Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kullananlara kısa bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kullananlara kısa bir soru
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fizik kuralı varmış.Bak allahın işine.Öyle bir durursunki.İyi motor kullanan adam durur.Şöyle izah ediyim,25 metre ilerde duran arabaya arkadan patlarsan durursun Çok gülüyorum Bu sistemide iyi motor kullanan ancak kullanabilir.Acemi adam 200 le viraja,makasa girmez.O yüzdende 200 le giderken 25 metrede duramaz.Bariyerlere patlıyan iyi şöförler 5 metrede bile durabiliyo.. Delirdim
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.04.2008 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun sahibi topic arkadasa kesin CBS fren sisteminden söz etmiş ve motorun buyuzden çok cabuk durduğunu iddia etmek için 200le giderken 25m de duryor demiştir!! ona verilcek tek cevap var kardesim hasssssstttttt......... İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.04.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu ıddaa eden arkadasta yazarsa iyi olur tartışırız Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, ben yazdım derrrmişim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Bilemir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara demiş ki:
25 metre ileride duvar varsa durur belki ..yinede duvarın kalınlıgına bağlı ...kesin bişey söylenemez..Gülümsüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
200 den 0 a frende ortalama hız 100 km olmaz.artan veya azalan değişik ivmeler var çünki.sabit ivme fren olsa tamam.. Bravo
emrerd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 20.04.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok zor durması sürüçüye göre değişir tercübeli olursa
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, XANDROS, Bravo
kanpara, hahahahahahha doğru söylüyorsun ama seninde motorla beraber durabilmen için çok sıkı tutunman lazım hahahahahahah Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

StrongeR, hahahahahahaha+1 dostum buda bir teori Delirdim Delirdim
Yarrasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.04.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuş bile o hızla giderken duramaz Delirdim
Başa dön
Yarrasa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 20.04.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara, Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 20.04.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, Alkışlıyorum Alkışlıyorum kanpara, Çok gülüyorum bencede katılıyorum...
???? Durmak yok yola devam...
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu iddaa eden kişi bu kadar cevaptan sonra buraya cevap yazamaz zaten.boş verin 25 metrede dursun
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200 km ile giderken 25 metre mesafede durmayı taahhüt eden ve bunu gerçekleştiren arkadaşa bir XX de benden... Gülümsüyorum
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halamıı bu konuuuuuuuuu yuhhhhhhhhhhhhhhh dıyorummmmmmmmmmmm Beğenmedim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maksimus demiş ki:
200 km ile giderken 25 metre mesafede durmayı taahhüt eden ve bunu gerçekleştiren arkadaşa bir XX de benden... Gülümsüyorum

Ters yöne doğru çalışan retro motorlu jet ve savaş uçaklarındaki gibi frenleyici paraşüt uygulaması yapılmış çok özel XX'lerle bu belki başarılabilir. Motor durur ama sürücüsü o motorda oturabilmeyi hala başarabilir mi orası kocaman bir soru işareti.

Dil çıkarıyorum Delirdim
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ön fren+Arka fren+ arka lastiğe ayakkabının tabanını değdirirsen belki durabilir 25 metrede Gülümsüyorum Porsche'ler bile seramik disk sistemleri ile 100 km\h da,35 metrede duruyor Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye