Tarih: 19.04.2008 - 22:14 Mesaj konusu: Apache ve Ben
slm dostlar...
Dedem, Dayım ve sonunda Ben; artık bir motorcuyum...
Motor bende çocukluktan gelen bir tutku, Dedemin jawasını göremedim ama dayımın MZ inde artcı olarak büyüdüm sayılır...
Şartlarım elverdi sonunda bende bir motor sahibi oldum, yaklaşık 700 kmlik bir tecrübem bile var, güzel değişik bir dünyaya adım atmışım, iyiki de yapmışım...
Hepinize selam ederim,işte motorum ve ben...
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 19.04.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
Dostom hayırlı olsun aramıza hoş geldin.İnşallah kazasız belasız bu sevdadan pişman olmadan geçirirsin hayatını _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 19.04.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
Apache kardeşliği
Hayırlı olsun tosi... Harika seçim. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
aramiza hosgeldin motorun hayirli olsun bu arada tecrübe kazanman icin yavas gitmeni tavsiye ederim hizli giderek tecrübe kazanmani istemem baska tecrübe kazanmana vaktin olmayabilir aman korumasiz binme kisa mesafede olsa kalici olman dilegiyle. _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
Stunter demiş ki:
aramiza hosgeldin motorun hayirli olsun bu arada tecrübe kazanman icin yavas gitmeni tavsiye ederim hizli giderek tecrübe kazanmani istemem baska tecrübe kazanmana vaktin olmayabilir aman korumasiz binme kisa mesafede olsa kalici olman dilegiyle.
ilk resimde görünen opel de bana ait 110 u geçtiğim sayılıdır, yaşamı ve ailemi çok seviyorum,onun için extra dikkatli olmaya çalışıyorum...
mont, eldiven ve kasksız ekmek almaya bile gitmedim şimdiye kadar bir tek pantalonumu her zaman giymiyorum...
pantalona alışamadım gitti...
hayırlı olsun dostum.benmde içimde çocukluğumdan beri olan bu tutkuya sonunda kavuşuyorum. Günleri sayıyorum, motorum 1 hafta sonra elimde bende fotoları sizinle paylaşıcam. motorunu kazasız belasız kullanman dileğiyle... _________________ İT ÖLÜR LEŞ OLUR
YİĞİT VURULUR ŞEHİT OLUR...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız