arkadaşlar deneyimden motor sürmekten bahsedilmişken 2 tekerlekli ne olursa olsun kapasitemin yettigi kadarıyla sürmeyi başarbiliyorum
şimdiye kadar elimden 125lik leri saymaya gerek yok cbf 250, zx 9, honda 9 rr ,r6,r1,bandit 600 gibi degişik motorsiklet geçti
ailevi nedenlerden dolayı aldım sattım yine aldım ailem her ne kadar karşı çıksada bu duruma motorsiklet bir virüs gibi beni bende motorsikleti bırakamıyorum şimdi elimde cbf 250 var ama kaşıntı başladı o yüzden arayış içindeyim artı çok titizimde sorun aynı fiyata zx 12 yerine temiz bir 600 lük tercihim olur
temiz 600f arıyosan 13 bin ytl min.ayırman gereken bütçedir _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
burda 600f var bi abinin adamda repsol ve 600f var genelde 600f sürüyo adamla sohbet ettim makinadan memnunum felan diyor ve bizim oradan geçiyor görünütüsü çok güzel arada makinayı yatırıyor içim gidiyor güzel bi makina.... _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
acun0, sen kararını dogru yonde vermıssın temız F pıyasada cok var ozellıkle ızmırde sana tavsıyem racıng ıstıyosan F ten sasma ve makınayı buldugundada hemen heveslenıp bazı kusurlarını sonra ben hallederım dıyerek o hevesle makınayı hemen alma ıyıce tart dusun sor herkese oyle al... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 21.04.2008 - 15:10 Mesaj konusu:
acun0 demiş ki:
arkadaşlar deneyimden motor sürmekten bahsedilmişken 2 tekerlekli ne olursa olsun kapasitemin yettigi kadarıyla sürmeyi başarbiliyorum
şimdiye kadar elimden 125lik leri saymaya gerek yok cbf 250, zx 9, honda 9 rr ,r6,r1,bandit 600 gibi degişik motorsiklet geçti
ailevi nedenlerden dolayı aldım sattım yine aldım ailem her ne kadar karşı çıksada bu duruma motorsiklet bir virüs gibi beni bende motorsikleti bırakamıyorum şimdi elimde cbf 250 var ama kaşıntı başladı o yüzden arayış içindeyim artı çok titizimde sorun aynı fiyata zx 12 yerine temiz bir 600 lük tercihim olur
Elinden bu motorlar geçti ve sen çok tecrubeli değilsin ayrıca tırsıyosun ayrıca 200 le giderken gaz açtın öylemi? .Vallaha ilginç yani.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 21.04.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
Canakkaleli demiş ki:
2.el yorulmamış zorlanmamış bir alet bulmak bence pek mümkün değil,çünkü usta birinden alsan kesin limitlere sokmuştur,acemi biri ise dengesiz kullanmıştır yani 2.el ben hiç bir zaman tavsiye etmem ve her zaman taksitle kredilede olsa sıfır almakdan yanayım
Çok da ümit kırmayın bence. Bulununca bulunuyor ama. Ben sıfır masraflı, mükemmel bakımlı 2006 model 19 bin kusur kilometredeki 600F'imi sattım 11,500'a, harikulade aletti. Alan şanslıydı zira alet "bin ve gerisini düşünmeden git" durumundaydı.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 2957 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 21.04.2008 - 18:14 Mesaj konusu:
XANDROS demiş ki:
Çok da ümit kırmayın bence. Bulununca bulunuyor ama. Ben sıfır masraflı, mükemmel bakımlı 2006 model 19 bin kusur kilometredeki 600F'imi sattım 11,500'a, harikulade aletti. Alan şanslıydı zira alet "bin ve gerisini düşünmeden git" durumundaydı.
tabi ki dediğin gibi de motorlar var ama çok ince eleyip sık dokuyup çok detaylı bir araştırmaya girmek gerekli,umarım aradığını bulursun
bu ara da CBF 250 ' yi aldığın yerde temiz 2 adet 600F olucakdı _________________ ––––•[Çanakkaleli]•––––
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız