Tarih: 15.01.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
Selamlar. Benim B ehliyetim var. A2 almak istiyorum. Fakat sorum şu A2 ehliyetini aldığımızda B ehliyeti (biraz saçma olacak ama okuduğum kadarıyla yanlış anladım herhalde) geçersiz mi sayılıyor? Şimdiden teşekkürler.
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 27.01.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
TumGeceRock demiş ki:
Selamlar. Benim B ehliyetim var. A2 almak istiyorum. Fakat sorum şu A2 ehliyetini aldığımızda B ehliyeti (biraz saçma olacak ama okuduğum kadarıyla yanlış anladım herhalde) geçersiz mi sayılıyor? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba;
Hayır her iki ehliyette kullanılabilinir. _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
iyi günler.
izmitte oturuyorum..sadece cumartes,i günleri pratik eğitime katılabilirim.
teorik ve pratik eğitimleriniz toplamda kaç ders saati.
yakın tarihlerde sınav varmı.
b sınıf ehliyetim var.toplamda bana maliyet ne olur.
cevaplarsanız sevinirim
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 372 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 28.01.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
kolay gelsingelisim_surucu_kursu, ben 03.07.1991 doğumluyum a2 ehliyet almak istiyorum ancak sizin yazdığınıza göre 5 temmuzda sınava girebilirim yaşım o zaman müsayit oluyo,sormak istediğim eskiden; kursa önceden yazılan ve bi önceki sınava giren yaşı geldikten sonrada ehliyeti alma gibi şeyler duymuştum böyle birşey mümkün mü?şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar! _________________ Cbr 125r
Tarih: 22.04.2008 - 11:48 Mesaj konusu:
corrado demiş ki:
iyi günler.
İzmit'te oturuyorum..sadece cumartesi günleri pratik eğitime katılabilirim.
teorik ve pratik eğitimleriniz toplamda kaç ders saati.
yakın tarihlerde sınav varmı.
b sınıf ehliyetim var.toplamda bana maliyet ne olur.
cevaplarsanız sevinirim
Merhaba corrado;
* Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 05 temmuz 2008 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi dersinden sınav)
- 26 temmuz 2008 uygulama sınavı
* A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
- 150 ytl kurs ücreti
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)
* Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 28 Haziran / 26 Temmuz 2008 tarihleri arasında haftasonları
- Toplamda 4 Hafta sonu ( 7 ders ) 09-17.00 saatleri arası motosiklet eğitimi yapılacak,
* Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)
*Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Hazırlayıcı eğitime uygun 125 cc. comuter tip vitesli ve scooter motosiklet
* NOT
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
designserhat demiş ki:
merhaba artık b sınıfı ehliyetim var sertifikayı aldım ve A2 almak istiyorum sağlık raporuna b+A2 eklettim tekrar sağlık raporu almama gerek var mı ve ne kadar masrafı var şimdiden tşkler
Merhaba designserhat;
Sağlık raporunuzda B+A2 yazıyorsa yeniden almanıza gerk yoktur.Aynı rapaorla A2 motosiklet ehliyeti için müracaat edebilirsiniz...
* Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 05 temmuz 2008 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi dersinden sınav)
- 26 temmuz 2008 uygulama sınavı
* A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
- 150 ytl kurs ücreti
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)
* Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 28 Haziran / 26 Temmuz 2008 tarihleri arasında haftasonları
- Toplamda 4 Hafta sonu ( 7 ders ) 09-17.00 saatleri arası motosiklet eğitimi yapılacak,
* Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)
*Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Hazırlayıcı eğitime uygun 125 cc. comuter tip vitesli ve scooter motosiklet
* NOT
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız. _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 22.04.2008 - 11:50 Mesaj konusu:
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
tamero demiş ki:
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar anladın sen onu anladınn habillll o gün çayır çimenden et malzeme almaya gidiyorum diye ayrıldın gelecem dedin hala gelemedin bee
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
tamero demiş ki:
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar anladın sen onu anladınn habillll o gün çayır çimenden et malzeme almaya gidiyorum diye ayrıldın gelecem dedin hala gelemedin bee
abi bn şimdi 24.07.1992 doğumluyum bu amatör otomobil ve motosiklet ehliyetini nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...Ya da ne zaman alabilirim yaşa göre yani???
Tarih: 20.05.2008 - 14:06 Mesaj konusu:
tamero babaaaa... büyüksün irtibatı koparmayalım, yatıralım senin projeyi de masaya..14 lük demir lazım baba temele
bu inşaat işi bitirdi beni babaaa... artık nereye gittiğimi de bilmez oldum _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız