Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
saykokan
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al diyosun yani kadir?
Başa dön
saykokan Çevrimdışı saykokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 19.04.2008 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cbf150 4300 ytl olmaz olamaz yanlışınız var heralde... İstemiyorum Sinirlendim

Burda kredi kartına 12 ay taksit 3800'e veriyorlar...Gülümsüyorum
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saykokan, baya uyanıkmıs o hemen uzaklas Üzgünüm
Başa dön
EROLL88 şimdi Çevrimiçi EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saykokan
Üye
Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyle vallaha 4300! koc fınan kredı cıkarıyorlar. kredi kartina 12 ay 3850+1000 küsür de faiz dedi adam sen dusun artık Şok oldum burda krediyle 8 ay 4 milyar pesin 3850 world e 5 taksit 0 faiz! ankarada 2. el de pahalı 0 da! vallaha sasırdım napacagımı?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ybr icin ne diyorsunuz? bir onceki sayfaya yazmıstım bi ilan! kaca alsam o motoru iyi olur

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

buarada bu fiyatı ceken honda efe ankara
Başa dön
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence siyahı güzel ..... çapa(fatih) da varmış bayiisi bugun oraya gidicem belki.. piyasaya bakıyım Motordelisi Bravo
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bikaç yazı editledim.
Topic ikinci kez el altından geçti, 3. sünde geçmez.
Lütfen birbirinize daha sevgi ve saygı çerçevesinde yazılar yazın. Harici herhangi bi durumda topic 3. kez ayırılmayacak, editlenmeyecek direk kilitlenecektir.
Saygılarımla Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, ya topıc kıtlensın dıye ugrasıyo adam ama dırek atın da kurtulalım nedır ya Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoVitrin den devam ediyoruz...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tosi_83
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bahcelievler

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54 demiş ki:
tosi_83, teşekkür ederim kardeşim söylediğin iyi oldu tmm 1500 bakımına az kaldı nereye gidicez bakalım ya adam gibi baktırmak istiyorum şu motora düzcedeki servisi bilen varmı bana en yakın düzce

kadir, 1500 bakımıda ne oluyoki? servis bana 2000 de geleceksin dedi!!!

yarın motorla gene bir uzun yola çıkıyoruz, Balıkesirden, Akhisara. Yaklaşık 90 km. Akhisar-Balıkesir 3. lig futbol musabakası var onu izleyip döneceğiz...
Balıkesirsporla, Akhisar kardeş kulüp onun için çekinmeden iki kişi gidiyoruz bakalım, inşallah futbol magandalarına denk gelmeyiz...Gülümsüyorum
Başa dön
tosi_83 Çevrimdışı tosi_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor ne olursa olsun kazasız belasız sür inş.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saykokan, dostum acil bir tehlikeye engel olmak istiyorum..Ankarada Apache bayisi ve servisi var..Batıkent te Ulusan motor a bir git..Bi de Bayi servis ararken sadece sitesine bakmayın..Yeni düzenlemeler var bayi servis olayında..Yeni liste değişikliklerle beraber en kısa zamanda siteye aktarılacaktır.Distribütör ü aradığınızda size ayrıntılı bilgi verecektir Bravo
Başa dön
TVSabir Çevrimdışı TVSabir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ugur_ugur, sen bizim motorcuyu diyorsun Gülümsüyorum

Hayırdır gittin mi ne oldu Gülümsüyorum bidahakine emre benim adım orda bizim kamer abi duruyor Çok gülüyorum Laf arasında selam söylersen iyi olur.. Gülümsüyorum

Siyah bi apache var ancak toplanmadı tam. kafasını monte etmedik Gülümsüyorum kasalardan çıkardık zaten geçen sayfalarda resimleri koymuştum Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
saykokan
Üye
Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulusan motora gideyim o zaman bende cok sasırmıstım olmadıgına zaten Şok oldum . benım aklımda 0 km flame var. sizce flame almam mı yoksa apache almam mı daha mantıklı olur? ilk motorum olacak! ben flame i 2500ytl ye alırsam satısta fazla zarar etmeyecegımı alırken de benı yormayacagını dusunuyorum ama hangısıne daha uzun sure bınılır o sızın taktırınız... bu durumda ybr ve cbf yi listeden cıkarttık o zaman Motordelisi

Son Mesajdan 2 saat 8 dakika sonra eklendi:

ulusan ı aradım elimde yok tvs diyor! siparisle getırıyorlarmıs Beğenmedim isin acıkcası sadece foto.larını gordugum bıseye 2500-3500 lira para vermek pek icime sinmeyecek. ankarada tvs kullanan bi arkadas varsa yardımlarını bekliyorum. fiyatı yarın konuscaz bugun yetkılı kımse yokmus
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al sen kafana takma sıkayet edenı gorursen alma tabı ama daha sıkayet eden yok emın ol pısman olmıcaksın Bravo Bravo saykokan,
Başa dön
saykokan
Üye
Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alcam alcam da gozumle gormek istedim. Üzgünüm flame mi dersiniz apache mi? acıkcası ben flame i daha cok begendim. gerek egsoz gerek gostergeler olsun. zaten gerisi aynı Motordelisi bide kırmızıdan sıyaha gecıs var o.

Son Mesajdan 48 dakika sonra eklendi:

flame yalan olmus heralde Öfkeliyim ben sahibindenden 2500lira diye ilan gormustum ama biraz once okudum (galıba bıraz gec oldu) 6. 7. ay gelecek falan diye sallamıslar!!! o vakit ben bi apaço alırım insallah
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 31, 32, 33  Sonraki
29. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal