Tarih: 19.04.2008 - 23:49 Mesaj konusu: 25 Nisan İzmir MD SİSİM buluşması ..
Sabit Cuma toplanmalarımız artık eski göz ağrımız, eğlence mekanımız SİSİM BAR da yapılacaktır. Mükemmel kordon manzarasında,denize nazır ve bizi ağırlamaya hazır olan mekanımızı 2 sene öncesinden buluşmalarımıza katılan arkadaşlarım hatırlayacaklardır.
Liste fiyatları 2 sene öncesindeki liste fiyatından uygulanacak olan mekanımızda bira nın 5 YTL olduğunu söylemem, sanırım yeterli olacaktır.
Sisim Bar nerde diyenler için, Cumhuriyet Meydanından Kordona girdikten sonra, sağdaki ilk mekandır
Buna göre 25 Nisan Cuma günü saat 20:00 den itibaren SİSİM BAR da görüşmek üzere. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 20.04.2008 - 00:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3706 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 19.04.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
Daha dün yediklerinizin bulaşıkları yıkanıyodur yaaa bu ne hız Hakan abii
Şimdiden iyi eglenceler,fotoları yine Sinemmm çeksiinn Bu arada arada bir yeri silmeyi unutmuşsun abicim,yoksa Halil'in pastasını çok sevdiniz,bi daha mı kutlayacaksınız ? _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 20.04.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
seker_portakali, copy+paste yapınca böyle oluyor..
Değiştirdim...
Topicleri önceden açıyoruzki görünür olsun...
Halen daha eski buluşma mekanına gidenler varmış..
Artık SİSİM deyiz..YAZ BOYUNCA _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Vizyon35, ne sakıncası olucak be kardeşim, motor motordur ne farkeder...sen gel de, istersen yürüyerek gel _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Vizyon35, tanıdığım bütün büyük cc kullanıcıları ve ben de dahil motorsiklete 600 cc veya 1000 cc den başlamıyor. Senin gene 250 cc benim ilk motorsikletim 100 cc di.
Toplantılarımızda önemli olan katılan kişilerin sahip oldukları motorsikletlerin gücü değil,kişilerin karekterleridir.
Hiç çekinmeden gelebilirsin.
Çok büyük bir aksilik çıkmassa, cuma günü sevdiğim arkadaşlarımın yanındayım. _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Kayıt: Jan 18, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: İZMİR izmir İZMİR
Tarih: 23.04.2008 - 11:36 Mesaj konusu:
Vizyon35, tanıdığım bütün büyük cc kullanıcıları ve ben de dahil motorsiklete 600 cc veya 1000 cc den başlamıyor. Senin gene 250 cc benim ilk motorsikletim 100 cc di.
Toplantılarımızda önemli olan katılan kişilerin sahip oldukları motorsikletlerin gücü değil,kişilerin karekterleridir.
Hiç çekinmeden gelebilirsin.
aynen arkadaşıma katılıyorum...bir aksilik olmassa bende gelmek istiyorum... _________________ impossible is nothing
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız