Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satilik ATV ama Ne Kadar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satilik ATV ama Ne Kadar?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maskapsiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Satilik ATV ama Ne Kadar? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 Model Borelli marka bir ATV ye sahibim
200 cc motora sahip 6000 km de.
5250 ytl ye almistim sifirken.

On plastiginde kirilma var, guzel gorunmesi icin degismesi gerekiyor. Birde benzin deposunu kucuk oldugu icin degistirdim. Motoru mukemmel ve cok guclu. Her ATV kullanicisinin yasadigi dinamo yanmasi sorununu yasadim ve araba dinamosuyla degistirdim su an hem cok guclu hemde bozulmayan bir dinamoya sahip. 6000 km de motor kismi hic bir sikinti vermedi geri kalan yerlerinde vidadir, lambadir degisti ve cok kalieli urunler kullanildi, mesela on fari mercedes fari ile degirstirildi su an 300 metreyi aydinlatabiliyor. Her ay bakimini yaptirdigim icin baska bir sorunu yok. Polarisin bu 15 bin ytl liklerinden almayi dusundugum icin satmak istiyorum fakat ne kadar eder.?
Başa dön
maskapsiz Çevrimdışı maskapsiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2000 kardeş bence kızabılırsın anlıyorum duygularını ama o fıyatlara verbılıyorsan ne mutlu sana Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maskapsiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cry Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Cok para vermistim ya.
Başa dön
maskapsiz Çevrimdışı maskapsiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 20.04.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay gelsin !!!!!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal