birşey daha öğrenmiş olduk, sağolasın, ama şişlideki o custom shop'ın ismi yanlış sanırım çünkü ordakiler chopper oluyor bu açıklamada, adamları uyaralım
evet bütün motorlara tek silindirlilerde dahil cruiser modellerine chopper demekteymişin hatamı öğrendim.
EEee o zaman; bir tv reklamında ....YTLye chopper diyor.
yani bunun mümkün olması için sadece 1 tane satmaları ve benzerini bir daha üretmemiş olmaları mı gerekiyor?
2. sorum bir chopper motosikletin aynısını yine aynı firma yaparsa artık o chopper olmuyor öyleyse. peki ilk alanın suçu ne?
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 724 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 21.03.2008 - 22:12 Mesaj konusu:
yanlıs topıc acmıssın dırek srad-han na sorsaydın ne yaptın ustam ya nede olsa bu ıslerın ustasıymıs onun ustune sofor yokus puhahaha _________________ sabırlı olmak bir erdemdir
Ayrıca chopper kişiye özelse, custom chopper noluyo?
Bu anlatımdan anca custom cruiser tanımının kullanılabileceğini anlıyorum ben, custom chopper yanlış o zaman, çünkü chopper zaten custom. No? _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız