Direk konuya dalıyorum. Motosikletli olmamız, motosikletli olmayanlara batıyor mu ? Yapılan kampanyalara neden hep 4tekerler önayak oluyor!
Geçen gün OGS istedim motosiklete olmaz dediler.. Benzin alıyoruz sürekli kampanyalar sürekli 4tekerlere..
Yok 100 ytl lik benzine şu yok bu 100 ytlden fazla alan motor yok ya da çok az
Hani işi hediyesinde falan da değilim.. Bu resmen sayılmıyoruz anlamına geliyor.
Bugün yolda gidiyorum. Adam yanyoldan ana caddeye geçecek ama yol benim aramızda 50 metre ar geçse geçer bekliyoorr bekliyoor 5 metre kalıyor hızım 80.. birden çıkıyor anayola dalıyor.. ne yani bu .. kimiside tam yol vermiyor. aslında bir 4tekere verilen yolu vermesi lazım.
Motosikletimi bi market önüne ya da fastfood önüne çekiyorum. park yerine 2 motor giriyoruz bir yere.. güvenlik geliyor şöyle dibe çekin siz dyor. sonra da utanmadan kusura bakmayın motora yer yok arabaların yeri burası diyor
Kapalı otoparka giriyorum yine markete gidiyoruz adam bize market arabalarının arkasına çekin diyor
sinirimden gülüyorum sonra adama..
kimi sollarken camdan tip tip bakıyor küfreder gibi töbe töbe ya. o kadar hızlıyım yolda boş. adam inat olsun diye sırf muziplik olsun diye taaa nerden basıyor geliyorda solluyor amaç sollarken tip tip bakmak.. zaten o bakışı attıktan sonra önümede geçmiyor. ya arkamdaseyrediyor ya da yanımda ..
Taksicielrde sinir bazıları.. adam arkamdan geliyor hafif fren yapsam girecek.. hızlanıyorum bu sefer adamda hızlanıyor. bu kezde ani ren yapıyor ses çıkarıyor.. sonra tekrar hızlanıyor bi ani fren daha. ya bizi eğlence olarak mı görüyorlar..
Herkes dikkatli olsun kimse kendine laf yedirmesin. yoksa bunlar iyice azacaklar!!!! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 20.04.2008 - 00:45 Mesaj konusu:
HEMAN demiş ki:
Enteresan..
İlk motosikletle trafiğe çıktığımda bende ne kadar ilginç diyordum:) İnsan alışıyor..
Ama harbiden enterasan yani. Çok sinir oldum topic açtım. yoksa birini dövücem en sonunda _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 20.04.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
Bence gereksiz bir topic açmışsın.Yani şu manada gereksiz;Sölediklerinde sonuna kadar haklısın ve bende noktasına kadar katılıyorum.Neden gereksiz olduğuna gelince;Bizm ülkemizde maalesef motosiklet kültürü diye bir kültür yok.Böyle bir topluluğun olduğundan bile habersiz insanlar.Bazı ülkelerde(Örn:Hollanda) bisikletler için bile ayrı yolar mevcutken bizim ülkemizde doğru dürüst araç trafiği bile anlaşılamamış maalesef.
Bırak motor kültürünü normal trafik kurallarını,yaya-araç ayrımını bile benimseyemedi bizim insanlarımız.Onun için aradan10-15 yıl geçmeden ben motosiklet kültürü diye bir kültürün oluşabileceğini ve diğer insanların bunun farkına varabileceklerini zannetmiyorum. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
En son nureddind tarafından 20.04.2008 - 00:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 20.04.2008 - 08:58 Mesaj konusu:
nato kafa nato mermer bu böyle gelmiş böyle gider üzücü bi durum malesef _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
araba kullananlarda kamyon ve otobus kullananlardan sıkayetçi _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Dec 21, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA
Tarih: 20.04.2008 - 10:13 Mesaj konusu:
Sadece motosiklet için mi? bizim memleketimiz ne yazık ki anlamadığı görmediği bilmediği konularda taşralı oluveriyor uzaylı gibi bakıyor adama ben alıştım artık _________________ TIGER 250
dünyada olması milyonda 1 olan ihtimaller hep türkiyede gerçekleşiyor işte burası TÜRKİYE..
ama tabi türkiyeyi kötülemiyorum güzel yanlarıda var ama trafiği ve sürücülerin bazıları _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 20.04.2008 - 11:23 Mesaj konusu:
nureddind, haklısın.. ben zaten yazımın sonuna şunu ekleyecektim:
eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir.. bu topiğin ne mana greksiz olduğunu açıklardı.
Kimse anlamıyor.. herkes birbirinden şikayetçi.. motorcu 4 tekerden 4teker kamyonlardan...
Düzenleme şart..
Benim elimde 50 adet falan motorcuları fark edin yazılı stickerlar vardı. nerde maganda görsem ya da park halinde maganda olduğu belli olan araçları görsem camına yapıştırıyordum.. kendi çappımda bişeyler yapmaya çalışıyordumm. mesela bu yaptığıma hepimiz yapsak bir faydası olur mu acaba ? _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 20.04.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
DagustuN demiş ki:
nureddind, haklısın.. ben zaten yazımın sonuna şunu ekleyecektim:
eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir.. bu topiğin ne mana greksiz olduğunu açıklardı.
Kimse anlamıyor.. herkes birbirinden şikayetçi.. motorcu 4 tekerden 4teker kamyonlardan...
Düzenleme şart..
Benim elimde 50 adet falan motorcuları fark edin yazılı stickerlar vardı. nerde maganda görsem ya da park halinde maganda olduğu belli olan araçları görsem camına yapıştırıyordum.. kendi çappımda bişeyler yapmaya çalışıyordumm. mesela bu yaptığıma hepimiz yapsak bir faydası olur mu acaba ?
Bence şöyle düşün.Bu işi bir şekilde çözmeye çalışıyorsan en etkili yöntem neolur?.Arabaların camlarına çıkartma yapıştırarak bu iş hallolur mu?.Bence olmaz.Hatta insanlar dahada öfkelenebilirler.Bencede haklıdırlar.Birisi benim arabamın camını yapıştırsa bende öfkelenirim.Yani bu yöntem pek iyi bir yöntem değil.O zaman herkez kendi kapısının önünü temizleyecek.Sen tanıdığın,bildiğin insanlara anlatacaksın.Yani elinin kolunun uzandığı kişilere bahsedeceksin derdinden.Gerisi zaten senin yapacağın iş değil.Zamanla hallolacak meseleler.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız