Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Istanbul Racing Team 20/04/2008 Riva Harekatı Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Istanbul Racing Team 20/04/2008 Riva Harekatı Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 21.04.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, Ahmethan'ın dediği gibi bir dolu bir boş yapıyoruz Gülümsüyorum
Ayrıca, her hafta Riva çekilmiyor Bravo Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR kardeşim doğru söylemiş bence de ...Her hafta Riva bayar gibi...Ara sıra gidildimi çok daha heyecanlı ve eğlenceli geçer arkadaşlar..., Gülümsüyorum Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

uzunh1 demiş ki:
yc_ demiş ki:
sx2, aman diyim abartık birass galiba Çok gülüyorum

güzel karaler yc_ yine yapmışsın yapacağını cenk abin duymasın . Bravo Motordelisi

Akşam erken kaçmalar,ertesi gün kaçamak yapmaca..., Gülümsüyorum Yücel kardeşimiz için ok ama msn'de biraz olsun sitem ettik tabiiki kendisine...,Sonuçta Ahmethan kardeşimizin daveti bu,,,Geri çevrilmezdi,Yücel kardeşim doğrusunu yapmış...Tanışmış olduğumuz Ahmethan,Sayat,Bekir ve tanışacak olacağımız tüm arkadaşlarımız bizim için çok değerlidir.Keskin sınırlı takım kültürü zaten bizde yok olamazda...Herkese sorunsuz eğlenceli geziler dilerim... Gülümsüyorum Bravo
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
Alıntı:

1 hafta heyecanlı 1 hafta heyecansız yapıyoruz

haftaya gelelim ozaman.. Gülümsüyorum

Bravo Alkışlıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Motordelisi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 21.04.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, ALLAH muhabbetinizi bozmasın Alkışlıyorum
güzel kareler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 22.04.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu siyah beyaz RR kiminse maşallah süphanallah diyorum.Arkadaşım dikkat et nazar değmesin motoruna kurban falan kes çok güzel görünüyor.. Bravo
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.04.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal