Tarih: 20.04.2008 - 21:46 Mesaj konusu:
Yildiz_27, ben sana bugunku oradakı konusmayı bahsettım.Benım bısı dedıgım falanda yok senın neden boyle cıkıstıgını anlayamadım ?? _________________ Yeni sezon ve R6:)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 20.04.2008 - 21:47 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ, dostum ekamba yeterki istesin orda ona tulum vercek en az 5 adam cıkardı!! bizim cocuklarda onurda filan 2-3 tulum var birini hemen alırlardı yada biri cıkınca o girerdi!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 20.04.2008 - 21:49 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, benim duydugum bu sadece bende bunu soyledım gerısı benı ılgılendırmıyo ben sadece sıze aktardım gerisi aranızdaki dialog beni ilgilendırmıyo acıkcası berhan abi _________________ Yeni sezon ve R6:)
Tarih: 20.04.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ, arkadasım ordakı olay belllı ıdı bugun pıste gırılecek den dı vede gırecek kısıler kendını yazsın denıldı senın de okudugun gıbı nasıl gırıleceyını bılmeyen yok orası pıst tabıkı de kordon boyuna sakız adasına cay ıcılmeye gelınmı yo tabıkıde onun da herkes bılıncınde sanalda yazmak kolay hersekılde onemlı olan ıcraat mademkı yapmıcan burdan caka satma ben ona uzulerek kızıyorum arkadasım konu bu sen fazla detaya gırme derım ben _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 20.04.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ, piste girerken tulum sart olduğunu ekamba çokkk iyi bilir!! 1haftadır piste cıkcam cıkcam diyipte tulum ayarlamış olmaması çok garip,ben bu durmda biraz planlı davranış seziyorum cunkü ekamba,piste tulumsuz girilmiceğini çok iyi bilir!!hafta içi 1 telefon etse ona 3-5 tulum gelirdi!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
En son SRAD-HAN tarafından 20.04.2008 - 21:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 20.04.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
Yildiz_27, yukarıda berhan abiye yazdıgım gıbı ben detaya falan gırmıyorum.sadece konusulan muhabbetı yazdım.Detaylarla zaten ugrasmam. _________________ Yeni sezon ve R6:)
Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 419 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 20.04.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
dün siz geliceniz diye pistte yürüyerek gelmiştim ama tarihi yanlış anlamaşım başkabir motosiklet külübü antreman yapıyorlardı tulum olmadan adamı piste salmıyorlar dün hanımefedinin teki altında cbr 1000rr üstünde günlük giysi neymiş iki tur atıcakmış hanımefendi erkek arkadaşına yaa almıyo bi kaza yapsa ben dahil parça toplamakla meşkul olurdum ve pistte kaza başlığı atardım bugül gelemedim pazarda tezgahım vardı boş bırakamazdım saygılar hasan
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1709 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 20.04.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
Bende gelemedim pazar günü.. heh hee.. Zaten pek yarışma filan da olmamış galiba?.. Çalışma yapan bikaç kişi mi vardı sonuçta?.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.04.2008 - 01:39 Mesaj konusu:
ezgimuzikevi demiş ki:
buarada full koruma şartı var..senin tulum falan da yok..benimkileri verebilirim..
muhattabım değilsin,ona buna tulum verreceğine sen git aç karnını doyur.
ok mi kolpacı simavlı......
Yildiz_27 demiş ki:
ezgimuzikevi,
ne şakşaklıyorsun olm,düne kadar bok attığın adamlar şimdi mi iyi oldu açtırma ağzımı..........
SRAD-HAN, ben en azından ordaydım sen nerdeydin kardeş...
hemen kıssadan toparlayarak anlatıyorum pist mevzusunu;
tulum şartmış ok fakat bahane değil bu istediğimden tulum alabilirdim ve burak albayrak bu şekil girebileceğimi söyledi.
fakaaaat hakan dinçerin yanına pist için ödeme yapıp adımı yazdırmaya gittiğimde burak albayrak ve arkadaşı ismi şu an aklımda değil motoruma pazarlık yaptılar,miktarda anlaştık,burak albayrak kaporoyu alıp erbil girme allah korusun pazarlık bitmiş düşersin falan dedi.
bu mevzuyu konuşurken bizzat hakan dinçer yanımızdaydı
yoksa ben oraya süs için değil piste girmek amacıyla gelmiştim.
hepimizin tanıdığı bir arkadaşımızın pistte düşme olayı örnek gösterilerek,
hazır pazarlık bitmiş piste girip riske girmenin gereksiz olduğunu allah korusun düşersin patlarsın falan deyip bizzat burak albayrak özellikle girmemi istemedi ve rica etti.
ok deyip noktayı koydum.
ekamba size neden bukadar batıyor anlamış değilim berhan...tavuğunuza bilmeden kışmı dedik kardeşş
bakın işinize ona buna mana bulacağınıza koç gibi gelip girseydin..hadi ben girmedim sen nerdeydin sen ve sarıların sülosunun şu an yaptığı olay suçu kabahatinden büyük atasözüne şıp diye oturuyor...
konuyu uzatmayıp sizlere bakın işinize diyerek noktayı koyuyorum..
Biker_BoyzZ, tulum şarttı fakat bahane değildi üzerimdekilerle girebilirdim.
haaa olmaz deselerdi bi ton arkadaşımız vardı tulum alabilirdik sorun değildi biliyorsun...
bizim oraya gitme amacımızda belliydi piste girmekti.bunu sen ben biz bildikten sonra diğerleri havagazı kardeş..sıkma canını...
bu alem böle alem işte..idare edip taşıyacaz yada sallayıp atacaz.
bukadar basit...
Yildiz_27, bana yaptığın bir hatadan dolayı seni silmiş atmışım kardeş..gelip özür dileyeceğine,
kusura bakma kardeş diyeceğine kalkmış burda hala vıdı vıdıdasın.
orda senle muhattab ta olmadım farkettiysen.sadece ve sadece özür hatta kusura bakma demeni bekledim.
eşşek değiliz,olur böle şeyler deyip geçerdim ama nerdeeeeee sende bu incelik ve bunu düşünecek beyin...
istersen olayın daha fazla bokunu çıkarmada sus ve bak işine,allah çarşına pazar versin.
iyi gazlamalar sana... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 21.04.2008 - 07:58 Mesaj konusu:
ekamba,bana bak arkadasım senın oldugun hıc bır oramda nefes almak ıstemıyorum bunu bıl hata neymıs acıklasana burdan acıklada mıllet sana yuhhhhhhhhhhhhhhhh desın benı konusturma senı tum sıteye rezıl ederım bak ben kımseye terbıyesızlık yapmadım ama konusursam senın ıcın pek de guzel olmaz (((canakkale de .................................................. ))) doldur bakalım boslukları bıdahada bana burdan bısıler demeye calısma he senı bana sordular ben de senı gercekten tanıdıgım gıbı anlattım olum varmı bır yalan dolan senın hakkında olmayan bısıyı demedım ben gerceklerı soyledım sen halen vıdı vıdı konusuyosun ozrun kabahatınden beter yuh sana soylenecek kelıme yok
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
ekamba, bana bak haddını bıl erbıllll ben hıc kımse hakkın da kımseye bok atmadım ne ler dedıyını sen bılıyosun sımavlılar hakkında konusan sen dın terbıyesızlık yapma yaptırma tas ol agır ol yerın de kal bugune dek rezıllık duyulmadı ama senın yaptıgın seyler ortada senıde sıtede benı de tanımayan yok gıbı camur yapma kıvırcık yapma _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 21.04.2008 - 18:25 Mesaj konusu:
ekamba,
Alıntı:
ben en azından ordaydım sen nerdeydin kardeş...
benim suan makinam hala serviste ve parca bekliyor!!(radyatör)
benim nerde olduğumu arkadaslarım biliyor kardesim sen kafanı yorma!! ayrıca ben burda ve heryerde dökme grenaj olmadan piste girmem çünkü ben piste girersem aynen yakın cevrem gibi gazlarız kendimize hakim olamayız olamıyoruzda oyuzden 1 saatlik zevk için orjinal grenajlı makinayı riske atmam!! simdi diyeceksein benim makinada orjinal!! evet ama burda 1 haftadır gircem hatta kamere koycam yıldız27 yi delcem etcem diye yazıp durdun hatta süleyman girmicem deyince adama kıvırma kaçma v.s diye konuştun!bunları diyen sensin!! kaldıki tulum gerekli bunuda cok iyi biliyosun ve piste tulumsuz gelipte ah işte gircektim ama olmadı demek sadece komik oluyor!! burak ne dedi bilmem madem bukadar dinliceksin burak kardesimi 1 hafta burda bol keseden savurmucaktın!! okadar lafın uzerine girmezsen millet böyle konuşur doğal olarak!!kimseye laf etme kendi yazılarını oku sadece!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Sep 27, 2007 Mesajlar: 164 Nereden: SİMAV ( M D ) 43.5
Tarih: 22.04.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
ekamba hangimiz aç hangimiz tok tartışılır...senin motorun değerinde benim kıyafetlerim var...istersen sana resimleri sunayım..sen önce ...edit..........senle görüşcez..illaki bi yerde karşılaşcaz ve o suratnı tanınmaz hale sokcam..allahın.......edit.......
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
bu arada simav küçük bi ilçe ama burada olan racing sayısı çevrede yok..sadece bu hafta adet sıfır makina geldi...biz klave motorcusu değiliz..motora hakklıyla biniyoruz...otobanda binmeye benzemez .......edit......[/color] yiyosa bizim yollarda kullan o altındaki külüstürünü...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız