Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 20 Nisan Pist Antrenman Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

20 Nisan Pist Antrenman Fotoğrafları

20 Nisan Pist Antrenman Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 21.04.2008 - 15:33    Mesaj konusu: 20 Nisan Pist Antrenman Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adsl 'den kaynaklanan problem sebebi ile gecikmiş olan pist antrenman fotoğraflarını huzurlarınıza sunarımmm.......

İyi seyirler..
Sabah Burak ALBAYRAK'ın getiridiği ballı,kaymaklı,börekli,çörekli bir kahvaltı ile güne başladık.

Sonrasında ise pitte hazırlıklar başladı.

Motordelisi adına yarışan10R1 Onur KARACA

Bitti....
[i]

En son BeLiaL tarafından 21.04.2008 - 15:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 21.04.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinem ablam resimler harikaa çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onur abim başarılarr Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Son Mesajdan 25 saniye:

orda olmak isterdim

seni çok özlücem..

En son KammadeRR tarafından 21.04.2008 - 15:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 21.04.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar foto eklemek sabır ister Şok oldum güzel bir gün olmuş Alkışlıyorum paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 21.04.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hemşo ellerine sağlık Resimler herzaman ki gibi züperrr Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 21.04.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler... Bravo
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için eline sağlık sinem Bravo

Onur kardeşim yeni sezonda başarılar dilerim Bravo

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 21.04.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_bora demiş ki:
Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler... Bravo

+10 Bravo Bravo

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.04.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barııış beyaz melek mi oldun bu sezon arkadaşıııım..Beyaz atınıda gördüm beğendim,zaten kendisiyle fuarda ufak bir aşk yaşamıştık... Çok gülüyorum

Valla fotoğraflarda tanıdık simalar var . CaVaLieRe Yasiiin niye öyle bir köşeden seyrettin yahu...Bir karışsaydın kalabalığın arasına .. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

Ben öyle antremana falan gelemem..Ana kraliçeyim ya o bakımdan..Yarışlarda görüşürüüüüüz.... Delirdim

Sinem öpüjük
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.04.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gundu ama asırı sıcaktı paylasımın ıcın tsk ederım
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 21.04.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimle cook güzeel bizimle paylastıgınız icin tsk Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Göz kırpıyorum
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de bu fotoğraflar nerede kaldı diyordum. Video yok mu video? (Tolga'nınkiler hariç) Yüzsüzlük diz boyu...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Gidip biz çekelim Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, Tamam bir gün gidip biz video çekelim Pınarbaşı'nda Bravo Tatil ayları yaklaşıyor...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLİal bir çok erkeğin bile gelmeye çekindiği o sıcakta piste gelip, hem kahrımızı hem de fotograflarımızı çektiğin için teşekkür ederim.
Emeğin büyük Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İzmit pistinde de aynı performansını bekliyoruz Bravo Bravo Bravo

Bu arada Levo nickli arkadaşımız ve eşiyle tanışma fırsatına eriştim. Çoook seviyorum Her zaman aramızda görmek istiyeceğimiz dünya tatlısı insanlar Çoook seviyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal