Tarih: 19.04.2008 - 14:30 Mesaj konusu:
katılımcı değil de izleyici olarak ordayım bu gece 12:30'da otobüse biniyorum pazar günü sabah 8:30 da inicem direk piste gelicem _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tarih: 19.04.2008 - 16:46 Mesaj konusu:
Hakan abim nasip olursa yarın gelmek istiyorum. En son geldiğimde bana olanlar malum! Ama hâlâ çekiyor beni orası. Sizlerle olmak bana iyi gelecektir umarım. Nasib olursa orada görüşürüz inşallah... _________________ .: www.hizmetimiz.com :.
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1711 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 20.04.2008 - 03:56 Mesaj konusu:
Pazar günü yanlışlıkla okula giden çocuklar gibi, bugün saat 15,00 civarında "hayde yaa allah,yaa bismillah" deyip pınarbaşına geldim.. İnlerle cinler pistte yarış yapıyodu.. Orta sahada ise 2 takım paintball maçındaydı.. Ülen? tarihi yanlış mı gördüm?? dedim.. Şimdi baktım, o da doğru.. Hey allahım yaa... Yarın yine gelmeye çalışıcam.. Daha erken bi saatte.. Hayret bişey.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 20.04.2008 - 21:28 Mesaj konusu:
Alıntı:
fakat pistten sonra şöööyle manisaya doğru kopsak nasıl olur
ekamba, baba kafan guzel galiba ne içtin sen yaw böyle!! halile caddede gazlayalım diyosun allahım yarabbim ne diyeyim ben sana yaw!! bu arada piste cıkmamışsın bukadar laftan sonra bile!! kameraya cekcem filan hatta yıldız27 yi korkma gecmem seni filan diye kızdırırken girmemen biraz large durmuş bence!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 20.04.2008 - 21:42 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, ya ustat kendı halıne bırak lutfen ben bugun gırmeme nedenım sadece kendı gırsın alıssın oaraya hanı pıskolojısı bozulmasın da beraber cıkınca ben ılk defa cıkıyom dıyemesın dıye gırmedım ıyımı _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 20.04.2008 - 21:43 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, berhan abi piste girmek istedi ama komple tulum olmadığı için giremedi.Bot korumalı kıyayetlerı falan hepsi fulldü ama tulum olmadan girilemiyormuş.O yüzden giremedi. _________________ Yeni sezon ve R6:)
Tarih: 20.04.2008 - 21:45 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ demiş ki:
SRAD-HAN, berhan abi piste girmek istedi ama komple tulum olmadığı için giremedi.Bot korumalı kıyayetlerı falan hepsi fullmüş ama tulum olmadan girilemiyormuş.O yüzden giremedi.
ıyıde arkadasım bunu bılmeyen yok hem bulusma topıslerın de ozellıkle yazılmıstı bunu duymayan 1 kısı kalmadı kı
sen de neden bahsedıyosun arkadasım _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız