Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır...

Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış TOK ve takım arkadaşları Soner GÖKSEN ile Nihat YALVAÇ 2008 yılında Türkiye Pist Şampiyonası’nda Pacific Racing Team olarak karşımıza çıkıyorlar.

Barış Tok: 600cc _Yamaha R6_ Süper Stok 600

Soner Göksen :1000cc _Yamaha r1 _Süper Stok 1000

Nihat Yalvaç: 1000cc _Yamaha r1_ Süper Stok 1000

Ana sponsorun yanında co sponsorları da var kıyafet sponsoru Glover ,kask sponsoru x-lite ayrıca Yamaha'da destek veriyor.Servis hizmetini Zafer Motor vermektedir.

Ana Sponsor Nihat Yalvaç'ın sahibi olduğu bir akaryakıt firması olan Pacific'tir.Yarış takımına özel olarak hazırlattığı otobüste yarışçılarının rahatlığını sağlayacak her türlü konforu düşünmüşler.Otobüsün alt kısmı motosikletleri barındırıyor,üst taraf karavan haline getirilmiş.

Pacific Racing Team 5 kişiden oluşuyor. Barış Tok (Yarışçı),Soner Göksen (Yarışçı),Nihat Yalvaç (Yarışçı),Mustafa Türkmen(Team Menager),Zafer Sancar(Mekaniker)

Motordelisi Motosiklet Spor Kulübü ve Motordelisi Portalı Yeni yarış takımına yeni sezonda başarılar diler.

Link

En son Rabbit tarafından 22.04.2008 - 01:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm yarışçılara başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sporuna ve sporcularına verilen önemi görünce gururlandım. Umarım takım olarak başarılı olursunuz. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 22.04.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış Tok'a yeni sponsoru ve yeni takım arkadaşları Soner GÖKSEN ve Nihat YALVAÇ ile başarılar dilerim...

Rabbit öpüjüüük...
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pacific takımını ve çok değerli arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım. inşallah çok başarılı olurlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 22.04.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADI GÜZELMİŞ TAKIMIN PACİFİC... BAŞARILAR
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.04.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takım benim de beğenimi kazandı. Tüm yarışacak ekiplere başarılar. Kazanan motor sporları olsun Alkışlıyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr demiş ki:
pacific takımını ve çok değerli arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım. inşallah çok başarılı olurlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

bende Bravo
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarışçılarımıza başarılar dilerim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılı sonuçlar beklıyoruz, bu sezon tüm yarısacak teamlere iyi şanslar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsinin çok başarılı olmasını dilerim.. aynı zamanda şansta hep onlarla olsun..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OO masallah, ne guzel bir takim organizasyonu, bravo Alkışlıyorum
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsine en içten dileklerimle başarılar
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
denesene
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: in izmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GONLUMUZ SIZLERDEN YANA BASARILARRR Bravo
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla permatik gibi çıkmışlar fotolarda, kazasız belasız,
inşallah bu sene pınarbaşı pistinde izleriz arkadaşları,
izmit pistine hem seyirci gelmiyor, hemde ters bir yerde ilgi az oluyor doğal olarak.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal