Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Apache ve Ben

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Apache ve Ben

Apache ve Ben
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tosi_83
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bahcelievler

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Apache ve Ben Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm dostlar...
Dedem, Dayım ve sonunda Ben; artık bir motorcuyum...
Motor bende çocukluktan gelen bir tutku, Dedemin jawasını göremedim ama dayımın MZ inde artcı olarak büyüdüm sayılır...
Şartlarım elverdi sonunda bende bir motor sahibi oldum, yaklaşık 700 kmlik bir tecrübem bile var, güzel değişik bir dünyaya adım atmışım, iyiki de yapmışım...
Hepinize selam ederim,işte motorum ve ben...

Başa dön
tosi_83 Çevrimdışı tosi_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostom hayırlı olsun aramıza hoş geldin.İnşallah kazasız belasız bu sevdadan pişman olmadan geçirirsin hayatını Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun diyelim,motora başlamakla en iyisini yapmışsın aramıza hoşgeldin Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tosi_83, güle güle kullan kardeşim süperr Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan.. gerçekten çok güzel Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Apache kardeşliği Bravo

Hayırlı olsun tosi... Harika seçim.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramiza hosgeldin motorun hayirli olsun bu arada tecrübe kazanman icin yavas gitmeni tavsiye ederim hizli giderek tecrübe kazanmani istemem baska tecrübe kazanmana vaktin olmayabilir aman korumasiz binme kisa mesafede olsa kalici olman dilegiyle. Bravo
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Bravo
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun hoşgeldin.... Çok gülüyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tosi_83
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bahcelievler

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...

Stunter demiş ki:
aramiza hosgeldin motorun hayirli olsun bu arada tecrübe kazanman icin yavas gitmeni tavsiye ederim hizli giderek tecrübe kazanmani istemem baska tecrübe kazanmana vaktin olmayabilir aman korumasiz binme kisa mesafede olsa kalici olman dilegiyle. Bravo

ilk resimde görünen opel de bana ait 110 u geçtiğim sayılıdır, yaşamı ve ailemi çok seviyorum,onun için extra dikkatli olmaya çalışıyorum...
mont, eldiven ve kasksız ekmek almaya bile gitmedim şimdiye kadar bir tek pantalonumu her zaman giymiyorum...
pantalona alışamadım gitti...
Başa dön
tosi_83 Çevrimdışı tosi_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun dostum

10 numara seçim Dil çıkarıyorum süpersin...çok deli görünüyor kerata yaa..ben de bi kaç güne siyah bi tane alacam dua edin Gülümsüyorum
Başa dön
TVSabir Çevrimdışı TVSabir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum.benmde içimde çocukluğumdan beri olan bu tutkuya sonunda kavuşuyorum. Günleri sayıyorum, motorum 1 hafta sonra elimde bende fotoları sizinle paylaşıcam. motorunu kazasız belasız kullanman dileğiyle...
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullanın hayırlı olsun ...ayrıca mont ve kask için ayrıca tebrik ederim
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal