Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask seçimi yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask seçimi yardım

Kask seçimi yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Kask seçimi yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar geçtiğimiz ay motorumu değiştirdim hyosung gt250r aldım şimdi sıra şöle güzel cix bi kaska geldi araştımalarım sonucu ortaya 3 tane seçenek çıktı ama gel gelelim işin içinden çıkamadım neyse kısacası şimdi bu 3 tane kasktan sizce hangisi güzel bu arada motorum siyah montum siyah mavi ona yakın olarak buyrun...

1.

2.
Bu kaska mavi vizör 10 numara olur bence benmimde en çok hoşuma giden bu

3.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesin lazer alcan yani Gülümsüyorum 1. olan daha hoş gibi sanki Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım lazer aldım memlun degil im tavsiye etmiyorum artık Üzgünüm

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

41ffdeer, bende 1 numara diyorum kardeşim..daha hoş geldi gözüme Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne demişler?
Zevkler ve renkler tartışılmazmış! hangi desen ve renk gönlüne yatmış ise onu seçebilirsin, bizlerin bu noktada bir fonksiyonu olamaz ancak değişik teknik özelliklere sahip seçenekler arasında yardıma ihtiyacın olursa o zaman her birimizin söyleyecek mantıklı birer sözü olacaktır.

Hangisini seçmiş olursan ol, iyi günlerde kullanman dileklerimle!
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Qerazma demiş ki:
kesin lazer alcan yani Gülümsüyorum 1. olan daha hoş gibi sanki Bravo

+1 Bravo
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 21.04.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 numara daha hoş sanki
Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ben nolan n62 aldım gayette güzel memnunum fiyatıda ii cix mi deilmi sen karar ver artık karar senin...
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 21.04.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
efe_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Aydın

MesajTarih: 21.04.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 numara diğerlerinden iyi görünüyor
Başa dön
efe_r1 Çevrimdışı efe_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.04.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben shoeı derim ama lazerde ısrar edersen 3 numara güzel camıda siyah... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leventm
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de 1 numara baya güzel görünüyo Bravo
Başa dön
leventm Çevrimdışı leventm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence BMC ( kısaca 1. numara Gülümsüyorum )
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tipine bakılarak kask beğenmek yanlış...

kaskın tüm teknik dökümanları ve senin motorunun özellikleri ve genelde nerede kullanacağın gibi bir çok kriterleri altalta yazdıktan sonra seçimi ona göre yapmalısın...Aksi halde yanlış seçim yapıp uygunluğu sağlayamazsak ileride kötü sonuçlar alabiliriz...

birde kimsenin ben beğenmedim gibi düşüncelerinden etkilenmeyelim..Sonuçta E belgeli tüm kasklar güvenle kullanılabilir, yeterki biz seçimi doğru yapalım...
0 232 4256875-0 232 4256804
Başa dön
motoman Çevrimdışı motoman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal