Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.04.2008 - 21:03 Mesaj konusu:
alptoker, gecen sene körfez pistinde 600RR ile sinan sofuoğlu porsche 911i gecmişti!! pist yapısı cok önemli ama bence motoru kullanan kişinin bence orta seviyede bir pilottan daha iyi olması sart!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
530000 euro ama işte fark daha önce değeri 2.500000 euro olanı da gördük testlerde o da yalan oldu.onu da 2006 gsxr 1000 yemişti.çok mutlu oluyorum böyle olunca
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
berhan cım unuttum canım paylaşımın için saol kardeşim..
Tarih: 20.04.2008 - 01:53 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
alptoker, gecen sene körfez pistinde 600RR ile sinan sofuoğlu porsche 911i gecmişti!! pist yapısı cok önemli ama bence motoru kullanan kişinin bence orta seviyede bir pilottan daha iyi olması sart!!
Porsche porsche degildir! Yeni "GT 2" 530bg oldugu için pek kolay bir rakip degil.. ama Boxster yada eski 911ler falan kolay geçilir.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 20.04.2008 - 03:07 Mesaj konusu:
Roytoy, arkadasım konu pist!! uzun yolda top speed gazlamak değil!! ve videoda izledin araba 540hp V10 5000cc!! ayrıca 4 ceker!!! son hız haricinde 1000cc yi hiçbiryerde gecemezler yeterki videodaki adam gibi sıkı kullanın!! sıkı bir motor sürücüsü neler yapıyor izlediniz olay budur! son hız konu olacaksa standart bir zx14 yada hayabusa bile o arabaları heryerde hoplatır! şimdi çıkıp birileri venom bugatti filan diyecek biliyorum SERİ ÜRETİMMMM ARABA DİYORUZ!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 20.04.2008 - 04:20 Mesaj konusu:
Roytoy, VRAlexander denen adamı takip ederim.. çok güçlü araçlar kullanıyor o modifiyeli dediğin araç ın ben az modifiyeli olduğunu zannetmiyorum eğer VRAlexander kullanıyosa o araba baya sıkıdır.. ayrıca zx12 inin pert olmadığını nerden biliyoruz?? bazı supracılar pert hayabusaları geçiyoya hani sonra 1000 liğe geçiliyo.. o hesap işte! zaten ben hiç bir video da drag görmedim hepsi rolling-on drag yemiyo heralde _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 20.04.2008 - 10:45 Mesaj konusu:
işin içine ivmelenme girdi mi motosiklet 1000cc ise 0-250 arası avantajlıdır, ama iş viraja geldi mi supercar sınıfındaki arabalar ( ferrari 599, porsche gt2 gt3, lamborghini gallardo vs) çok geç fren yapabildikleri için avantajlılar, viraj çıkışına motosiklet ile aynı süratte olursa motosiklet alır gider.
Motosiklet ve arabanın ayrı avantajları var, başka bir pistte araba alır, diğerinde motosiklet alır. Amaç keyif almak ki motosikletteki saf sürüş keyfi arabada yok. Arabanın da konforu motosiklette yok.
ducatimi gallardomu deseler hiç düşünmeden gallardo derim bi tur atarım sonra satar 20 tane felan motor alırım _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
geçen yıl istanbulpark ta carrera ile GSX-r600 yarışmıştı.suzukiyi sinan sofuoğlu kullanıyordu yanılmıyorsam,porsche yi de pist yarışlarına giren bir herif kullanıyordu.gixxer 8 saniye takmıştı.
ikiteker dergisinin ilk sayısıydı galiba. _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız