Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:43    Mesaj konusu: ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir,İstanbul ve bazı illerde MD nin her hafta buluşmaları,gezileri,eglence etkinlikleri var ama ANKARA da yok..Peki neden?
Halbuki hergün istatistiklerini tuttugumuz Motordelisi.com sitesine günde Ankara'dan 1000 kişi giriş yapıyor..Buda her ay 30.000 ANKARA MD üyesinin sitede oldugunu gösterir..
İstatistikler YALAN SÖYLEMEZ...
Aşagıdaki tablo dünki MD girişlerinin ilk 10 istatistiğidir.

Görüldüğü gibi ANKARA bölgesinden yapılan girişler oldukça fazla..Düne ait olan bir istatistik bu..Genel toplamda İstanbul'dan sonra 2. sırada Ankara yer alıyor.
Ankara MD geçen yıl Taylan ve Caner arkadaşlarımızın organizatörlüğünde toplanıyor,geziyor ve etkinlikler yapıyordu..
Kendilerince geçerli sebeplerden dolayı bu görevi devrettiler..Tabiki 6 yıldır Motosiklet camiasının temel direği olan MD Kulübünün,yine en önemli şehri olan ANKARA da gereken yapılacaktır..
Bu topicde ANKARA MD üyesi olanlar organizatörlük görevi talebi yapabilirler yada kendi adaylarını yazabilirler..
Ama lütfen ANKARA dışındaki üyeler talep yada tercih belirtmesinler...
Daha önce söylediğim ve hep arkasında durdugum gibi belirlenecek organizatörler ANKARA MD de toparlıyıcı, planlayıcı olmalılar..Motordelisi Spor Kulübünün Ankara daki temsilci kişileri olmak beraberinde özverili ve aktif bir çalışma gerektirmektedir..

Motordelisi gibi Kulüpler mutlaka kurallar içinde yönetilmeli,bir gezide kural olmazsa orda herşey olabilir,herkez kafasına göre gazla - hareket ederse o gezideki herkez risk altında demektir,ve dolayısı ile bu gezilerde bazı üyeler kuralları uygulatıcı yada güzergahları,mola yerlerini ve gezilecek yerleri belirliyici olmalı ..bu şart.... ,hayatta en kötü şey kuralsız olmaktır ,heleki bu motosiklet grubuysa kurallar ve Liderler şartdır.

İzmir ve İstanbul MD birbirinden güzel etkinlikler yapıp bunların fotograflarını yayınlarken ANKARA daki üyelerimiz hep bize soruyorlar
"Neden ANKARA da bişeyler yapılmıyor?" Diye..
Şimdi zamanıdır arkadaşlar..
ANKARA daki MD üyeleri lütfen bu topic altında birleşsinler ve artık başlıyalım ANKARA da bişeyler yapmaya..

Haftalık buluşma topiclerini açacak,buluşacak mekanı belirleyecek,yapılacak gezi güzergahlarını-yerlerini belirlieyecek ve GÜVENLİ GEZİ SÜRÜŞÜ için görev alacak ANARA MD organizatörlerini belirliyecegiz...
Belirlenecek ANKARA MD etkinlikleri yine ana sayfamızdan,forumlardan,etkinlik takviminden her hafta duyurulacak ve ANKARA MD gerektiği şekilde organize olacaktır..
İlk önce ANKARA MD sesini çıkartsın..
Bu topicde fikrinizi yazın arkadaşlar..

ZAMANI GELDİ...
SEVGİLER ANKARA

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde serzenişte bulunan arkadaşlar vardı. Onlar görmedi heralde topiği daha. Topic up.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 22.04.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Mersin MD yide bu ilk 10 a sokmaya çalışıyorum ve inşallah ilerleyen zamandada Mersin MD ilk 10 a girecek..Elimden geleni yapıyorum Motordelisini Mersin motorculara tanıtıp çatı altında toplamak istiyorum..

İnşallah Ankara MD de bi atak yapmış olur..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.04.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir topiğin açılmasınada çok sevindim topiği sürekli güncel tutalım ve artık bizde buluşalım bee Gülümsüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 22.04.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog demiş ki:
böyle bir topiğin açılmasınada çok sevindim topiği sürekli güncel tutalım ve artık bizde buluşalım bee Gülümsüyorum

Ankara MD yi sende toplayıp sende organize edebilir sende güzel bi çalışma ile organizasyonlarını siteye aktarabilirsin Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ankara MD yi sende toplayıp sende organize edebilir sende güzel bi çalışma ile organizasyonlarını siteye aktarabilirsin

evt doğru söylüyorsun ama çalıştığım için yeterince ilgilenemeyeceğimi düşünüyorum oysa vakti olan bi arkadaş yeterli ilgiyi gösterebilir ve daha ii organizasyonlar yapabilir diye düşünüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 22.04.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
derkunt şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD ve Ankara için hayırlısı olur inşALLAH

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hayat nereye sürüklerse

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun md için
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 22.04.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen sene çok güzel anlar yaşadık ve sizlerle paylaştık elimizden geldiğince.
çok değerli dostlar edindim, yeni yerler gezdim gördüm...
umarım MD için hayırlısı olur, hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

maddog, bi öyle bi böyle gördüm seni hayırdır Gülümsüyorum

Alıntı:

Motordelisi.com sitesine günde Ankara'dan 1000 kişi giriş yapıyor..Buda her ay 30.000 ANKARA MD üyesinin sitede oldugunu gösterir..
İstatistikler YALAN SÖYLEMEZ...

evet başkan günde 1000, ayda 30.000 yılda 365.000 Ankara MD üyesi yapar haklısın ne diyim Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 22.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi ankara haydi ankara haydiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii Delirdim Delirdim
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, yılda 365.000 i sen söyledin..
İstatistik hesabı düşündüğün gibi yapılmıyor.
Google Statistics her IP yi "1" kişi olarak sayar..Aynı kişiyi tekrar sayım yapmaz..
Buna göre son 1 ay içinde Ankara dan 30.000 E yakın IP MD ye giriş yapmış...
Ama bu yılda 365.000 kişi giriyor demek değil tabiki..
1 yılda giriş yapan IP sayısı her ay giriş yapılandan fazla olmayabilir..
yani o yılda hesabını sen yapmışsın..
Verdiğim veriler 1 ay ortalama olarak alınır ve 100 yılda sorsan sana istatistik ortalama 30.000 IP söyler..
Çünkü her giriş yapan IP de kontör atıyor..

Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Bu arada bu organizatör görevini talep eden arkdaşlar lütfen bu işe vakit harcayacaklarını unutmasınlar..
Bu seçimi aceleye getirmeye gerek yok..
Hepbirlikte en iyisi için karar veririz. Bravo

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.04.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar organizatör sonra başkan tarafından nasıl olsa seçilecek kendiside belirtmiş zaten acelesi yok diye biz ankara md olarak burda bir gün ve saat ayarlaması yapıp kendimiz bir buluşma ayarlasak sizlerde isteklerinizi yazın ve bir şekilde bir buluşma ayarlarız diye düşünüyorum Motordelisi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye