Tarih: 20.04.2008 - 19:40 Mesaj konusu: Istanbul Racing Team 20/04/2008 Riva Harekatı Fotoğrafları
IRT olarak bu hafta da Riva'daydık.. Geziden kareler:
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
arkadaş eline sağlık emek etmişsinde sadece kendinizi ve motorlarınızı fotolamışsın ben rivayı çok merak eden biriyim gönül isterdi fotografçı ruhu ile manzaraları yolu topragı havası suyu gösterseydin
Bülent abi, yok artık _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 20.04.2008 - 21:09 Mesaj konusu:
bende oralardaydım sayat ve yücel'le görüştük yanımda misafirlerim olduğu için yanınıza gelemedim inş. bir dahaki sefere. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Tarih: 20.04.2008 - 21:14 Mesaj konusu:
Motorlarda,fotolarda çok güzel..Nice böyle güzel gezilere.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 20.04.2008 - 21:16 Mesaj konusu:
Ahmethan kardeşim...dün de biz oralardaydık...Artık Riva motosiklet viraj antrenman ve eğitim pisti gibi kullanılmaya başlandı da işte arabalar ve kamyonlar tehlike saçıyorlar,inşallah bir sakatlık olmadan hayatımıza bu şekilde devam ederiz.Resimler ve oluşum çok güzel...Bir dahaki sefere hep birlikte oluruz inşallah.... _________________ MAVİ BEYAZ 600 RR (2008)
cenkgulen@windowslive.com
Tarih: 20.04.2008 - 21:17 Mesaj konusu:
KaraRR,Çok geziyorsun nereye kadar
Bülent abi arabanı 2 arka sokağa bıraktım anahtarda bakkalda haberin olsun...Sağolasın _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Ahmethan kardeşim...dün de biz oralardaydık...Artık Riva motosiklet viraj antrenman ve eğitim pisti gibi kullanılmaya başlandı da işte arabalar ve kamyonlar tehlike saçıyorlar,inşallah bir sakatlık olmadan hayatımıza bu şekilde devam ederiz.Resimler ve oluşum çok güzel...Bir dahaki sefere hep birlikte oluruz inşallah....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız