Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1638 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 21.04.2008 - 22:18 Mesaj konusu:
10UR1 'e yürekten başarılar diliyorum..
Resimler çok güzel ! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
BeLiaL, fotoğraflar için eline meğine sağlık.
Bu yıl Pist Modasında Beyaz renkler hakim
sevgili Barış TOK Yeni takımın hayırlı uğurlu olsun. umarım başarılı olursun
10UR1, takvim belli olmadımı, Körfeze ne zaman geliyorsunuz? _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 22.04.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
PolatCetin demiş ki:
BeLİal bir çok erkeğin bile gelmeye çekindiği o sıcakta piste gelip, hem kahrımızı hem de fotograflarımızı çektiğin için teşekkür ederim.
Emeğin büyük
İzmit pistinde de aynı performansını bekliyoruz
Bu arada Levo nickli arkadaşımız ve eşiyle tanışma fırsatına eriştim. Her zaman aramızda görmek istiyeceğimiz dünya tatlısı insanlar
@PolatCetin
Bizde Sizleri Tanımaktan büyük Keyif aldık ve Çok Sevindik. Hepinizde ayrı ayrı Çok Şekersiniz
BeLiaL Sinem , Harika kareler Fotoraflar Sana bizde Çok Teşşekür ediyooruz,
ellerine emegine Sağlık o Sıcakta ve o Rüzgarda böylesi Fotoraflar Süüüperrsin
Yarışçı Arkadaşlarımı büyük bi Keyifle izledim, Sizlerle Gurur Duyuyorum Hepinizin Performansı Süperdi....
Tüm Yarışçı Arkadaşlarıma, buradan Bol Şanslar diliyoorum Önünüz açık Herşey Gönlünüzce olsun diyorum. _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız