Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6437 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.04.2008 - 09:31 Mesaj konusu:
Biz izlerken bile yüreğimiz ağzımıza geliyordu.Toggy tebrik ederim kardeşim süperdin Ben seni bu sene bir başka gördüm. Umarım hak ettiğin yerlere gelirsin
Hakancım cam olayı çok iyi oldu. Aynı duyguları bizde yaşamış kadar olduk. Seninde ellerine sağlık... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 603 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 21.04.2008 - 10:08 Mesaj konusu:
tolga , burak ve diğer katılan arkadaşlarımıza sagladıkları görüntüden
dolayı teşekkürler.hakannnnnn sen bizim gizli kahramanımızsın bunca
harcama ile M.D. ye kazandırdıgın bu şahaser aletleri GP de kullanmanı
ve MD TV de yayınlamanı diliyorum. emegi gecen herkeze teşekkürler.... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 443 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 21.04.2008 - 10:55 Mesaj konusu:
ben 2. videoya hayran kaldım. sanırım kulakları değmiştir virajda yere malesef yetenek parayla satılmıyo yada 30 kupona alınmıyo.olanaklar fazlalaşınca sponsor sağlam olunca e bide pilotu 2yıldır aç olunca böyle güzel görüntülerde çıkıyo.geçen yıl toggy le ilgili bi topik vardı r1 in üstünde fotosu falan vardı. demiştimki toggy bunu hakediyo vede HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YAŞIYO _________________ ***şeytanın avukatı..R1**
motorum R1,sırt numaram 02.. arkamdan gelen kaçıncı olduğunu bilmeli..
Tarih: 21.04.2008 - 13:21 Mesaj konusu:
teşekkürker arkadaşlar..
Tolga yada teşekkürler.
Bu sezon çok çekişmeli bir sezon olacak..
Tolga kendini çok iyi hazırlamış ..Bu dün açıkça gözüktü...
MD Racing Team de yarışacak olan arkadaşlarıızda giderek tecrübe kazanıyorlar....
Keyifli bir yıl olacak inşallah. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız