Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorculara Köşe Yazarı Terörü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorculara Köşe Yazarı Terörü
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 20.04.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, wallaha sana brawoo Alkışlıyorum biz motorculardan neister böleleri ?? ( ACABA BUYAZAR BİZDEN BİŞİ İSTEDEDİDE BİZİM ÇOCUKLAR ÇOKMU YAŞLI BULDULAR ONU ) ... HEHE HEHE HEHE Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 20.04.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir olay anlatıyım geçen gün taksiye bindim yanımızdan süratle bir motor geçti taksici şunlara bak bak dokusam gitcekler bir gıdım canları var dedi o anda tersim döndün yapışcaktım boğazına sordum neden dedim o motor kendi kendinemi gidyo üzerinde bir can bir insa yokmu dedim napim gıcık kapıyorum dedi durun dedim durdu kenardı indim arabadan parayı vermeden yürümeye başladım para nerde diye bağırdı döndüm "SENİN GİBİLERE GICIK KAPIYORUM" dedim döndüm gittim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 20.04.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım okuması gereken herkes okur Bravo
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 20.04.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şebnem ablam çok teşekkür ederizz Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalemine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zamanlar
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.06.2008 - 03:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iş 4 tekerlek 2 tekerlekte degil.insan canavar oldukca icat bool Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zamanlar Çevrimdışı zamanlar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sync
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul-Mecidiyekoy

MesajTarih: 30.06.2008 - 04:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel edebi bir kose yazisi ancak ne yazik ki bu kose yazisini anlayabilecek "4 teker" kulturlu surucu yuzdesi %10'u gecmez. Cezalarin arttirilmasi ve basinda da goz onune getirilmesi gerekiliyor. Nitekim senelerdir bu tur kose yazilari yayinlanir ve durum hala aynidir..

Ulkemizdeki adalet sistemide cezalari "hafif" lettiginden dolayi , tek yapilabilinecek M.D gibi motorsiklet gruplarinin medyada daha fazla boy gostermesi , yapilan bulusmalarin basin araciligi ile gazete/dergi ve internette yayinlanmasi ve ilgili mesajlarin verilmesi ile ancak biryere gelinir heralde o da ulkemizin 4 teker suruculerinin kultur gelisim yetenegine kaliyor , o da kisa surede bilinclendirme tamamlanmaz demektir Gülümsüyorum

Yinede guzel bir yazi..
Başa dön
Sync Çevrimdışı Sync Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşkürler
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.06.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun sana Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal