Tarih: 20.04.2008 - 11:13 Mesaj konusu:
Dün öğlen başladı yarış ve yaklaşık yirmi saattir sürüyor. Dün yarışın başlarını da eurosport canlı verdi. Islak zemin gerçekten sporcuları dibine kadar zorlamış durumda. Hele lider giden kawasakinin yaptığı kaza feciydi. 13 motor yarış dışı kaldı ama büyük ihtimalle en yakın rakibin 14 tur önünde giden suzuki birinci gelecek gibi. İnanılmaz bir mücadale tavsiye ederim. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
arkadaşlar izleyebilecegimiz bi link varmı _? paylaşırsanız seinirim _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
motodrift, izleyen izliyor izleyemeyen izleyenin umrunda olurmu hic _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız