Tarih: 20.04.2008 - 21:54 Mesaj konusu: MD TV özel çekim:Tolga Uprak Pist içinden onboard cam
Önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi planladığım MD Tv projesinden sizlere bahsetmiştik..
Yarışlardan, festivallerden özel görüntüler, röportajlar ve dahası MD Tv de olacak..
Yakında www.motordelisi.tv web adresinden bu videolara ulaşabilceksiniz..
Daha öncesinde bugünki "MD Pist etkinliği" sırasında Türkiye Şampiyonu pilot Tolga UPRAK'ın motosikletine montajladıgımız "onboard" kameradan aldıgımız görüntüleri paylaşacagım..
Malesef daha çok görüntü alacaktık ama pil sorunu yaşadık..
Onur Karaca,Burak Albayrak 'ın görüntülerinide alacaktık
Bu sezon yapılacak yarışlarda bu kameralrdan 4 adet olacak ve A klasman,B Klasman,Superbike yarışlarının içinden heyecanlı anları yakalıyacagız..
Şimdi lafı uzun etmeden bu sabaha dönelim...
Kameramız, Aroma Yarış Takımı SuperSport A klasman pilotu Tolga UPRAK Yamaha R6 sından görüntü aldı...
Videoda Tolga'nın önünde birsüre giden pilot Burak Albayrak..İki takım arkadaşı harika performans gösterdiler..
1. Video
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5963 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 20.04.2008 - 22:01 Mesaj konusu:
Toggy sen ne yapıyosun be kardesim _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
tolga abinin bir viraj dönüşü var.. aman allahım akıllara zarar vallaha!!! tek kelime ile süper diyorum baska birsey demiyorum.. gerçekten çok iyi sürücü!! bugün zevkle izledik!!!
Fotoğraflarını sorarken videolarını gördüm.. Eminim süper geçen bir etkinlik olmuştur... En kötü gününüz böyle olsun, allah kaza bela vermesin.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Hakan adamım cam gerçekten başarılıymış ama bence biraz daha yukarı takmalıymışız güzel bi gün oldu bu pazar gününü bize ayıran herkese teşekkür ederim. Umarım eğlenmişsinizdir... _________________ Son Of The WiND...BT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız