Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironsedat
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

morot camiasına yollarda niye bu kadar antipatiyle bakıldığı belli oluyor.16 sayfa olmuş bu topikherşeyi gözler önüne seriyor... Beğenmedim
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen gün 2 Ford transit (200ps), 4 beyaz şahin, 3 dablo geçtim resmen maymun ederek adamları....

sonra eve geldim baktım boyum 15 santim uzamış.... Pek bir mutlu oldum....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YIL 2004,Adanadan bi eğlence çıkışı otobanna çoktım mersine gidiyorum sabah 6 cıvarı o yıllarda hayabusa vardı,290 sürat vardı, bi nemenem mercedes ,nasıl bi sürat ise benim yanıma gelip yavaş yavaş geçmeye başladı,km 320 oldugunda sanırım arabasının kapasitesi hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olmuştu,belkide satmıştır o sabahtan sonra.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 mayıs ayında motoru yeni almıştım. (ZZR1100) balıkesir den izmire gidiyorum. Akhisar çıkışı gece hızım 270 (ilk defa 4 sil. makina sahibiyim) mercedes küsürat coupe bişey sağladı beni. 3.5 attım. ama şimsi gelsin egzostumun dumanını yutturmazsam yakarım o motoru Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS demiş ki:
YIL 2004,Adanadan bi eğlence çıkışı otobanna çoktım mersine gidiyorum sabah 6 cıvarı o yıllarda hayabusa vardı,290 sürat vardı, bi nemenem mercedes ,nasıl bi sürat ise benim yanıma gelip yavaş yavaş geçmeye başladı,km 320 oldugunda sanırım arabasının kapasitesi hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olmuştu,belkide satmıştır o sabahtan sonra.

oooo abicim senin boy en az 30 cm artmiştir.... saygılar abicim....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 22.04.2008 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam gibi araba motor kapısmasına bayılırım(2 tarafta birbirine saygılı düzgünce kullancak sıkısıtrma falan yook) fakat genelde ülkemizde motora gecildimi deli oluyolar ve olurda motorun bos bianında yaklasırlarsa düsürmek icin herseyi yapabilirler!!!
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, evwt o günden sonra daha uzun boyluyum kardeşim.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Motordelisi Motordelisi
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki yıl önceydi 600 f imi yeni almış adanadan minibüsle getirirken ankara gişeleri geçtikten sonra boş yolda biraz gazlıyım dedim
baya gazladıktan sonra 200 km süratle bi bmw z3 mü z4 mü yanından geçtim arkama takıldı bende bastım ibrede net 260 ı gördüm arkadaş yavaş bi hızla beni geçti ve sağ çıkıştan çıkıp kayboldu o zaman anladım herzaman daha hızlısı oluyor bu motor yada araba olsun farketmez.dedim
hızlıyım dememeyi öğrendim.
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni gecen araba henüz denk gelmedi bana. 1000 cc leri zaten ferrari ve o sınıftaki arabaların en üst versiyonları belki geçer .motorsikletin ara hızlanmaları ve son hızına ulaşması cok cabuk oluyor .
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 22.04.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dersini almış Motordelisi Motordelisi Motordelisi

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 22.04.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironsedat, yazın saçma olmuş değiştir istersen boş polemik yaratma yazılanları ben belki 3. ye okuyorum bunlar sandığın saçmalıklardan değil ama emin ol yapan o kadar çok araba varki bu bahsettiklerini yapan İyi fikir
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 22.04.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahilyolunda ışıklarda durduğumda şöyle yanımdaki arabaların sürücülerine bakıyorum. gaza gelmeye eğilimli olan tip varsa hal ve hareketlerimle gazı veriyorum adamlara. ilk 10 metrede tokatlıyorum genelde Çok gülüyorum ama bazen bu da olmuyor. yani bazen sağlam arabalar oluyor sırf uyuz etmek için gaza getiriyorum adamları Çok gülüyorum

her ne kadar geçiliyor olsam da kahretmiyorum ben ya Gülümsüyorum
hep ybr akrapoviç edition'ımın hayallerini kuruyorum bu gibi durumlarda Çok gülüyorum
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 22.04.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında başlığı ummadığınız bir arabaya geçildiniz mi diye düzeltebiliriz çünkü burdan gaza gelip geçilmiş olduğu araçların kendisini niye kahretmediğini düşünüp lanet olsun ben naapmışım deyip ilk gördüğü otobanda arabalarla yarışan kardeslerimiz çıkmıştır.2004 den bu yana belki bu yuzden kaza bile yapan olmuştur.Arabaya geçilir bal gibi geçilir tabii kastettiğimiz super spor modeller ise konuşmaya zaten gerek yok.Bugun boş pistlerde en kral araba motor kapışmaları arasındaki farklar salıselerle hesaplanırken sen Turkiye min yamalı asfaltlarında hiç üzülme boşver madalya takmıyolar zaten
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 22.04.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de 1 gün önce 2003 600rr ile subaru impreza wrx sti nos lu ve 500 hp aracı darmadağın ettim Delirdim Delirdim 30 da kalktık kırmızı ışıkta kalktık ama boş subarucu çocuğu daha sonra aradığımda eksoz dumanından arınmak için duş alıyormuş... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16 17, 18, 19  Sonraki
16. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal