Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 759 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 20.04.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
neuremencer, wallaha sana brawoo biz motorculardan neister böleleri ?? ( ACABA BUYAZAR BİZDEN BİŞİ İSTEDEDİDE BİZİM ÇOCUKLAR ÇOKMU YAŞLI BULDULAR ONU ) ... HEHE HEHE HEHE _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
bir olay anlatıyım geçen gün taksiye bindim yanımızdan süratle bir motor geçti taksici şunlara bak bak dokusam gitcekler bir gıdım canları var dedi o anda tersim döndün yapışcaktım boğazına sordum neden dedim o motor kendi kendinemi gidyo üzerinde bir can bir insa yokmu dedim napim gıcık kapıyorum dedi durun dedim durdu kenardı indim arabadan parayı vermeden yürümeye başladım para nerde diye bağırdı döndüm "SENİN GİBİLERE GICIK KAPIYORUM" dedim döndüm gittim _________________
Kayıt: Jun 26, 2008 Mesajlar: 237 Nereden: Istanbul-Mecidiyekoy
Tarih: 30.06.2008 - 04:36 Mesaj konusu:
Cok guzel edebi bir kose yazisi ancak ne yazik ki bu kose yazisini anlayabilecek "4 teker" kulturlu surucu yuzdesi %10'u gecmez. Cezalarin arttirilmasi ve basinda da goz onune getirilmesi gerekiliyor. Nitekim senelerdir bu tur kose yazilari yayinlanir ve durum hala aynidir..
Ulkemizdeki adalet sistemide cezalari "hafif" lettiginden dolayi , tek yapilabilinecek M.D gibi motorsiklet gruplarinin medyada daha fazla boy gostermesi , yapilan bulusmalarin basin araciligi ile gazete/dergi ve internette yayinlanmasi ve ilgili mesajlarin verilmesi ile ancak biryere gelinir heralde o da ulkemizin 4 teker suruculerinin kultur gelisim yetenegine kaliyor , o da kisa surede bilinclendirme tamamlanmaz demektir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız