Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD TV özel çekim:Tolga Uprak Pist içinden onboard cam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD TV özel çekim:Tolga Uprak Pist içinden onboard cam
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD Tv videoları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tolga Uprak, Kazasız belasız başarılı bir sezon geçirmen dileği ile... Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 21.04.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
VALEO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.04.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz izlerken bile yüreğimiz ağzımıza geliyordu.Toggy tebrik ederim kardeşim süperdin Bravo Ben seni bu sene bir başka gördüm. Umarım hak ettiğin yerlere gelirsin Bravo Bravo

Hakancım cam olayı çok iyi oldu. Aynı duyguları bizde yaşamış kadar olduk. Seninde ellerine sağlık...
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga , burak ve diğer katılan arkadaşlarımıza sagladıkları görüntüden

dolayı teşekkürler.hakannnnnn sen bizim gizli kahramanımızsın bunca

harcama ile M.D. ye kazandırdıgın bu şahaser aletleri GP de kullanmanı

ve MD TV de yayınlamanı diliyorum. emegi gecen herkeze teşekkürler....
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
panizzi555
Üye
Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum sebastıan loeb olsa arabaya bukadar yan veremezdı ehehe Gülümsüyorum son 5 6tur start fınısh sonundakı vırajda tolga abımızın showunu neyakından ızleyen bırı olarak..
Başa dön
panizzi555 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 2. videoya hayran kaldım. sanırım kulakları değmiştir virajda yere Gülümsüyorum malesef yetenek parayla satılmıyo yada 30 kupona alınmıyo.olanaklar fazlalaşınca sponsor sağlam olunca e bide pilotu 2yıldır aç olunca böyle güzel görüntülerde çıkıyo.geçen yıl toggy le ilgili bi topik vardı r1 in üstünde fotosu falan vardı. demiştimki toggy bunu hakediyo vede HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YAŞIYO Bravo
koR_1ay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: pendik/istanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo paylaısm icn cok tsk....
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok süper... orda olmak isterdim doğrusu Gülümsüyorum canlı canlı izlemiş gibi oldum valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, ancak bole konusturulur bır makına Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.04.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürker arkadaşlar..
Tolga yada teşekkürler.
Bu sezon çok çekişmeli bir sezon olacak..
Tolga kendini çok iyi hazırlamış ..Bu dün açıkça gözüktü...
MD Racing Team de yarışacak olan arkadaşlarıızda giderek tecrübe kazanıyorlar....
Keyifli bir yıl olacak inşallah.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blt69
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezarın hakkı sezara, tolga pisti yalamış yutmuş, çizgiler harika yanındakiler sanki cbr125 le turkluyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 42 saniye:

blt69 demiş ki:
sezarın hakkı sezara, tolga pisti yalamış yutmuş, çizgiler harika yanındakiler sanki cbr125 le turluyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

............... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

blt69 demiş ki:
sezarın hakkı sezara, tolga pisti yalamış yutmuş, çizgiler harika yanındakiler sanki cbr125 le turkluyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 42 saniye:

blt69 demiş ki:
sezarın hakkı sezara, tolga pisti yalamış yutmuş, çizgiler harika yanındakiler sanki cbr125 le turluyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

............... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

yöneticiler, site yöneticileri kendi mesajımı silip düzeltemiyorum heyyy ne oluyoryaaa Öfkeliyim
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 21.04.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi dene bakalımblt69, Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 21.04.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel video olmuş Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD Tv videoları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye