morot camiasına yollarda niye bu kadar antipatiyle bakıldığı belli oluyor.16 sayfa olmuş bu topikherşeyi gözler önüne seriyor... _________________ BORN TO BE WILD
0 rh(+)
YIL 2004,Adanadan bi eğlence çıkışı otobanna çoktım mersine gidiyorum sabah 6 cıvarı o yıllarda hayabusa vardı,290 sürat vardı, bi nemenem mercedes ,nasıl bi sürat ise benim yanıma gelip yavaş yavaş geçmeye başladı,km 320 oldugunda sanırım arabasının kapasitesi hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olmuştu,belkide satmıştır o sabahtan sonra. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3901 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 22.04.2008 - 01:36 Mesaj konusu:
2007 mayıs ayında motoru yeni almıştım. (ZZR1100) balıkesir den izmire gidiyorum. Akhisar çıkışı gece hızım 270 (ilk defa 4 sil. makina sahibiyim) mercedes küsürat coupe bişey sağladı beni. 3.5 attım. ama şimsi gelsin egzostumun dumanını yutturmazsam yakarım o motoru _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
YIL 2004,Adanadan bi eğlence çıkışı otobanna çoktım mersine gidiyorum sabah 6 cıvarı o yıllarda hayabusa vardı,290 sürat vardı, bi nemenem mercedes ,nasıl bi sürat ise benim yanıma gelip yavaş yavaş geçmeye başladı,km 320 oldugunda sanırım arabasının kapasitesi hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olmuştu,belkide satmıştır o sabahtan sonra.
oooo abicim senin boy en az 30 cm artmiştir.... saygılar abicim.... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Adam gibi araba motor kapısmasına bayılırım(2 tarafta birbirine saygılı düzgünce kullancak sıkısıtrma falan yook) fakat genelde ülkemizde motora gecildimi deli oluyolar ve olurda motorun bos bianında yaklasırlarsa düsürmek icin herseyi yapabilirler!!! _________________ TuTi
Ante, evwt o günden sonra daha uzun boyluyum kardeşim. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
iki yıl önceydi 600 f imi yeni almış adanadan minibüsle getirirken ankara gişeleri geçtikten sonra boş yolda biraz gazlıyım dedim
baya gazladıktan sonra 200 km süratle bi bmw z3 mü z4 mü yanından geçtim arkama takıldı bende bastım ibrede net 260 ı gördüm arkadaş yavaş bi hızla beni geçti ve sağ çıkıştan çıkıp kayboldu o zaman anladım herzaman daha hızlısı oluyor bu motor yada araba olsun farketmez.dedim
hızlıyım dememeyi öğrendim. _________________ JAPONDAN ŞAŞMA,ÇİNE BULAŞMA.
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2135 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 22.04.2008 - 12:55 Mesaj konusu:
beni gecen araba henüz denk gelmedi bana. 1000 cc leri zaten ferrari ve o sınıftaki arabaların en üst versiyonları belki geçer .motorsikletin ara hızlanmaları ve son hızına ulaşması cok cabuk oluyor . _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Tarih: 22.04.2008 - 13:55 Mesaj konusu:
ironsedat, yazın saçma olmuş değiştir istersen boş polemik yaratma yazılanları ben belki 3. ye okuyorum bunlar sandığın saçmalıklardan değil ama emin ol yapan o kadar çok araba varki bu bahsettiklerini yapan _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 80 Nereden: istanbul,Maltepe
Tarih: 22.04.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
sahilyolunda ışıklarda durduğumda şöyle yanımdaki arabaların sürücülerine bakıyorum. gaza gelmeye eğilimli olan tip varsa hal ve hareketlerimle gazı veriyorum adamlara. ilk 10 metrede tokatlıyorum genelde ama bazen bu da olmuyor. yani bazen sağlam arabalar oluyor sırf uyuz etmek için gaza getiriyorum adamları
her ne kadar geçiliyor olsam da kahretmiyorum ben ya
hep ybr akrapoviç edition'ımın hayallerini kuruyorum bu gibi durumlarda _________________ YBR 125 Akrapoviç Edition :S
aslında başlığı ummadığınız bir arabaya geçildiniz mi diye düzeltebiliriz çünkü burdan gaza gelip geçilmiş olduğu araçların kendisini niye kahretmediğini düşünüp lanet olsun ben naapmışım deyip ilk gördüğü otobanda arabalarla yarışan kardeslerimiz çıkmıştır.2004 den bu yana belki bu yuzden kaza bile yapan olmuştur.Arabaya geçilir bal gibi geçilir tabii kastettiğimiz super spor modeller ise konuşmaya zaten gerek yok.Bugun boş pistlerde en kral araba motor kapışmaları arasındaki farklar salıselerle hesaplanırken sen Turkiye min yamalı asfaltlarında hiç üzülme boşver madalya takmıyolar zaten _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 476 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 22.04.2008 - 14:50 Mesaj konusu:
ben de 1 gün önce 2003 600rr ile subaru impreza wrx sti nos lu ve 500 hp aracı darmadağın ettim 30 da kalktık kırmızı ışıkta kalktık ama boş subarucu çocuğu daha sonra aradığımda eksoz dumanından arınmak için duş alıyormuş... _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız