Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - pınarbaşı ve izmir gezisi....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

pınarbaşı ve izmir gezisi....
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba güzel bir etkinlik. Bravo

mod arkadaş zahmet etmemiş ben link resimlerinin açılanlarını ayarlayıverdim, bu kıyağımı da unutma. Dil çıkarıyorum

onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.04.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahahaa çok güzel erbil abi benim WarCer da ayrı güzel daha dolu resim vardu yaaa Ağlıyorum
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 21.04.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel fotolar ellerinize sağlık Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bornovalı
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.04.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dans
Başa dön
Bornovalı Çevrimdışı Bornovalı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon70
Üye
Üye

Nereden: ALMANYA- krefeld karaman 70

MesajTarih: 21.04.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her sey cok güzel olmus dur. motorla tur atmak bir seyler yudumlamak sohbet etmek felan ama hep resimlerde dikkat ettigim bir seyler var kasklar güzel ve kaliteli ceketlerde öyle ama tek eksik motor pantolanlari yok onlarda olsa daha iyi olurdu. cogu arkadaslar kot pantolonlariyla motor sürüyorlar.buda tam bir koruma olmaz herkese selamlar Gülümsüyorum
Başa dön
dragon70 Çevrimdışı dragon70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 21.04.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba; süpersiniz. Birgün yüzyüze de tanışıp laflarız inşallah.

Gülümsüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gündü... tekrardan saol erbil abi Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlar güzel...nerdeyse fabricasyon.racing racing racing....neyseki hedef pınarbaşıymış...uygundurr..sıradakiiii:)
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, çok teşekkür ederim arkadaşım.yapılan kıyakları asla unutmam.. Gülümsüyorum Bravo
image de sorun vardı sanırım bugün,ilk defa resim koymuyorum ya,nasıl olduysa ilk bikaç resim kocaman çıkmış.
sonrada düzeltmek zor geldi valla.. Dil çıkarıyorum düzenlemişin,saol.. Bravo

WarCer, erdem,olm koyduğum resimlerin yarısı çıkmamış.benim değil imagenin suçu.... Üzgünüm
yemin ederim okadarcık resim 3 saat oyaladı......... Sinirlendim

oskyy, sizlerde saolun osmancım... Bravo

XANDROS, inşallah baba,inan çok memnun olurum...nasip diyelim.
dünya küçük karşılaşırız inşallah.. Bravo

dragon70, giyinmek millete zor geliyor ben ne yapayım.. Gülümsüyorum
hayır o değilde,okadar para verip elbise alıp giymiyorlar ya ona hayret ediyorum bende zaten... Gülümsüyorum

Son Mesajdan 31 saniye:

reont, Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mr_umit
Üye
Üye

Nereden: MANiSA

MesajTarih: 22.04.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba bensiz bi gezi daha ama az kaldı makine geliyo o sabuncuda sağına ve soluna dikkat et yanından her an bi vızıltı geçebilir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Ama güzel gezi olmuş hepiniz canavarsınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 22.04.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pist güzeldi hava güzeldi tam gidiceniz zaman gelebildik biz ama olsun az da olsa konuşma fırsatımız oldu tekrar görüşürüz inşallah Bravo
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 22.04.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün geçirmişsiniz...baya bol fotolu ve motorlu bir gezi olmuş pınar başına gidiş geliş. olsa gerek..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 22.04.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videooo isteriz abı hanı nerede ya o kadar rr ın arkasında ıskence cektım vırajlarda yatacam dıe ugrastım hanı emegım o goreyım bakalım otobus sahnesını beklıyorum zaten en cok guzel gundur tekrarlarız ınsallah Bravo
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 23.04.2008 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyiflizaman gecirmissin belli bu arada satarsan sanırım honda cı olacaksın sende gidisat öleeee gibi Gülümsüyorum Gülümsüyorum
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.04.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Yaz geldi senin gezmelerin başladı Konyaya ne zaman yolculuk.. 4 mayısta akhisarda görüşmek üzere Göz kırpıyorum

--Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal