Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte MotosikLetim..2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte MotosikLetim..2

İşte MotosikLetim..2
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 21.04.2008 - 01:36    Mesaj konusu: İşte MotosikLetim..2 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce işte motosikletim başlığı altında topic açmıştım ama fotoğraf yoktu.Birkaç fotoğraf çektim ve sizLerle paylaşmak istedim.İşte mavi ceylanımÇok gülüyorum ilk motosikletim Ybr125(2008) Fosfor sticker acaip bi görüntü kazandırdı motoruma. Extra olarak Harris silikon elcik ve tankpad yapıştırdım Göz kırpıyorum

http://img169.imageshack.us/img169/8601/sl730251nw4.jpg

http://online-image-resize.kategorie.cz/fotka.php?src=85.107.163.18_sl730255.jpg&w=800&g=

http://online-image-resize.kategorie.cz/fotka.php?src=85.107.163.18_sl730262.jpg&w=800&g=

http://online-image-resize.kategorie.cz/fotka.php?src=85.107.163.18_sl730277.jpg&w=800&g=

http://online-image-resize.kategorie.cz/fotka.php?src=85.107.163.18_sticker_2.jpg&w=800&g=
Bu son resim Müthiş çıktı yaa Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 21.04.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun bu arada her zaman full koruma tam koruma güvenli ve keyifli sürüsler dilerim Bravo
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 21.04.2008 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Bravo Bravo
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 21.04.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 21.04.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun bende şimdi ybr 125 kullanıyorum askerden yeni geldim eski motorumu sattıgım için attan inip eşşeğe biner gibi hissediyorum kendimi beaa allah kaza bela vermesin farın her zaman açık olsun Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin gÜle güle kullan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun jantlara yeşil stiker çok güzel olmyş güle güle bin ....
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kafambozuk_007
Üye
Üye

Nereden: izmir/afyon/manisa

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Bravo
Başa dön
kafambozuk_007 Çevrimdışı kafambozuk_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncekilke nazar değmesin Çok gülüyorum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ben dedim bu adam işi biliyor dedim kimse dinlemedi beni Çok gülüyorum msn den son foto yu görmüştüm zaten ama o tank pat elcikler falan bakan dönüp bir daha bakar hayırlı uğurlu olsun kenan kardeş güle güle kullan Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Bravo

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hrn76
Üye
Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun Dostum Güle Güle Kullanman Dileğiyle
Başa dön
hrn76 Çevrimdışı hrn76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 21.04.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kulan Bravo Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal