oyle vallaha 4300! koc fınan kredı cıkarıyorlar. kredi kartina 12 ay 3850+1000 küsür de faiz dedi adam sen dusun artık burda krediyle 8 ay 4 milyar pesin 3850 world e 5 taksit 0 faiz! ankarada 2. el de pahalı 0 da! vallaha sasırdım napacagımı?
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ybr icin ne diyorsunuz? bir onceki sayfaya yazmıstım bi ilan! kaca alsam o motoru iyi olur
Tarih: 19.04.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
bence siyahı güzel ..... çapa(fatih) da varmış bayiisi bugun oraya gidicem belki.. piyasaya bakıyım _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Arkadaşlar bikaç yazı editledim.
Topic ikinci kez el altından geçti, 3. sünde geçmez.
Lütfen birbirinize daha sevgi ve saygı çerçevesinde yazılar yazın. Harici herhangi bi durumda topic 3. kez ayırılmayacak, editlenmeyecek direk kilitlenecektir.
Saygılarımla
tosi_83, teşekkür ederim kardeşim söylediğin iyi oldu tmm 1500 bakımına az kaldı nereye gidicez bakalım ya adam gibi baktırmak istiyorum şu motora düzcedeki servisi bilen varmı bana en yakın düzce
kadir, 1500 bakımıda ne oluyoki? servis bana 2000 de geleceksin dedi!!!
yarın motorla gene bir uzun yola çıkıyoruz, Balıkesirden, Akhisara. Yaklaşık 90 km. Akhisar-Balıkesir 3. lig futbol musabakası var onu izleyip döneceğiz...
Balıkesirsporla, Akhisar kardeş kulüp onun için çekinmeden iki kişi gidiyoruz bakalım, inşallah futbol magandalarına denk gelmeyiz...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 19.04.2008 - 23:01 Mesaj konusu:
motor ne olursa olsun kazasız belasız sür inş. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
saykokan, dostum acil bir tehlikeye engel olmak istiyorum..Ankarada Apache bayisi ve servisi var..Batıkent te Ulusan motor a bir git..Bi de Bayi servis ararken sadece sitesine bakmayın..Yeni düzenlemeler var bayi servis olayında..Yeni liste değişikliklerle beraber en kısa zamanda siteye aktarılacaktır.Distribütör ü aradığınızda size ayrıntılı bilgi verecektir
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 19.04.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
ugur_ugur, sen bizim motorcuyu diyorsun
Hayırdır gittin mi ne oldu bidahakine emre benim adım orda bizim kamer abi duruyor Laf arasında selam söylersen iyi olur..
Siyah bi apache var ancak toplanmadı tam. kafasını monte etmedik kasalardan çıkardık zaten geçen sayfalarda resimleri koymuştum _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
ulusan motora gideyim o zaman bende cok sasırmıstım olmadıgına zaten . benım aklımda 0 km flame var. sizce flame almam mı yoksa apache almam mı daha mantıklı olur? ilk motorum olacak! ben flame i 2500ytl ye alırsam satısta fazla zarar etmeyecegımı alırken de benı yormayacagını dusunuyorum ama hangısıne daha uzun sure bınılır o sızın taktırınız... bu durumda ybr ve cbf yi listeden cıkarttık o zaman
Son Mesajdan 2 saat 8 dakika sonra eklendi:
ulusan ı aradım elimde yok tvs diyor! siparisle getırıyorlarmıs isin acıkcası sadece foto.larını gordugum bıseye 2500-3500 lira para vermek pek icime sinmeyecek. ankarada tvs kullanan bi arkadas varsa yardımlarını bekliyorum. fiyatı yarın konuscaz bugun yetkılı kımse yokmus
alcam alcam da gozumle gormek istedim. flame mi dersiniz apache mi? acıkcası ben flame i daha cok begendim. gerek egsoz gerek gostergeler olsun. zaten gerisi aynı bide kırmızıdan sıyaha gecıs var o.
Son Mesajdan 48 dakika sonra eklendi:
flame yalan olmus heralde ben sahibindenden 2500lira diye ilan gormustum ama biraz once okudum (galıba bıraz gec oldu) 6. 7. ay gelecek falan diye sallamıslar!!! o vakit ben bi apaço alırım insallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız