Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAYMOD'un Tokat-Çamlıbel Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAYMOD'un Tokat-Çamlıbel Gezisi

KAYMOD'un Tokat-Çamlıbel Gezisi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:46    Mesaj konusu: KAYMOD'un Tokat-Çamlıbel Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zamanki klübün önünde toplanıyoruz saat 9.30

hüseyin hocayla metin abide geliyor

ahmet abi

klüpten çıktık kırmızı ışık Gülümsüyorum

seyit abi

mehmet abi

murat abi

mustafa abi geliyo goldwingle

galip baba-şükrü

benzinlikte ilk mola

sivas il sınırına girdik

cagiva recep abii

şarkışlaya geldik benzin molası

mehmet abi-metin abi

yol ortasında bekleyenler

metin abi

sivasa girdik ilk benzinlikte mola
galip baba direğin yanını gölge bulmuş oturmuş hemen

ali abi-hayabusa

çamlıbele geldik sonunda bizden başka yakın çevre illerdende gelen baya motorcu vardı

yemek yerken Gülümsüyorum

grup olarak bir fotoğraf

recep abi balıklara ekmek atıyor Gülümsüyorum

artık dönüşe geçtik

başka bir benzin molası

shadowun kapaktan bir kare

oktay abi yolda kalan jawacıya yardım ediyo

en son benzin molası

artık hava kararıyor kayseriye geldik

klübün içi

yine herzamanki gibi çok güzel bir pazar günü oldu gelmeyenler çok şey kaçırdı Bravo Alkışlıyorum
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş tebrikler.. Alkışlıyorum
hakann
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 20.04.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeğinize sağlık güzel fotolar Alkışlıyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet her zaman söylüyorum burası discovery kanalı gibi.yakında md tv de geliyor zaten..harika fotolar ve gezi..... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş,resimler için sağolun,baya bi km yaptınız sanırım
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel eğlenilmiş ne güzel eğlenceniz daim olsun Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezı tebrıkler Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakann, anlasılan uzun soluklu bir gezi olmus katılım da güzel paylasım icin saol devamını bekleriz güvenli ve keyifli sürüsler dilerim
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 21.04.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gusel gezi olmuş busalar parlıyo Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese teşekkürler evet biraz uzun oldu bu sefer yaklaşık 550 km yol yaptık Bravo Bravo
-----------------------
Başa dön
akrepkral
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 21.04.2008 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm kayserili arkadaşlarım bizde çorum ekibi olarak yirmi motorla ordaydık arkadaşlar resimleri atacaklar gezi güzeldi ama kimse kimseyle tanışmadı maalesef herkes geldiği ekiple gurup oldu ben isterdimki bu organizasyonu yapan arkadaşların bölge bölge toplayıp birbirleriyle tanıştırmalarını isterdim gerçekten güzel bir gündü samsundan bile arkadaşlar gelmişler. 600 km toplam yol yaptık halen yorgunluk üzerimde aynı organizasyonun daha büyüğünü çorumda yapmayı düşünüyoruz ulusan motor sponsorluğunda ileri sürüş teklikleri konulu iki gün olarak yaılacak tarih ve zamanı siteden atarım katılmak isteyen tüm md leri bekliyoruz saygılarımla
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 21.04.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışın

bir kaç resimde benden

En son murat50 tarafından 21.04.2008 - 10:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal