Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eşitlik İstiyoruz !!! Yeter Artık, Bu Kadarı Kafi !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eşitlik İstiyoruz !!! Yeter Artık, Bu Kadarı Kafi !

Eşitlik İstiyoruz !!! Yeter Artık, Bu Kadarı Kafi !
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Eşitlik İstiyoruz !!! Yeter Artık, Bu Kadarı Kafi ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam herkese öncelikle...

Direk konuya dalıyorum. Motosikletli olmamız, motosikletli olmayanlara batıyor mu ? Yapılan kampanyalara neden hep 4tekerler önayak oluyor!

Geçen gün OGS istedim motosiklete olmaz dediler.. Benzin alıyoruz sürekli kampanyalar sürekli 4tekerlere..
Yok 100 ytl lik benzine şu yok bu Beğenmedim 100 ytlden fazla alan motor yok ya da çok az Beğenmedim

Hani işi hediyesinde falan da değilim.. Bu resmen sayılmıyoruz anlamına geliyor.

Bugün yolda gidiyorum. Adam yanyoldan ana caddeye geçecek ama yol benim aramızda 50 metre ar geçse geçer bekliyoorr bekliyoor 5 metre kalıyor hızım 80.. birden çıkıyor anayola dalıyor.. ne yani bu .. kimiside tam yol vermiyor. aslında bir 4tekere verilen yolu vermesi lazım.

Motosikletimi bi market önüne ya da fastfood önüne çekiyorum. park yerine 2 motor giriyoruz bir yere.. güvenlik geliyor şöyle dibe çekin siz dyor. sonra da utanmadan kusura bakmayın motora yer yok arabaların yeri burası diyor Sinirlendim Sinirlendim

Kapalı otoparka giriyorum yine markete gidiyoruz adam bize market arabalarının arkasına çekin diyor Çok gülüyorumÇok gülüyorum
sinirimden gülüyorum sonra adama..

kimi sollarken camdan tip tip bakıyor küfreder gibi Gülümsüyorum töbe töbe ya. o kadar hızlıyım yolda boş. adam inat olsun diye sırf muziplik olsun diye taaa nerden basıyor geliyorda solluyor Çok gülüyorum amaç sollarken tip tip bakmak.. zaten o bakışı attıktan sonra önümede geçmiyor. ya arkamdaseyrediyor ya da yanımda ..

Taksicielrde sinir bazıları.. adam arkamdan geliyor hafif fren yapsam girecek.. hızlanıyorum bu sefer adamda hızlanıyor. bu kezde ani ren yapıyor ses çıkarıyor.. sonra tekrar hızlanıyor bi ani fren daha. ya bizi eğlence olarak mı görüyorlar..

Açtım vizörü.. dedim senin ................................ .. bide niye küfür ediyorsun diyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Herkes dikkatli olsun kimse kendine laf yedirmesin. yoksa bunlar iyice azacaklar!!!!
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HEMAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enteresan..
Başa dön
HEMAN Çevrimdışı HEMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HEMAN demiş ki:
Enteresan..

İlk motosikletle trafiğe çıktığımda bende ne kadar ilginç diyordum:) İnsan alışıyor..

Ama harbiden enterasan yani. Çok sinir oldum topic açtım. yoksa birini dövücem en sonunda
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence gereksiz bir topic açmışsın.Yani şu manada gereksiz;Sölediklerinde sonuna kadar haklısın ve bende noktasına kadar katılıyorum.Neden gereksiz olduğuna gelince;Bizm ülkemizde maalesef motosiklet kültürü diye bir kültür yok.Böyle bir topluluğun olduğundan bile habersiz insanlar.Bazı ülkelerde(Örn:Hollanda) bisikletler için bile ayrı yolar mevcutken bizim ülkemizde doğru dürüst araç trafiği bile anlaşılamamış maalesef.

Bırak motor kültürünü normal trafik kurallarını,yaya-araç ayrımını bile benimseyemedi bizim insanlarımız.Onun için aradan10-15 yıl geçmeden ben motosiklet kültürü diye bir kültürün oluşabileceğini ve diğer insanların bunun farkına varabileceklerini zannetmiyorum.

En son nureddind tarafından 20.04.2008 - 00:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elımden gelse 4 tekerıııı toptannnnn uçurcammmmmmmmmmmm Öfkeliyim Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası TÜRKİYE CANIM TÜRKİYEM Çok gülüyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 20.04.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nato kafa nato mermer bu böyle gelmiş böyle gider üzücü bi durum malesef

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.04.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

araba kullananlarda kamyon ve otobus kullananlardan sıkayetçi Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 20.04.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece motosiklet için mi? bizim memleketimiz ne yazık ki anlamadığı görmediği bilmediği konularda taşralı oluveriyor uzaylı gibi bakıyor adama ben alıştım artık

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:01    Mesaj konusu: boya sökücü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boya sökücü madde fırlatan bir silah yapsak motorcular alırmı.? piyasa araştırması yapıyorum.sadece motorcular için.
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünyada olması milyonda 1 olan ihtimaller hep türkiyede gerçekleşiyor işte burası TÜRKİYE..
ama tabi türkiyeyi kötülemiyorum güzel yanlarıda var ama trafiği ve sürücülerin bazıları Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
nato kafa nato mermer bu böyle gelmiş böyle gider üzücü bi durum malesef

doğru söze ne denir Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce insana saygı. Biz daha çoook emekleriz Beğenmedim Beğenmedim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, haklısın.. ben zaten yazımın sonuna şunu ekleyecektim:

eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir.. bu topiğin ne mana greksiz olduğunu açıklardı.

Kimse anlamıyor.. herkes birbirinden şikayetçi.. Beğenmedim motorcu 4 tekerden 4teker kamyonlardan...

Düzenleme şart..

Benim elimde 50 adet falan motorcuları fark edin yazılı stickerlar vardı. nerde maganda görsem ya da park halinde maganda olduğu belli olan araçları görsem camına yapıştırıyordum.. kendi çappımda bişeyler yapmaya çalışıyordumm. mesela bu yaptığıma hepimiz yapsak bir faydası olur mu acaba ?
Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 20.04.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN demiş ki:
nureddind, haklısın.. ben zaten yazımın sonuna şunu ekleyecektim:

eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir.. bu topiğin ne mana greksiz olduğunu açıklardı.

Kimse anlamıyor.. herkes birbirinden şikayetçi.. Beğenmedim motorcu 4 tekerden 4teker kamyonlardan...

Düzenleme şart..

Benim elimde 50 adet falan motorcuları fark edin yazılı stickerlar vardı. nerde maganda görsem ya da park halinde maganda olduğu belli olan araçları görsem camına yapıştırıyordum.. kendi çappımda bişeyler yapmaya çalışıyordumm. mesela bu yaptığıma hepimiz yapsak bir faydası olur mu acaba ?

Bence şöyle düşün.Bu işi bir şekilde çözmeye çalışıyorsan en etkili yöntem neolur?.Arabaların camlarına çıkartma yapıştırarak bu iş hallolur mu?.Bence olmaz.Hatta insanlar dahada öfkelenebilirler.Bencede haklıdırlar.Birisi benim arabamın camını yapıştırsa bende öfkelenirim.Yani bu yöntem pek iyi bir yöntem değil.O zaman herkez kendi kapısının önünü temizleyecek.Sen tanıdığın,bildiğin insanlara anlatacaksın.Yani elinin kolunun uzandığı kişilere bahsedeceksin derdinden.Gerisi zaten senin yapacağın iş değil.Zamanla hallolacak meseleler..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal