tetikeyen bir mekanizma vardır.
bilen zaten biliyor geçmişi deşmenin bir manası olmaz.
ne bu site için nede başka bir site için kendimde organizatörlük enerjisini göremiyorum.
yoruldum ve artık ne zamanım nede imkanım elvermiyor malesef.
Ankara organizatörlüğü görevini, bunu yürütebilecek devam ettirecek istekli arkadaşlar olduğunu düşünerek iade etmek isterim. bugün burda yarın başka yerde öbür gün nerde oluruz bilinmez ama kırgınlık yok küskünlük yok, onun için tekrardan görüşmek üzere diyorum
Tarih: 19.04.2008 - 20:20 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
Yahu yine yazılmış şu ANKARA MD yi küstüren kim yada kimler?
Geçen sene iki tane dünya iyisi arkadaşımız Caner ve Taylan organiztör oldular ve hakikaten ANKARA MD yi çok güzel bir noktaya getirdiler..
Hatta bizler bu güzelliğe şahit olmak için kalktıp ANKARA ya geldik ve harika bir ortam gördük..
Dedikki: ANKARA MD sizlerden sorulur ,biz misafiriz..Asla hiçbişeye karışmıyoruz...Harika toparlamışsınız ..Bravo dedik...
Hakikaten hiç bir zaman ANKARA MD ye karışmadık ama birdenbire TAYLAN arkadaşımız bıraktı..Hatat son MotoShow08 fuarında gördüm ..Selamlaştık,sarıldım omzunu sıvazladım..
Üstünde yeni kurdukları site nin T-Shirt ü olmasına ragmen...
Tabiki selamlaşacaz,sarılacaz...
Dostluklarımız MD üzerine kurulu degilki..Olmamasıda lazım zaten...
AMA BU HEP OLUYOR...
Yani tecrübelendim artık..
Birileri görev alıyor ve lider oluyor..
Sonra galiba zamanla "Neden ben kendi grubumu kurmuyayım"
düşüncesimi yerleşiyor yada ne oluyorsa SEBEPSİZ yere görev bırakılıyor ve başka grup kuruluyor...
Yani bu sadec ANKARA MD için degil..İzmir ,İstanbul şehirlerindede 10 larca kez başımıza geldi..
Arkadaşlar..ANKARA MD sizlerindir...
Şu anda Caner arkadaşımız MD KULÜBÜ adına orda Organiztör olarak yetkili gözüküyor..
Kendisi ne düşünüyor bilmiyorum ama biz ona bu yetkiyi verdik...
Eger yetkili oldugu şehirde böyle bir şikayet varsa bizler sadece dışardan seyrederiz..Kendisinin buluışma,gezi,etkinlik için bişeyler yapması gerekirki ANKARA MD bişeyler yapsın...
Eğer işlerinden dolayı,yada herhangi bir sebepten dolayı ORGANİZTÖR görevini yapamıyacaksa bunu yapacak arkadaşları ANKARA MD deki arkadaşlar belirler ve herşey yapılır...
Bakın MD sitesine ,Google İstatistiklerine göre İSTANBUL dan zonra ençok ziyaret ANKARA DAN YAPILIYOR..
Ama Ankara da ne buluşma,ne gezi,nede herhangi bir etkinlik aylardan beri yapılmıyor...
HEP söylediğim gibi ANKARA MD orda yaşayan ve MD ye dahil olanlarındır...
Biz hiç karışmadık..
Caner arkadaşımız gerekli açıklamayı yapar..
Eğer bu görevi yapmıyacagını beyan ederse..Sizler aranızda bir yada iki kişi belirlersiniz ve topicler açılmaya başlar..
Zaten ORGANİZTÖR olmaısnın amacı bu..
Geziler,buluşmalar birileri tarfından belirlenip topicler açılmalıki ANKARA MD bişeyler yapsın..
Aksi takdirde böyle oluyor...
Bu topic açılması çok iyi oldu..
Çünkü aylardır sessiz olan ANKARA MD benimde içimi acıtıyor...
O Taylan Ben oluyorum.
Buraya uzun zamandır girmiyordum Dedilerki MD de bir topic açılmış Caner kardeşim açıklama yapmak zorunda kalmış girip bir bakayım dedim.
Hakan abinin dediği gibi geçen sene Caner ve ben burada bir oluşum başlattık, bu işe sadece 7 kişi olarak başladık.
Ve sizlerin dağıldığını düşündüğünüz ekip şu anda 227 kişi ve haftada en az 2 organizasyonla faliyetlerine devam ediyor.
Ama MD çatısı altında değil.
Peki neden, ne olduda böyle oldu... bunu daha öncede belirttim bizlerin yönetimle ilgili bir sıkıntımız olmadı.
Geldiler elimizden geleni yapmaya çalıştık. Yine gelsinler abilerimiz arkadaşlarımız olarak yine elimizden geleni yaparız.
Başımızın üstünde yerleri var.
Ancak olay Hakan abinin düşündüğü gibi değil.
Yani evet kendi sitemizi kurduk kendi grubumuzu oluşturduk. Ama bu yetki rütbe yada liderlik duygusundan değil.
Şu anda kendi kurduğumuzun sitesinde Admin lik görevini yapıyorum ama inanın başım burdakinin 10 katı ağırıyor.
Peki neden gittik, Okan belirtmiş bazı kendini bilmezler yüzünden.
Doğru, yönetim bize hiç bir zaman karışmadı ama kendini bilmezlerin burada barınmasınada izin verdi.
Bizler özgür ruhlu adamalarız herşeyi, gezimizi eğlencemizi etkinliğimizi sergileriz.
Ama gördükki bundan rahatsız olanlar oldu, yok şunu yapmayın yok bunu yapmayın diye.
Telefonla bile rahatsız edildiğimiz zamanlar oldu. Sanane dedik anlatamadık.
Bunun üstüne Topiclerimiz silindi, suçlusu cezalandırılacak dendi hiç bir şey yapılmadı.
Yazılarımız silindi, birşey yapılmadı. Kimse oturupda kendi önündeki işe bakmadı.
Hakan abini dediği gibi bizler dostuz, arkadaşız. ama 227 kişi olarak biz artık burada yokuz.
Şu anda canımız nasıl isterse ona göre davranıyoruz, canımız ne isterse onu yapıyoruz.
Birisi çıkıpda düzenimizi bozmaya kalkışırsa hadi sana güle güle diyoruz.
Burada yazılarını gördüğüm arkadaşların bir kısmını tanıyorum, ama tanımadıklarımda var.
Bu sebepten benim sizlere diyebileceğim tek birşey var.
Bence madem Ankarada organizasyon isteniyor, bu işin ucundan tutabilecek yeni arkadaşlar kendilerini belirtmeli ve bu işi yapmalı çünkü üzgünüm ama eski Ankara MD artık yok ve geride dönmeyecek.
Sadece diyebileceğim şey şudur, affınıza sığınarak...
Bu düzen bu şekilde devam etmeye kalkar ve üyelerde seçici olunmazsa daha çok Ankara MD kaybedilir.
Hakan abi, Mehmet Tan, Arzu, Sevgi Tan ve diğer üyeler.. sizlere herzaman için kapımız açık başımızın üstünde yeriniz var ama biz artık burada yokuz.
Canerde ilgilenemeyeceğini belirtmiş...
Sağlıcakla kalın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız