Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HULK, eğitim TIR'ında Anadolu yollarında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HULK, eğitim TIR'ında Anadolu yollarında

HULK, eğitim TIR'ında Anadolu yollarında
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:00    Mesaj konusu: HULK, eğitim TIR'ında Anadolu yollarında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, eğitim TIR’ında Anadolu yollarında…

Sevgili motosikletçi dostlar yaklaşık 20 gün süren ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan Motosiklet Eğitim ve Uygulama turumuzun ilk etabı olan Hatay-Isparta arası programı tamamladık… Bizlere gerek gittiğimiz yerlerde bizzat gelerek, gerekse mail ve msn ortamlarından destek olan gönlü motosikletten geçen herkese teşekkür ederim…

Motosiklet severlerin daha bilinçli olması ve daha eğitimli bir sürücü haline gelmesini amaçlayan bu turumuzda standımızı hep göz önünde ve merkez yerlerde konuşlandırdık…

Büyük küçük demeden, yaşlı genç ayırmaksızın bütün motosiklet meraklılarına ulaşmaya çalıştık… Bayanların ilgisi beni çok şaşırttı.

Gerçek anlamda bu işin hakkını veren pek çok motosiklet grubu da ziyaretimize gelerek bizlere çok yardımcı oldular… Onların korumalı kuşamlarını, bunu önemsemeyen çok fazla iki teker sevdalısı arkadaşlara örnek gösterip, daha dikkatli olmalarını söyledik…

Sabah saatlerinde başlayan hazırlıklarımız gece geç saatlere kadar bizleri yalnız bırakmayan motor sevdalıları yüzünden büyük bir keyif ve şevkle sürdü…

Güzelim Türkiye’nin gece ayrı gündüz ayrı muhteşem manzaraları var. Fırsat buldukça bu görüntüleri de kameramıza sığdırmaya çalıştık…

Bazı yerlerde bayiilerin görevlendirdiği standımızda bulunan bayanlardan çok yardımını aldık ve motosiklet tanıtımı konusunda ne kadar bilgili olduklarını hayretle gördük…

Bazı katılımcı arkadaşların motorlu olmasa da ikitekere sevdalı olmaları onları ödüllendirmemiz açısından yetti. Bisiklet kullanan bilinçli dostlara da standımızda yer verdik, motosiklet test ettirdik…

Çok yorulup bir kenara yığıldığımız zamanlarda bile çevremizde bizi ziyaret edip motosiklet konusunda soruları olan genç yeteneklere ara vermeden açıklamalarda bulunduk…

Sevgili kaptanımız Erdoğan ağabeyimizin kurulum aşamasında çok yardımını gördük…

Zaman zaman doluya, zaman zaman da sağanak yağmura yakalandık ama yılmadık…

Yaş ortalamasına bakmadan izlettiğimiz pratik ve teorik sürüş kursu VCD izleyen herkese sertifika verdik bu günün ve etkinliğin anısına… Murat Köşger kardeşimiz genç yeteneklerden bir kardeşimize sertifikasını yazarken…

Bize destek veren katılımcı firma ve dergi gruplarının bir çok örneğini meraklı arkadaşlara dağıttık. Motoron ve 2Teker dergileri çok fazla motoseverle buluştu…

Sonuçta az da olsa hep beraber yemek yeme fırsatı bulduk. Güzelim Türkiye’nin her yöresi ayrı bir lezzet durağı… Tam 5 kilo alıp geri geldim bu turdan…

Bazı bölgelerde resmi makamların da fikrini aldık, motor tutkunları hakkında tavsiyelerini ve beklentilerini dinledik, duyurularına aracı olduk…

Yeri geldi meraklılar TIR üzerinde, yeri geldi, stand önünde ilgi ve merakla bizleri dinledi.

Motosiklet sitelerinde çok fazla eleştirilen ve her zaman resimlenen bir görüntü, bizim TIR’ımıza da ziyarete geldi…

Fikir, sürüş, giyim, kuşam ve A2 ehliyet konusunda dört dörtlük arkadaşlara verdikleri destek için şükranlarımızı sunuyorum. Böyle motosikletçilerin tüm ülkemizde ve her yörede artması dileğimle…

Ziyarete gittiğimiz bazı bölgelerde gazetelere konu, radyo yayınlarına da konuk olduk…

Çok candan karşılandığımız farklı farklı yerlerde bayilerin misafiri olduk, ha babam de babam yedik içtik…

Sonuçta bizler de insandık ve kaçamak yapmak gibi bir hoşluk yaşadık. 10 nisan Polis Bayramı dolayısıyla; bir günlük ara verdiğimiz etkinlikte, Köprülü Kanyon taraflarına kaçarak keyif çattık…

Buz gibi sularda yalınayak dolandık, tavla oynadık, alabalık yedik, dinlendik… Servisler sorumlusu Zeki kardeşimle ayağımız suya değdi… Rafting yapanlara gıptayla baktık…

Ruhumuzu bedenimizi dinlendirip aynı hızla etkinliğimize devam ettik.

Bazı yerlerde aileleri tarafından desteklenen motosiklet sevdalısı gençlerle karşılaştık. Aile büyüklerinin iznini alıp sonra da pratik eğitim verdik, aile fotolarını da çekmeyi ihmal etmedik tabii ki…

Çok fazla yıprandığı için her gittiğimiz yerde servis ustalarından test motosikletine gereken bakımları yaptırdık. Çok şükür bizi mahçup etmeden, yüzümüzü kara çıkarmadan bu etkinlikten sıyırsı Racer 200 S…

Fırsat buldukça keyifli anlara doğru kaçamaklara devam ettik. Kısa bir çay molası…

Yağmur sonrası gençlerden scooter show… Buralarda çok var bu yasadışı arkadaşlar (!).

Hediyelere herkesin tepkisi olumlu ama farklı oldu, kimi ambalajlı aldı, kimi merak edip hemen açtı, kimi de sevinçten göbek attı…

Sabah erken kalktığımız zamanlarda sahile gidip bol deniz havasını içimize çekip, gazımızı alıp, sonra işe başlıyorduk. Her köşesi ayrı bir cennet Türkiyemin… İnsanı ayrı güzel, suyu havası ayrı güzel…

Bir gece vakti tepemde uçan devasa kelebek, bu gezimde beni en fazla mutlu eden karelerden birini oluşturdu. Konduğu yer pencere pervazı… Varın anlayın ebatlarını artık…

Ve daha nice etkinliklerde, gezilere birlikte olmak dileğiyle… Türkiye’de bir ilki yaşamanın, bu olayın içinde olmanın verdiği keyifle tüm motosikletçi dostlarıma sevgiler. Daha gidilecek çok yol var, adım adım Türkiye turunda birgün sizin de misafiriniz olabiliriz. Kalın sağlıcakla…

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum HULK abi supersin ya gercekten cok gusel bı gezi olmus umarım bır cok kısı motor surme hakkında ve korumalı gıyınme hakkında bılgı sahıbı olmustur boyle etkınlıklerı hep gorme dılegıyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler,etkinlikler ve kısacası her şey mükemmel elinize sağlık.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi düşünce şehir şehir gezip insanları bu konuda bilinçlendirmek, umarım bu yapılan organizasyonlar çoğalır ve insanlarda bilinçlenir...
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi konuda olursa olsun bilinçlenen ve buna yardım edip bilinçlendiren her kişi takire değerdir bence.O minikler yaşayarak öğrendikleri şeyleri asla unutmazlar.Sizinde ne kadar sıcak davrandığınız ve ayrım yapmadan herkese bilgi verdiğiniz belli. Bravo

Böyle bi etkinlik düzenlediğiniz için tebrik ederim abicim sizi Alkışlıyorum Korumanın önemini bir kişi anlasa bir hayat demektir.Etkinliklerin devamını görmek dileğiyle. OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alpertoktas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi süpersiniz ya Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Böyle güzel bir etkinlikle insanları bilinçlendirdiniz. OK İyi fikir
Başa dön
alpertoktas Çevrimdışı alpertoktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopper28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler abicim on numara olmuş herşey... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ahhh bende bir emekli olsam... düşşem senle yollara...
Başa dön
chopper28 Çevrimdışı chopper28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, Alparslan Abi süppersin Alkışlıyorum dikkat et kendine oralarda Gülümsüyorum lazımsın buralarda

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 20.04.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, Bende Alparslan abiyi ziyaret ettim Kanuni Eğitim TIR'ında gerçekten çok güzel birisi...

Çok güzel bi etkinlik gerçekleştirdiler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hulk abi eline emeğine sağlık,insan bilinçlendirmek kolay iş değil Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alpaslan abicim böyle güzel bir etkinliğin içinde olduğun için tebrikler, Ege turunda mutlaka seni Datça'ya bekliyorum.
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müthişsin Alpaslan abi, kolay gelsin. Teşekkürler topik için.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Alkışlıyorum
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaçınılmaz bir gereklilik, Güzel bir etkinlik ve güzel bir sunum.
Sanırım sektörün tüketiciye bakış açısı yavaş yavaş değişiyor yurdumda.
Önce eğitim, sonra beklentilerin karşılanması.
Bu ticari anlamda da, kültürel anlamda da böyle olmalı.

Bu güzel çalışmanızdan dolayı tebrikler. Alkışlıyorum
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helalsin Alpaslan kardeşim.. Gülümsüyorum
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğitim şart ....

alparslan abi ellerine sağlık çok güzel bi etkinlik olmuş doğu anadolu ya gitmenizi şiddetle tavsiye ederim .... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal