Tarih: 12.04.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
kredı derken neyı kast ettın anlamadım? faız oranımı,nasıl verdıklerımı,hangılerı verıyo onumu soruyosun? ama en son bıldıgım yapı kredı ıkıncı elde dahıl olmak uzere en dusuk oranlı kredıyı verendı.tabıı bu pıyasa malum gunluk degısıyor.en son oydu ben baktıgımda.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4390 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 12.04.2008 - 19:58 Mesaj konusu:
bende bir yazı var dur siteye aktarayayım
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
buyrun umarım yardımcı olur
_________________ SEVEN SEVER SEVMEYEN YOL ALIR GİDER BENİM DÜNYAM HER TÜRLÜ DÖNER
FARKIMIZ TARZIMIZI YANSITIR
SEVENE CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA
SÖZ VERDİGİM(İZ) GİBİ
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4390 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 12.04.2008 - 20:03 Mesaj konusu:
biraz büyük oldu ama idare edin ufaltamıyorum _________________ SEVEN SEVER SEVMEYEN YOL ALIR GİDER BENİM DÜNYAM HER TÜRLÜ DÖNER
FARKIMIZ TARZIMIZI YANSITIR
SEVENE CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA
SÖZ VERDİGİM(İZ) GİBİ
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 261 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 13.04.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
1.59 çok yüksek faiz oranı başka bi bankada (reklam olmasın adını yazmıyorum) 1.38 di. Kredi tutarı yüksek olunca aradaki %0.21 lik oran çok fark ediyor _________________ _İstanbuL M.D. Ybr125 TeaM_
Bu motosiklet kredisi değil ki...Düpedüz ihtiyaç kredisi
Bu arada düşük faizli olanlar da dosya masrafını yüksek tutarak bir göz boyama yapıyorlar,ayrıca kaskosonu da bizden yapacaksın diye zorlayanlar da var.Şartlara bütün olarak çok dikkatli bakmak lazım
Tarih: 14.04.2008 - 10:30 Mesaj konusu:
ihtiyaç kredilerinin oranları daha düşük tabi ki tutarları da ona göre oluyor.
hangikredi.com dan bakarsan daha iyi kıyaslayabilirsin.
dosya masrafını sormayı unutma _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Tarih: 21.04.2008 - 15:16 Mesaj konusu:
Kenan_cbc demiş ki:
1.59 çok yüksek faiz oranı başka bi bankada (reklam olmasın adını yazmıyorum) 1.38 di. Kredi tutarı yüksek olunca aradaki %0.21 lik oran çok fark ediyor
Ya ne reklam olucak yazsaydnda bizi aramaktan kurtarsaydın işte.Zaten mevzu kredi veren bankalar isim vermden konuşamayazki.
Dediğin gibi rakam ykb'ye göre daha iyi.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız