Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 19-20 Nisan Pınarbaşı Yarış Pisti Etkinliği:Müjde

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 19-20 Nisan Pınarbaşı Yarış Pisti Etkinliği:Müjde
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
inşallah kazasız belasız gazsız güzel bir gün geçiririz.....(hiç sanmıyorum ama neyse) Dil çıkarıyorum

allahın izniyle bişey olmaz merak etme Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 19.04.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılımcı değil de izleyici olarak ordayım bu gece 12:30'da otobüse biniyorum pazar günü sabah 8:30 da inicem direk piste gelicem

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 19.04.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abim nasip olursa yarın gelmek istiyorum. En son geldiğimde bana olanlar malum! Ama hâlâ çekiyor beni orası. Sizlerle olmak bana iyi gelecektir umarım. Nasib olursa orada görüşürüz inşallah...
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah 09:00 da pistte görüşmek üzere

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oradayız manısalı ve somalılar olarak Çok gülüyorum
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 20.04.2008 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah bende oradayım görüşmek üzereeee Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
ezgimuzikevi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SİMAV ( M D ) 43.5

MesajTarih: 20.04.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eekamba, sen o piste gir hakkını ver bende motoru bırakcam.. Dil çıkarıyorum

sen klavye motorcususun ya..yapma gözünü seveyim..bakalım o gün bahanen ne olacak...hemen sana yardımcı olayım belim ağrıyo falan filan de hehehehehe

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

buarada full koruma şartı var..senin tulum falan da yok..benimkileri verebilirim.. Delirdim
ezgimuzikevi Çevrimdışı ezgimuzikevi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 20.04.2008 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü yanlışlıkla okula giden çocuklar gibi, bugün saat 15,00 civarında "hayde yaa allah,yaa bismillah" deyip pınarbaşına geldim.. İnlerle cinler pistte yarış yapıyodu.. Orta sahada ise 2 takım paintball maçındaydı.. Ülen? tarihi yanlış mı gördüm?? dedim.. Şimdi baktım, o da doğru.. Hey allahım yaa... Yarın yine gelmeye çalışıcam.. Daha erken bi saatte.. Hayret bişey..
onlyloveme
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 20.04.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işl lah allah kismet ederse eşlik etmek isteriz
Başa dön
onlyloveme Çevrimdışı onlyloveme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 20.04.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ezgimuzikevi, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

fakat pistten sonra şöööyle manisaya doğru kopsak nasıl olur

ekamba, baba kafan guzel galiba ne içtin sen yaw böyle!! halile caddede gazlayalım diyosun allahım yarabbim ne diyeyim ben sana yaw!! bu arada piste cıkmamışsın bukadar laftan sonra bile!! kameraya cekcem filan hatta yıldız27 yi korkma gecmem seni filan diye kızdırırken girmemen biraz large durmuş bence!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff yaw gelemiyomm neyseseneye
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, ya ustat kendı halıne bırak lutfen ben bugun gırmeme nedenım sadece kendı gırsın alıssın oaraya hanı pıskolojısı bozulmasın da beraber cıkınca ben ılk defa cıkıyom dıyemesın dıye gırmedım ıyımı Beğenmedim

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, berhan abi piste girmek istedi ama komple tulum olmadığı için giremedi.Bot korumalı kıyayetlerı falan hepsi fulldü ama tulum olmadan girilemiyormuş.O yüzden giremedi.
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ demiş ki:
SRAD-HAN, berhan abi piste girmek istedi ama komple tulum olmadığı için giremedi.Bot korumalı kıyayetlerı falan hepsi fullmüş ama tulum olmadan girilemiyormuş.O yüzden giremedi.

ıyıde arkadasım bunu bılmeyen yok hem bulusma topıslerın de ozellıkle yazılmıstı bunu duymayan 1 kısı kalmadı kı

sen de neden bahsedıyosun arkadasım Beğenmedim

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal