Barış ve ekibi üç kağıtçı da sende erişemediği ciğere mundar diyen kedi misin? Siteye neden üye olduğun belli ..3 mesajının ikisi çamur..
Yazarken yazdıklarını ön izleme yap oku ,bir daha oku,yollasam mı diye bir düşün sonra GÖNDER butonuna bas.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
zx1000, diğer mesajlarında olduğu gibi buraya da çamurunu bulaştırmaya gelmişsin belli.Ama yanlış insanları karalamaya çalışıyorsun.Kimin ne olduğunu herkes biliyor.
Sen Kimsin ¿
Bir atasözümüzü hatırlatma gereği hissettim..!
Güneş balçıkla sıvanmaz...!
Siteye mikser görevi görmek için geldi ise zahmet etme itina ile hepsi temizleniyor.. _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
herkese verin o imkanı herkes yarışçı olur. Ne yani hepiniz yağcısınız
ben zaten başka siteye üyeyim.
yok başarılar. felan filan. hadiyin be.ne berbat site
zx1000, yazık üzüldüm bak şimdi ben sana .. Berbat siteden kendi kendini uzaklaştımaya ne dersin ?? Bana cevaben 2. cevap hakkını düşünerek yaz istersen..
BeLiaL, yazma arkadaşım cahil insan yazık anlamıyor .. Cehaleti diz boyu ,kimin ne imkanı var kim kime neden destek oluyor bilmiyor yazık bende uzun uzun anlatamayacağım..Anlatsamda anlamayacak nasılsa ..
imzamın sonunu yazdım sayınız _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
herkese verin o imkanı herkes yarışçı olur. Ne yani hepiniz yağcısınız
ben zaten başka siteye üyeyim.
yok başarılar. felan filan. hadiyin be.ne berbat site
Öncelikle düzgün türkçenden dolayı seni tebrik ederim..Nasıl bir seviyede olduğunu göstermişsin..
Sonrasınsa ise kimseye "Yağ" çekmemize gerek yok.Herkes kimin ne olduğunu biliyor demiştim zaten bir önceki mesajımda.
Sen "mundar" etme olayını fazla abartmaya başladın.Dikkat et birgün bir yerde sen "mundar" olursun.Kendi haklarında olumlu düşünceler duymaya alışkın olmayan insanlar olumlu eleştri yapamazlarmış.Sende hayatın boyunca "başarılı" olamadın ki bu kıskançlık bundan olsa gerek..!
Madem berbat bir site olduğunu düşünüyorsun işin ne burada ¿ Bu ne yaman çelişki.. _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6852 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.04.2008 - 17:43 Mesaj konusu:
zx1000, Mercek altındasın. Buraya ne amaçla girdiğin belli. Kimseyi sitemiz üzerinden suçlayamazsın. Gözüm üzerinde. Beğenmediysen sitemizi, birdaha girmezsin olur biter.
Burada motosiklet için yapılan herşeyi canı gönülden alkışlarız. Bu arkadaşlarımızıda alkışlamak, senin için yalakalıksa, o da senin kendi seviyenin bir göstergesidir.
Bu arada Barış Tok, bugüne kadar motosiklet yarışlarında çok büyük başırılara imza atmış bir arkadaşımızıdır ve her türlü güzel imkanları hak ediyor kendisi.
Bugüne kadar sadece Sinan Sofuoğlunun, sponsorluk anlamında çok şanslı olduğunu gördük. Aynı şansı Tolga Ve Barış arkadaşlarımızında yakalamış oması, pistte daha kaliteli ve çekişmeli bir hale gelmesine etken olacaktır.
Hem Barış arkadaşım ve takımına hemde 2008 sezonunda yarışacak olan bütün yarışçı arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6852 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.04.2008 - 17:47 Mesaj konusu:
zx1000, Banlandın. Misafir olarak girip okursun belki. Ama değil bizim sitemiz için. Var olan hiç bir site için bir kayıp sayılamazsın. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, arkadaş çok ısrar etti silelim ...Ezik hissetmesin kendisini aramızda üstün zekalı yarışçı(imkanları yok ya o yüzden yarışamıyor) _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Haklısın Rabbit, im ama işte kendini bilmezleri görünce dayanamıyor insan...
Neyse...
Ben başarılar diliyorum yine yeniden... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
leoparus, çok geç,kaybedilmiş vaka ... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
zx1000bilader ben seni yarış yaparım sponsora filan gerek yok!! yeterki beni bi ara görüşelim(yazan:SRAD-HAN) KOMPLEKSLİ EZİK!! _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız