vallahı masallah allah nazar degdırmesın super olmus...
bana gore tek eksıgı bı dıreksıyon amortısoru o da olursa bence hıc bı eksıgı kalmıcak... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 22.04.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
Olabilir böylede güzel.Ben eksoz cıplak kalmasın diye üzerine baglayalım gibi düşünmüştüm ama karar senin.Müsait olduğumuzda bi inceleyelim resimlerde görünen noktada uygun bi bağlatı yeri bulursak yaparız neden olmasın.Şimdi adam yapmış ama plaka emanet duruyosa yada sallanıp ses cıkarıyosa saglıklı olmaz.Bu arada sen sinyal işini hallet onuda aradan cıkaralım. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
renk seçimi güzel.gömme sinyallar garip.plakalık iptali tam isabet...
Son Mesajdan 35 saniye:
renk seçimi güzel.gömme sinyallar garip.plakalık iptali tam isabet... _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Olabilir böylede güzel.Ben eksoz cıplak kalmasın diye üzerine baglayalım gibi düşünmüştüm ama karar senin.Müsait olduğumuzda bi inceleyelim resimlerde görünen noktada uygun bi bağlatı yeri bulursak yaparız neden olmasın.Şimdi adam yapmış ama plaka emanet duruyosa yada sallanıp ses cıkarıyosa saglıklı olmaz.Bu arada sen sinyal işini hallet onuda aradan cıkaralım.
sinyal işine çözüm bulamadım. sıfır led stop'a 200 ytl dediler.bakıcaz artk bi çaresine
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
reont demiş ki:
Son Mesajdan 35 saniye:
sinyaller bence çok iyi oldu. orjinal sinyaller kaba duruyo bence.zevk meselesi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız