Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD TV özel çekim:Tolga Uprak Pist içinden onboard cam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD TV özel çekim:Tolga Uprak Pist içinden onboard cam
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD Tv videoları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:54    Mesaj konusu: MD TV özel çekim:Tolga Uprak Pist içinden onboard cam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi planladığım MD Tv projesinden sizlere bahsetmiştik..
Yarışlardan, festivallerden özel görüntüler, röportajlar ve dahası MD Tv de olacak..
Yakında www.motordelisi.tv web adresinden bu videolara ulaşabilceksiniz..
Daha öncesinde bugünki "MD Pist etkinliği" sırasında Türkiye Şampiyonu pilot Tolga UPRAK'ın motosikletine montajladıgımız "onboard" kameradan aldıgımız görüntüleri paylaşacagım..
Malesef daha çok görüntü alacaktık ama pil sorunu yaşadık..
Onur Karaca,Burak Albayrak 'ın görüntülerinide alacaktık Üzgünüm
Bu sezon yapılacak yarışlarda bu kameralrdan 4 adet olacak ve A klasman,B Klasman,Superbike yarışlarının içinden heyecanlı anları yakalıyacagız..
Şimdi lafı uzun etmeden bu sabaha dönelim...
Kameramız, Aroma Yarış Takımı SuperSport A klasman pilotu Tolga UPRAK Yamaha R6 sından görüntü aldı...
Videoda Tolga'nın önünde birsüre giden pilot Burak Albayrak..İki takım arkadaşı harika performans gösterdiler..
1. Video

Link

2. Video

Link

En son HakanDincer tarafından 20.04.2008 - 22:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 20.04.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GUZEL BIR OLAY neselı devamını dılerım OK

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy sen ne yapıyosun be kardesim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, MD TV süper bir haber. Alkışlıyorum
videolar da gayet güzel,usta pilotları izlemekte ayrı bir keyif veriyor. Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, ehh be ametım brosum sen yok tun ya ızmırde eh artıkın toganın motora takıldı mecburen Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga abinin bir viraj dönüşü var.. aman allahım akıllara zarar vallaha!!! tek kelime ile süper diyorum baska birsey demiyorum.. gerçekten çok iyi sürücü!! bugün zevkle izledik!!! Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz elinize sagık

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün büyük bir keyifle izledim tolga süpersin maşallah Bravo
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflarını sorarken videolarını gördüm.. Eminim süper geçen bir etkinlik olmuştur... En kötü gününüz böyle olsun, allah kaza bela vermesin.. Bravo
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten süper bi haber bu gerçekten bize bu imkanları sunan herkese ne kadar teşekkür etsem az
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kamera ATC mi? Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağlam be baba Alkışlıyorum Bravo
sesginn şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize saglık kamera goruntusu de oldu hersey tam oldu Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 demiş ki,
Alıntı:

hondabros, ehh be ametım brosum sen yok tun ya ızmırde eh artıkın toganın motora takıldı mecburen

iyi dersin de sülo,dikkat et de sende takılmayasın Tolganın motora yalan olursun. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ben İstanbul Park'ta gazlayayım artık na'palım. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Toggy... Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan adamım cam gerçekten başarılıymış ama bence biraz daha yukarı takmalıymışız Motordelisi güzel bi gün oldu bu pazar gününü bize ayıran herkese teşekkür ederim. Umarım eğlenmişsinizdir...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD Tv videoları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye