Tarih: 21.04.2008 - 22:39 Mesaj konusu:
gusel fotolar ellerinize sağlık _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
her sey cok güzel olmus dur. motorla tur atmak bir seyler yudumlamak sohbet etmek felan ama hep resimlerde dikkat ettigim bir seyler var kasklar güzel ve kaliteli ceketlerde öyle ama tek eksik motor pantolanlari yok onlarda olsa daha iyi olurdu. cogu arkadaslar kot pantolonlariyla motor sürüyorlar.buda tam bir koruma olmaz herkese selamlar
motorlar güzel...nerdeyse fabricasyon.racing racing racing....neyseki hedef pınarbaşıymış...uygundurr..sıradakiiii:) _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 22.04.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
onlyrider, çok teşekkür ederim arkadaşım.yapılan kıyakları asla unutmam..
image de sorun vardı sanırım bugün,ilk defa resim koymuyorum ya,nasıl olduysa ilk bikaç resim kocaman çıkmış.
sonrada düzeltmek zor geldi valla.. düzenlemişin,saol..
WarCer, erdem,olm koyduğum resimlerin yarısı çıkmamış.benim değil imagenin suçu....
yemin ederim okadarcık resim 3 saat oyaladı.........
oskyy, sizlerde saolun osmancım...
XANDROS, inşallah baba,inan çok memnun olurum...nasip diyelim.
dünya küçük karşılaşırız inşallah..
dragon70, giyinmek millete zor geliyor ben ne yapayım..
hayır o değilde,okadar para verip elbise alıp giymiyorlar ya ona hayret ediyorum bende zaten...
ekamba bensiz bi gezi daha ama az kaldı makine geliyo o sabuncuda sağına ve soluna dikkat et yanından her an bi vızıltı geçebilir
Ama güzel gezi olmuş hepiniz canavarsınız _________________ www.ps3soma.com
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 476 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 22.04.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
pist güzeldi hava güzeldi tam gidiceniz zaman gelebildik biz ama olsun az da olsa konuşma fırsatımız oldu tekrar görüşürüz inşallah _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.04.2008 - 16:11 Mesaj konusu:
güzel bir gün geçirmişsiniz...baya bol fotolu ve motorlu bir gezi olmuş pınar başına gidiş geliş. olsa gerek.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 22.04.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
videooo isteriz abı hanı nerede ya o kadar rr ın arkasında ıskence cektım vırajlarda yatacam dıe ugrastım hanı emegım o goreyım bakalım otobus sahnesını beklıyorum zaten en cok guzel gundur tekrarlarız ınsallah _________________ Yeni sezon ve R6:)
keyiflizaman gecirmissin belli bu arada satarsan sanırım honda cı olacaksın sende gidisat öleeee gibi _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ekamba, Yaz geldi senin gezmelerin başladı Konyaya ne zaman yolculuk.. 4 mayısta akhisarda görüşmek üzere _________________ --Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız