Bende 2004 model Yamaha Galaxy var mükemmel bir motor. Simdiye kadar hic sorunsuz kullanıyorum ancak son zamanlarda chopper tarzı motorsikletler cok hosuma gidiyor Chopper tarzı bir motor almak istiyorum ama karar veremedim hangi model olacagı konusunda Sizce 3000-4000 YTL civarı nasıl bir motorsilet almalıyım ?? İkinci el de düsünüyorum?? Simdiye kadar aklıma yatanlar;; -Mondial 250mct
-Jinlun Jl-250
-Kanuni Tiger
-Kanuni Caracal
-Kanuni 250 seyhan
-Regal Raptor DD 250E-9B
-Celik Crown 250
Walla liste baya kalabalık ikinci el durumu parca imkanı nasıl bilmedigimden bir eleme yapamadım, hepsi benzer motosikletler... Yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler[color=Font Color] [/color]
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
1-2 hafta icinde alıyorum umarım karar verebilirim ve aldıgımda da pisman olmam....
Tarih: 20.04.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
çelik crown 150. parçalarınıda bulursun. biz memnunuz. 250likle arasında fiyat dışında çok bi fark yok. performans yakıt olarak 150 lik daha iyi. _________________ Freedom is my style...
İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Tarih: 21.04.2008 - 14:53 Mesaj konusu:
Yamaha'dan sonra çin malı motora geçmek seni sıkınıya sokacaktır bundan şüphen olmasın.
Ama illaki 250cc chooper alıcam diyosan mondial biraz daha sanki ağır basıyor.Ben kullanmıştım iyi sayılırdı.Ayrıca bence görüntü olarak diğerlerinden daha iyi..Çelik crownda belki derim görüntü olarak.Mondiale göre biraz daha iridir.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
modialden uzak dur.tiger ise karakter olarak bi tuhaf chooyeper/naked arasına sıkışmış kalmış gibi.caracal çok problem çıkarıo çok üzer seni.raptorların ise zamanla silindir problemi var zamanla teki arıza yapıo ayrıca radyatör sorunu kronik.gv 250 tavsiye ederim 2.el
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 784 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 26.04.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
dostum bende regal raptor var 1 tane.. 2006 9000 km de.. satıyoruz.. kardeşimin motoru.. bizde zamanında senin saydıgın motorlar arasında kalmıştık.. ama iyikide bunu tercih etmişiz.. samimi söylüyorum
diğerlerinin çoğunu kullanma fırsatım oldu.. ve iyiki bu dedim. ne bilim görüntü vibrasyon v.s gerçekten gayet başarılı bir motor tavsiye edebilirim.. hatta merak edersen birgün misafirim ol motoru sana göstereyim.. sonra git diğerlerine bak kıyaslama yap..
dostm ılk olarak regal raptor tavsıye ederım hem guzel hem hava sogutmalı hem t gıdon cok hos bence.ıkıncı olarak gv 250 derım.ama senin soyledıgın fıyatın bıraz uzerınde olur.hadı hayırlı olsun.
bir japondan sonra bir çinli seni motordan soğutur biraz daha para yapabilirsen ikinci el temiz bir suzuki intruder 250 cc alabilirsin ve keyfin kaçmaz ama bütçem buna izin vermez diyorsan tiger 250 cc al.en azından servis ve yedek parça sıkıntısı çekmezsin.
şimdiden hayırlı olsun... _________________ BORN TO BE WILD
0 rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız