18 NİSAN 2008 GÜNÜ,LEFKOŞADA YEPYENİ BİR MOTOSİKLET MAĞAZASININ AÇLIŞI VARDI.KAMERAMI KAPIP GİTTİĞİMDE FARKLI BİR MEKANDA BULDUM KENDİMİ.
ÇOK GENÇ BİR İŞ ADAMI (19 YAŞINDA) VE TÜM MOTORLARIN AMERİKADAN GELDİĞİ BİR MAĞAZA.İŞTE ''MOTOMAX'' TAN İLGİNÇ ENSTANTENELER.
MUSTAFA ULUĞ HENÜZ 19 YAŞINDA,EN GENÇ İŞ ADAMLARIMIZDAN BİRİ
MUSTAFA MOTOKROS YARIŞCILARIMIZDAN,ÇOK SAYIDA KUPA SAHİBİ OLMUŞ
KUPALARIN İNSANLARI NASIL MOTİVE ETTİĞİNE GÜZEL BİR ÖRNEK MUSTAFA,ÇOK SAYIDA KUPASIYLA,
MOTOMAX'TAN İLK MOTOR ALANLARDAN BİRİ DE YÜCEL.YÜCEL BİRKAÇ YILDIR MOROKROS YARIŞLARINDA KAWASAKİYLE YARIŞIYORDU.ANCAK MOTORUNU BU YIL YENİLEME OLANAĞI BULDU.
HASAN SOLAKAY HAYABUSA SAHİBİ ANCAK,YENİ RAKİBİ KAWASAKİYİ'DE İNCELEMEDEN GEÇEMİYOR.
İSMAİL TAZ'DA SUZUKİ'CİLERDEN ANCAK ONUDA BU MOTORUN ÜSTÜNDE GÖRÜYORUZ,
EE,BENİM BAŞIM KEL DEĞİLYA,BİRDE BEN BİNEYİM BARİ ŞU AMERİKAN ATININ ÜSTÜNE,
AHMET AKTUN (SAĞDA) LEFKOŞA YAMAHA BAYİSİ,AÇILIŞTA RAKİBİNE DESTEK VERMEYE GELMİŞ,
TURGUT VEHBİ DEĞERLİ BİR MOTORCU DOSTUMUZ,BENİM BMW'NİN İLK SAHİPLERİNDEN BİRİ,
MAĞAZADA HER TÜRLÜ MOTOR BULMAK MÜMKÜN,GENÇ İŞADAMIMIZA ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK BAŞARILAR DİLERİM,
KASKINIZ TAKILI,FARINIZ VE YOLUNUZ AÇIK OLSUN,
............................................SAYGILARIMLA...................................... _________________ jawa ali
Sıradışı bir gezgin
www.gezginiz.com
0533-8606640
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3792 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 20.04.2008 - 12:07 Mesaj konusu:
Geziler,etkinlikler'den devam ediyoruz...
Hayırlı olsun yeni mekan.Bu kadar genç yaşta böyle yüklü bir sermaye gerektirecek bir işe girmiş! Allah'ın "yürü ya kulum" dediklerinden biri heralde. Emeklerinin karşılığını alır inşallah.
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 890 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 20.04.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun paşa fakat bizim MAKİNELERDEN pek göremedim !!!... bol cros'lu günler dilerim sizlere!... _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız