DagustuN, eğer mümkünse motorla gelmeyin. Toplu sürüş kurallarına göre ehliyeti ve koruması olmayan arkadaşlarımız maalesef sürüşe katılamıyor. Grup sürüşünü riske atmak istemiyoruz. Yolda herhangi bir çevirme veya Allah göstermesin kaza olması durumunda ehliyetsiz olan kişiden dolayı tüm grup etkilenecektir. (Bu benim değil, site yönetimi tarafından belirlenen bir kuraldır, tüm motosklet grupları da bunu uygulamaktadır.) Ya da ehliyetsiz gelebilirsiniz ancak grubu sürüşte arkadan takip edip, toplu sürüşe dahil olmazsınız. sorumluluğu tamamen size aittir.
Gelecek Olanlar Hala Bu kadarmı? Haydı MD Boya Silahları ile Savaşa _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 20.04.2008 - 00:11 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
Kan gövdeyi götürecek desenize....
Hakan Başkan İZMİRİ savaşa davet ediyoruz. Buyrun gelin Hodri meydan _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1592 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 20.04.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
DagustuN, eğer mümkünse motorla gelmeyin. Toplu sürüş kurallarına göre ehliyeti ve koruması olmayan arkadaşlarımız maalesef sürüşe katılamıyor. Grup sürüşünü riske atmak istemiyoruz. Yolda herhangi bir çevirme veya Allah göstermesin kaza olması durumunda ehliyetsiz olan kişiden dolayı tüm grup etkilenecektir. (Bu benim değil, site yönetimi tarafından belirlenen bir kuraldır, tüm motosklet grupları da bunu uygulamaktadır.) Ya da ehliyetsiz gelebilirsiniz ancak grubu sürüşte arkadan takip edip, toplu sürüşe dahil olmazsınız. sorumluluğu tamamen size aittir.
kuralı bildiğimden dolayı motorla gelmek istemiyorum zaten Kesinlikle riske atmak istemem zaten..
Yaz gelsin ehliyet alıcam inş.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 979 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 20.04.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
en son geldiğimde burgman 400 ümü yeni almıştım ama şimdi burgman 650 var ama gelemiyorum neden vatani görev kolay değil inşallah başka zaman na '( _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Gelecek Olanlar Hala Bu kadarmı? Haydı MD Boya Silahları ile Savaşa _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız