Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - EURO SPORT da LEMANS canlı yayın var motoGP hemen açın ..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

EURO SPORT da LEMANS canlı yayın var motoGP hemen açın ..

EURO SPORT da LEMANS canlı yayın var motoGP hemen açın ..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 10:46    Mesaj konusu: EURO SPORT da LEMANS canlı yayın var motoGP hemen açın .. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu an itibarıyla EUROSPORTTA LE MANS dan canlı yayın var , yağmurlu havada güzel çekişmeli moto GP yarışları var izleyin ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 20.04.2008 - 10:48    Mesaj konusu: hemen açıyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün öğlen başladı yarış ve yaklaşık yirmi saattir sürüyor. Dün yarışın başlarını da eurosport canlı verdi. Islak zemin gerçekten sporcuları dibine kadar zorlamış durumda. Hele lider giden kawasakinin yaptığı kaza feciydi. 13 motor yarış dışı kaldı ama büyük ihtimalle en yakın rakibin 14 tur önünde giden suzuki birinci gelecek gibi. İnanılmaz bir mücadale tavsiye ederim. Bravo
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 20.04.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo eywallah paşa
tekteker123
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarış saat kaç gibi biter?
Can_KSK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 20.04.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 gibi bitecek sanırım
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar izleyebilecegimiz bi link varmı _? paylaşırsanız seinirim Bravo
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, link yokmu ?
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, izleyen izliyor izleyemeyen izleyenin umrunda olurmu hic Çok gülüyorum Çok gülüyorum Beğenmedim Bravo
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

link istiyoruz. tv yok işyerinde İstemiyorum Ağlıyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne zamandı kaçırdık galiba..yada topic i geç okuduk.. Şok oldum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 20.04.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, doğru valla Beğenmedim Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal